SAHABAT IKLAN SELAMBE
.

.

Thursday, January 31, 2013

BORONG PMC SEKARANG!!! HANYA RM3.50 TERMASUK PENGHANTARAN

Nama: PEMBEKAL KOLAGEN RUMPAI LAUT MENTAH DAN ASLI
Email: rumpailautmurah@gmail.com
Website: http://kolagenaslisabah.blogspot.com/
Tajuk: BORONG PMC SEKARANG!!! HANYA RM3.50 TERMASUK PENGHANTARAN
Iklan: STOK TERHAD!!! DAPATKAN PMC TERMURAH DI PASARAN!!! SIAPA CEPAT, DIA DAPAT!!!
Ip Pengirim: 124.82.125.131

PINJAMAN BUMIPUTERA DENGAN KADAR FAEDAH TERENDAH CALL LYDIA 03-2166 9982

Nama: elastic enterprise
Email: tmkl0005@gmail.com
Website: www.pinjamankl.com/index.html
Tajuk: PINJAMAN BUMIPUTERA DENGAN KADAR FAEDAH TERENDAH CALL LYDIA 03-2166 9982
Iklan: SKIM PINJAMAN PERIBADI BUMIPUTERA SEKITAR KUALA LUMPUR DAN SELANGOR
KAMI ADALAH SEBUAH SYARIKAT PINJAMAN YANG BERLESEN YANG DILULUSKAN
OLEH KEMENTRIAN PERUMAHAN DAN KERAJAAN TEMPATAN DIBAWAH AKTA PEMBERI PINJAMAN 1951. 
KAMI TIDAK MEWAKILI MANA-MANA SYARIKAT KEWANGAN LAIN
KERANA OBJEKTIF KAMI ADALAH UNTUK MENJADI PERUNDING KEWANGAN YANG PROFESIONAL
DAN BERTAULIAH.PAKEJ AKAN DIBERI BERDASARKAN BAJET DAN KOMITMEN ANDA, INI KERANA KAMI 
TIDAK MAHU MEMBEBANKAN ANDA.

KELAYAKKAN:
- BERKERJA DI SEKITAR KUALA LUMPUR DAN SELANGOR SAHAJA
- GAJI DIBAYAR MELALUI BANK (AUTO CREDIT)
- BERSTATUS PERMENENT. CONFIRM DAN CONTRAK STAFF SAHAJA
- PEKERJA SWASTA AMAT DIALU-AUKAN

KEISTIMEWAAN:
- PINJAMAN LULUS DENGAN SEGERA 40 MINIT - 1 JAM SAHAJA
- KADAR FAEDAH PALING RENDAH 6%-9%
- KAMI BOLEH SELESAIKAN PINJAMAN ANDA DENGAN SYARIKAT PINJAMAN LAIN (OVERLAP)
JIKA ADA
- KAMI TIDAK MEMERLUKAN PENJAMIN DAN JUGA CAGARAN
- PINJAMAN SEHINGGA 5X GAJI DENGAN PEMBAYARAN BALIK YANG BOLEH DIRUNDING
- ANDA BLACKLIST ATAU TELAH DISENAIRAI HITAM OLEH BANK NEGARA JUGA MASIH LAYAK MEMOHON

DOKUMEN YANG DIPERLUKAN:
- 3 BULAN SLIP GAJI TERKINI
- 3 BULAN STATEMENT BANK TERKINI (GAJI MASUK)
- BIL AIR ATAU API TEMPAT TINGGAL TERKINI
- PENGESAHAN JAWATAN/ CONFIRMATION LATER/ SURAT KENAIKAN PANGKAT / KENAIKAN GAJI
- PENYATA KWSP

HUBUNGI:
03-2166 9982/83 (LYDIA)
EMAIL (UTK SEBARANG PERTANYAAN)
tmkl0005@hotmail.com
Ip Pengirim: 210.186.135.220

LISTEN! LISTEN! LISTEN! Sewa Wang!!

Nama: New House Enterprise
Email: enterprise_newhouse@hotmail.com
Website: http://pinjamanwangpj.blogspot.com/
Tajuk: LISTEN! LISTEN! LISTEN! Sewa Wang!!
Iklan: Assalamualaikum w.b.t dan Salam Sejahtera.
LISTEN! LISTEN! LISTEN.. Kami ada PROMOSI HEBAT untuk anda yang memerlukan WANG SEGERA..
Anda ingin sewa RM1000 dan dapat RM1000? Dengan adanya, promosi sewa RM1000 dapat RM1000, anda tidak perlu risau lagi kerana kami menawarkan bayaran ansuran yang ISTIMEWA..
LISTEN! LISTEN! LISTEN!
Keistimewaan Promosi ini adalah :-
• Tempoh sewa selama 5 bulan
• Tiada wang pendahuluan (processing fees)
• Bayaran ansuran serendah setiap bulan 3xx
Syarat kelayakkan :-
• Warganegara Malaysia.
• Berumur 18 tahun ke atas.
• Kakitangan kerajaan.
• Pekerja kilang / swasta
• Pencen.
• Gaji melalui bank.
• Blacklist layak mohon.
• Bekerja dan menetap di sekitar Kuala Lumpur dan Selangor.
Nak tahu dengan lebih lanjut.. Anda boleh hubungi kami di:-
Telefon : 03-7954 3433 / 3533
Handphone : 014-224 8223
Email : enterprise_newhouse@hotmail.com
Website : http://pinjamanwangpj.blogspot.com/
Facebook : http://www.facebook.com/pinjamanwangpj
Ip Pengirim: 60.48.217.217

PINJAMAN TUNAI SEGERA!!!

Nama: nuraishah
Email: laila9055@yahoo.com
Website: http://www.pinjamantunai.com
Tajuk: PINJAMAN TUNAI SEGERA!!!
Iklan: Assalamualaikum dan salam sejahtera,
Kami, adalah Syarikat Kewangan Berlesen ingin menawarkan pinjaman wang tunai segera yang bersesuaian dengan keperluan kewangan anda. Kami akan pastikan anda berpuas hati dengan perkhidmatan kami.
Kenapa anda perlu memilih syarikat kami????
- * Pemberi wang terus
- * Tanpa penjamin dan cagaran
- * Pinjaman di luluskan dalam tempoh 1 jam
- * Tiada pembayaran uprond sehingga lulus
- * Maklumat di rahsiakan
- * Yang bekerja dan menetap area KL dan Selangor sahaja

• Bukan badan berUNIFORM(polis,bomba,tentera)
• Bekerja(gaji AUTO KREDIT KE BANK)

Jika anda berminat dokumen yang di perlukan :
1) 3 bulan slip gaji terbaru
2) 3 bulan penyata bank yang terkini
3) Penyata EPF (Sekiranya ada)
4) Utiliti Bil Elektrik / Air yang terkini
5) Surat pengesahan jawatan / EA

Sila hubungai: LAILA H/P 012 6796706
EMAIL: laila9055@yahoo.com
WEBSITE: www.pinjamantunai.com
ALAMAT: 60B,Jalan Wawasan Ampang 2/3,Bandar Baru Ampang,
68000Ampang,Selangor.
TEL : 03-4287 5085
FAX: 03-4292 6112
Ip Pengirim: 175.139.135.157

Program ExtremeRich! Melahirkan para jutawan 2013!

Nama: hakimimanaf
Email: kimi_lala92@yahoo.com
Website: http://extremerich.com/dap/a/?a=691
Tajuk: Program ExtremeRich! Melahirkan para jutawan 2013!
Iklan: Alhamdulillah...saya sudah jumpa cara buat income dlm internet.. terima kasih kerana menceritakan kepada saya tentang peluang hbat ini..

saya student lagi,kira ok lah dpt sehari 400-600 kan...sudah cukup sgt lah...
modal pun tak besar mane..
dengan teknik yg diberi dan sistem yg hebat saya berpeluang buat income sehari 400-600..kalau sebulan dh berapa agaknya ya?

Bisnes yg terbaik pernah saya jumpa setakat ini malah syarikat pula berstatus BEHAD selama 21 tahun .. Baru 3 bulan ... Saya sudah buat dan dapat income,anda bagaimna?jangan tunggu sampai dh ramai join anda baru terkapai2 nk join..

Ambil langkah awal sekarang.. daftar percuma disini dan terima emel dari kami

step yg perlu anda buat?
1. daftar PERCUMA disini>>>http://bit.ly/1000sehari
2.Add saya sebagai rakan http://www.facebook.com/kimilala92
3.Like page saya dan lihat video penerangan http://www.facebook.com/BisnesExtremerich

4.Saya akan tunjuk video supaya anda lebih memahami dan akan join serta merta
5.Saya add anda ke group intro bisnes ini supaya anda nmpak bukti2 sahih


Berminat boleh call saya secepat mungkin 0149423688 atau emel saya di kimi_lala92@yahoo.com
Ip Pengirim: 60.48.48.139

Program ExtremeRich! Melahirkan para jutawan 2013!

Nama: hakimimanaf
Email: kimi_lala92@yahoo.com
Website: http://extremerich.com/dap/a/?a=691
Tajuk: Program ExtremeRich! Melahirkan para jutawan 2013!
Iklan: Alhamdulillah...saya sudah jumpa cara buat income dlm internet.. terima kasih kerana menceritakan kepada saya tentang peluang hbat ini..

saya student lagi,kira ok lah dpt sehari 400-600 kan...sudah cukup sgt lah...
modal pun tak besar mane..
dengan teknik yg diberi dan sistem yg hebat saya berpeluang buat income sehari 400-600..kalau sebulan dh berapa agaknya ya?

Bisnes yg terbaik pernah saya jumpa setakat ini malah syarikat pula berstatus BEHAD selama 21 tahun .. Baru 3 bulan ... Saya sudah buat dan dapat income,anda bagaimna?jangan tunggu sampai dh ramai join anda baru terkapai2 nk join..

Ambil langkah awal sekarang.. daftar percuma disini dan terima emel dari kami

step yg perlu anda buat?
1. daftar PERCUMA disini>>>http://bit.ly/1000sehari
2.Add saya sebagai rakan http://www.facebook.com/kimilala92
3.Like page saya dan lihat video penerangan http://www.facebook.com/BisnesExtremerich

4.Saya akan tunjuk video supaya anda lebih memahami dan akan join serta merta
5.Saya add anda ke group intro bisnes ini supaya anda nmpak bukti2 sahih


Berminat boleh call saya secepat mungkin 0149423688 atau emel saya di kimi_lala92@yahoo.com
Ip Pengirim: 60.48.48.139

Program ExtremeRich! Melahirkan para jutawan 2013!

Nama: hakimimanaf
Email: kimi_lala92@yahoo.com
Website: http://extremerich.com/dap/a/?a=691
Tajuk: Program ExtremeRich! Melahirkan para jutawan 2013!
Iklan: Alhamdulillah...saya sudah jumpa cara buat income dlm internet.. terima kasih kerana menceritakan kepada saya tentang peluang hbat ini..

saya student lagi,kira ok lah dpt sehari 400-600 kan...sudah cukup sgt lah...
modal pun tak besar mane..
dengan teknik yg diberi dan sistem yg hebat saya berpeluang buat income sehari 400-600..kalau sebulan dh berapa agaknya ya?

Bisnes yg terbaik pernah saya jumpa setakat ini malah syarikat pula berstatus BEHAD selama 21 tahun .. Baru 3 bulan ... Saya sudah buat dan dapat income,anda bagaimna?jangan tunggu sampai dh ramai join anda baru terkapai2 nk join..

Ambil langkah awal sekarang.. daftar percuma disini dan terima emel dari kami

step yg perlu anda buat?
1. daftar PERCUMA disini>>>http://bit.ly/1000sehari
2.Add saya sebagai rakan http://www.facebook.com/kimilala92
3.Like page saya dan lihat video penerangan http://www.facebook.com/BisnesExtremerich

4.Saya akan tunjuk video supaya anda lebih memahami dan akan join serta merta
5.Saya add anda ke group intro bisnes ini supaya anda nmpak bukti2 sahih


Berminat boleh call saya secepat mungkin 0149423688 atau emel saya di kimi_lala92@yahoo.com
Ip Pengirim: 60.48.48.139

Program ExtremeRich! Melahirkan para jutawan 2013!

Nama: hakimimanaf
Email: kimi_lala92@yahoo.com
Website: http://extremerich.com/dap/a/?a=691
Tajuk: Program ExtremeRich! Melahirkan para jutawan 2013!
Iklan: Alhamdulillah...saya sudah jumpa cara buat income dlm internet.. terima kasih kerana menceritakan kepada saya tentang peluang hbat ini..

saya student lagi,kira ok lah dpt sehari 400-600 kan...sudah cukup sgt lah...
modal pun tak besar mane..
dengan teknik yg diberi dan sistem yg hebat saya berpeluang buat income sehari 400-600..kalau sebulan dh berapa agaknya ya?

Bisnes yg terbaik pernah saya jumpa setakat ini malah syarikat pula berstatus BEHAD selama 21 tahun .. Baru 3 bulan ... Saya sudah buat dan dapat income,anda bagaimna?jangan tunggu sampai dh ramai join anda baru terkapai2 nk join..

Ambil langkah awal sekarang.. daftar percuma disini dan terima emel dari kami

step yg perlu anda buat?
1. daftar PERCUMA disini>>>http://bit.ly/1000sehari
2.Add saya sebagai rakan http://www.facebook.com/kimilala92
3.Like page saya dan lihat video penerangan http://www.facebook.com/BisnesExtremerich

4.Saya akan tunjuk video supaya anda lebih memahami dan akan join serta merta
5.Saya add anda ke group intro bisnes ini supaya anda nmpak bukti2 sahih


Berminat boleh call saya secepat mungkin 0149423688 atau emel saya di kimi_lala92@yahoo.com
Ip Pengirim: 60.48.48.139

Program ExtremeRich! Melahirkan para jutawan 2013!

Nama: hakimimanaf
Email: kimi_lala92@yahoo.com
Website: http://extremerich.com/dap/a/?a=691
Tajuk: Program ExtremeRich! Melahirkan para jutawan 2013!
Iklan: Alhamdulillah...saya sudah jumpa cara buat income dlm internet.. terima kasih kerana menceritakan kepada saya tentang peluang hbat ini..

saya student lagi,kira ok lah dpt sehari 400-600 kan...sudah cukup sgt lah...
modal pun tak besar mane..
dengan teknik yg diberi dan sistem yg hebat saya berpeluang buat income sehari 400-600..kalau sebulan dh berapa agaknya ya?

Bisnes yg terbaik pernah saya jumpa setakat ini malah syarikat pula berstatus BEHAD selama 21 tahun .. Baru 3 bulan ... Saya sudah buat dan dapat income,anda bagaimna?jangan tunggu sampai dh ramai join anda baru terkapai2 nk join..

Ambil langkah awal sekarang.. daftar percuma disini dan terima emel dari kami

step yg perlu anda buat?
1. daftar PERCUMA disini>>>http://bit.ly/1000sehari
2.Add saya sebagai rakan http://www.facebook.com/kimilala92
3.Like page saya dan lihat video penerangan http://www.facebook.com/BisnesExtremerich

4.Saya akan tunjuk video supaya anda lebih memahami dan akan join serta merta
5.Saya add anda ke group intro bisnes ini supaya anda nmpak bukti2 sahih


Berminat boleh call saya secepat mungkin 0149423688 atau emel saya di kimi_lala92@yahoo.com
Ip Pengirim: 60.48.48.139

TEKNIK FOREX SEBENAR PANDUAN KE ARAH PROFIT BERTERUSAN

Nama: jamil
Email: jamiljbs@gmail.com
Website: http://www.forexsebenar.com/hop.php?ref=RealTradeTFS
Tajuk: TEKNIK FOREX SEBENAR PANDUAN KE ARAH PROFIT BERTERUSAN
Iklan: Kepada rakan-rakan yang ingin menceburi bidang forex.
Selalu loss dan rugi terus menerus
Sedang tercari-cari dam mencari teknik yang mantap
Ingin menambah pendapatan dan banyak hutang



Jika ya ,,Di sini saya ingin meperkenalkan satu teknik yang mantap dan berkesan.Ebook TFS
cukup mantap,sejak dipekenalkan versi 1 hingga versi 3... versi terkini cukup padat dan
merangkumi semua aspek dan jika dikira nilai ebook ni memang tak terkira nilainya.Di sini ada
diterangkan bagaimana cara menggunakan teknik SNR,TRENDLINE,FIBO,EMA,MONEY MANAGMENT dan
banyak lagi.Memang cukup lengkap ,,detail satu persatu

Tidak cukup dengan ebook pihak TFS melengkapkan lagi dengan tutorial video,,memang berbaloi
memilikinya.

Jika ingin memiliki ebook ini sila klik

http://www.forexsebenar.com/hop.php?ref=RealTradeTFS

Apa yang menariknya ialah anda cuma sekali bayar saja,tetapi teknik,ilmu,segala info terkini
akan di update secara automatik.Anda juga secara automatik menjadi ahli Face Book,,disni ahli
ahli boleh berbincang mengenai forex,pihak admin dan rakan-rakan TFS sedia membantu

Jadi apa tunggu lagi dapatkan sekarang !!!!

Ebook dan Video Tutorial TFS sekarang

http://www.forexsebenar.com/hop.php?ref=RealTradeTFS
Ip Pengirim: 60.49.90.231

Wednesday, January 30, 2013

PINJAMAN SEGERA..30 HARI TANPA FAEDAH!!

Nama: New House Enterprise
Email: enterprise_newhouse@hotmail.com
Website: http://pinjamanwangpj.blogspot.com/
Tajuk: PINJAMAN SEGERA..30 HARI TANPA FAEDAH!!
Iklan: Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Anda mengalami masalah kewangan dan kesempitan hidup..Mari lihat pakej promosi terhangat dari kami..

Promosi 30 HARI TANPA FAEDAH.. Maksudnya, anda pinjam RM1000 dan hanya perlu bayar RM1000 sahaja tanpa faedah sehingga hujung bulan.

Anda hanya perlu membawa dokumen yang lengkap iaitu :-
• Penyata Bank (3 Bulan Terbaru)
• Penyata Gaji (3 Bulan Terbaru)
• Bil Api dan Bil Air (2 Bulan Terbaru)

Promosi ini layak pada anda yang :-
• Warganegara Malaysia.
• Blacklist layak memohon.
• Kakitangan kerajaan.
• Pekerja swasta.
• Pekerja kilang.
• Boleh buat overlapping / Settle pinjaman lain.
• Gaji melalu bank.

Anda juga boleh mengisi permohonan secara online kami di http://pinjamanwangpj.blogspot.com/ dan klik button APPLY NOW di sebelah kiri anda..

Untuk keterangan yang lebih lanjut, anda boleh terus hubungi kami di :-

Tel : 03 7954 3433 / 3533
Sms : 014 224 8223
Email : enterprise_newhouse@hotmail.com
WebsitE : http://pinjamanwangpj.blogspot.com/
Facebook : http://www.facebook.com/pinjamanwangpj
Ip Pengirim: 60.49.100.57

TAHUN BARU CINA $$ PROMOSI 0% INTEREST $$ PINJAMAN TUNAI $$ 30 MINIT PINJAMAN SEGERA$$

Nama: Ana
Email: indahmewah@live.com
Website:
Tajuk: TAHUN BARU CINA $$ PROMOSI 0% INTEREST $$ PINJAMAN TUNAI $$ 30 MINIT PINJAMAN SEGERA$$
Iklan: ADAKAH ANDA MENGALAMI MASALAH SEPERTI INGIN MEMBUAT LOAN TETAPI TIDAK LEPAS? RISAU TENTANG PINJAMAN RUMAH? PINJAMAN UNTUK PELAJARAN? MENYELESAIKAN BAYARAN KERETA YANG TERTUNGGAK? ADAKAH ANDA MENGALAMI MASALAH KEWANGAN? PERLU WANG UNTUK MASA YANG SINGKAT?
NAK CEPAT!! CARILAH KAMI!!

Saya Cik Ana daripada Indah Mewah Resources, Syarikat Pemberi Pinjaman Wang Berlesen. Syarikat kami menawarkan PINJAMAN TUNAI SEGERA kpd kakitangan kerajaan,swasta,pekerja kilang dan juga pence.BLACKLIST JUGA LAYAK MEMOHON!!! PASTI CEPAT, MURAH dan SELAMAT.
CEPAT –30 MIN PROCESS TIME, SUDAH BOLEH DAPAT CASH!!!
MURAH- SETTLEMENT TANPA BUNGA
SELAMAT- LAWYER AGREEMENT MEMJAMIN ANDA
Kami akan menawarkan beberapa pakej yang menarik dan juga faedah yang paling murah dan pasti anda akan tertarik pada perkhidmatan yang kami berikan.

$$ Promotion Tahun Baru Cina$$
0 % interest !! Settlement tanpa bunga !!
Contoh : PINJAM RM 1000 BAYAR RM 1000!!
SENANG memohon!! Cuma perlu :
-SLIP GAJI 3 BULAN TERBARU
-2 BULAN BIL API / BIL AIR TERBARU
-PENYATA BANK TERKINI / BUKU BANK KEMAS KINI
Jika anda ada sebarang pertanyaan sila hubungi office kami :
Phone : 03-4142 3388/03-4142 6388 Cik Ana
Handphone: 017- 212 9660
ATAU boleh email document bagi kami process dulu :
Email : ( ( ( ( ( ( (indahmewah@live.com) ) ) ) ) ) )
Address : Block 3E, No.10-1, Jalan Wangsa Delima 11, D'Wangsa, Wangsa Maju, 53300 Kuala Lumpur. (Dekat Wangsa Walk dan Carefour Wangsa Maju)
Ip Pengirim: 175.137.9.127

Ada masaalah kewangan peribadi atau pun perniagaan boleh hubungi kami untuk keterangan lanjut

Nama: melati
Email: psagroups@yahoo.com
Website: www.pinjamankl.net
Tajuk: Ada masaalah kewangan peribadi atau pun perniagaan boleh hubungi kami untuk keterangan lanjut
Iklan: Skim pinjaman bumiputera

Assalmmualaikum @ Salam Sejahtera
Kami menyediakan perkhidmatan PINJAMAN PERIBADI untuk kakitangan kerajaan dan swasta
Tanpa penjamin dan cagaran. Kelulusan segera dalam tempoh satu jam.

* TERBUKA KEPADA SESIAPA SAHAJA YANG BEKERJA DAN GAJI DI BAYAR OLEH MAJIKAN MELALUI BANK.
* Pesara dan perkeso
* Rm 500 hngga 20000
* Membantu menyelesaikan pinjaman lama / pinjaman di tempat lain
* Bayaran Bulanan / Bayaran jangkamasa panjang (bergantung pada kelayakan)


Sila bawa dokumen yang asal
1) 3 bulan slip gaji terbaru
2) Buku bank yang telah di kemaskinikan atau 3 bulan penyata bank yang terkni dan disahkan
3) Utiliti Bil Electrik dan Bil Air yang terkini.

Untuk keterangan lanjut, sila Email kepada kami;
( (psagroups@yahoo.com)) atau hubungi : Melati 03-42703662 /
H/p : 016 3414129
Ip Pengirim: 14.192.210.198

Pakej Pinjaman Bumiputra! Lulus SEGERA! (KL/SEL SAHAJA) 0129198314-Putri

Nama: Puteri
Email: psagroups1@yahoo.com
Website: www.pinjamantunai.weebly.com
Tajuk: Pakej Pinjaman Bumiputra! Lulus SEGERA! (KL/SEL SAHAJA) 0129198314-Putri
Iklan: PINJAMAN UNTUK SEMUA
Assalamualaikum dan salam sejahtera.Kami syarikat pinjaman wang berlesen ingin menawarkan PAKEJ PINJAMAN wang yang sesuai dengan KEEWANGAN ANDA.Proses pinjaman hanya 1 jam sahaja.Pinjaman boleh dibuat sehingga RM 15000.00 .
KELAYAKAN :
• Untuk warga KL/SELANGOR sahaja..
• Bukan badan berUNIFORM(polis,bomba,tentera)
• Bekerja(gaji AUTO DEBIT KE BANK)

Jika anda berminat dokumen yang di perlukan :
1) 3 bulan slip gaji terbaru
2) 3 bulan penyata bank yang terkini
3) Penyata EPF (Sekiranya ada)
4) Utiliti Bil Elektrik / Air yang terkini
5) Surat pengesahan jawatan / EA

Sila hubungi : puteri- 0129198314
ALAMAT BLOG/website KAMI : .
ALAMAT PEJABAT KAMI : : C-7-M,JLN SELAMAN 1,DATARAN PALMA OFF JLN AMPANG,AMPANG POINT,SELANGOR
Waktu Pejabat :Isnin - Jumaat ; 11.30am - 4.30pm
Sabtu: 11.30 am - 1.30pm
Ip Pengirim: 14.192.210.198

Pakej Pinjaman Bumiputra! Lulus SEGERA! (KL/SEL SAHAJA) 0129198314-Putri

Nama: Puteri
Email: psagroups1@yahoo.com
Website: www.pinjamantunai.weebly.com
Tajuk: Pakej Pinjaman Bumiputra! Lulus SEGERA! (KL/SEL SAHAJA) 0129198314-Putri
Iklan: PINJAMAN UNTUK SEMUA
Assalamualaikum dan salam sejahtera.Kami syarikat pinjaman wang berlesen ingin menawarkan PAKEJ PINJAMAN wang yang sesuai dengan KEEWANGAN ANDA.Proses pinjaman hanya 1 jam sahaja.Pinjaman boleh dibuat sehingga RM 15000.00 .
KELAYAKAN :
• Untuk warga KL/SELANGOR sahaja..
• Bukan badan berUNIFORM(polis,bomba,tentera)
• Bekerja(gaji AUTO DEBIT KE BANK)

Jika anda berminat dokumen yang di perlukan :
1) 3 bulan slip gaji terbaru
2) 3 bulan penyata bank yang terkini
3) Penyata EPF (Sekiranya ada)
4) Utiliti Bil Elektrik / Air yang terkini
5) Surat pengesahan jawatan / EA

Sila hubungi : puteri- 0129198314
ALAMAT BLOG/website KAMI : .
ALAMAT PEJABAT KAMI : : C-7-M,JLN SELAMAN 1,DATARAN PALMA OFF JLN AMPANG,AMPANG POINT,SELANGOR
Waktu Pejabat :Isnin - Jumaat ; 11.30am - 4.30pm
Sabtu: 11.30 am - 1.30pm
Ip Pengirim: 14.192.210.198

Pakej Pinjaman Bumiputra! Lulus SEGERA! (KL/SEL SAHAJA) 0129198314-Putri

Nama: Puteri
Email: psagroups1@yahoo.com
Website: www.pinjamantunai.weebly.com
Tajuk: Pakej Pinjaman Bumiputra! Lulus SEGERA! (KL/SEL SAHAJA) 0129198314-Putri
Iklan: PINJAMAN UNTUK SEMUA
Assalamualaikum dan salam sejahtera.Kami syarikat pinjaman wang berlesen ingin menawarkan PAKEJ PINJAMAN wang yang sesuai dengan KEEWANGAN ANDA.Proses pinjaman hanya 1 jam sahaja.Pinjaman boleh dibuat sehingga RM 15000.00 .
KELAYAKAN :
• Untuk warga KL/SELANGOR sahaja..
• Bukan badan berUNIFORM(polis,bomba,tentera)
• Bekerja(gaji AUTO DEBIT KE BANK)

Jika anda berminat dokumen yang di perlukan :
1) 3 bulan slip gaji terbaru
2) 3 bulan penyata bank yang terkini
3) Penyata EPF (Sekiranya ada)
4) Utiliti Bil Elektrik / Air yang terkini
5) Surat pengesahan jawatan / EA

Sila hubungi : puteri- 0129198314
ALAMAT BLOG/website KAMI : .
ALAMAT PEJABAT KAMI : : C-7-M,JLN SELAMAN 1,DATARAN PALMA OFF JLN AMPANG,AMPANG POINT,SELANGOR
Waktu Pejabat :Isnin - Jumaat ; 11.30am - 4.30pm
Sabtu: 11.30 am - 1.30pm
Ip Pengirim: 14.192.210.198

PINJAMAN BUMIPUTERA DENGAN KADAR FAEDAH TERENDAH CALL LYDIA 03-2166 9982

Nama: elastic enterprise
Email: tmkl0005@gmail.com
Website: www.pinjamankl.com/index.html
Tajuk: PINJAMAN BUMIPUTERA DENGAN KADAR FAEDAH TERENDAH CALL LYDIA 03-2166 9982
Iklan: SKIM PINJAMAN PERIBADI BUMIPUTERA SEKITAR KUALA LUMPUR DAN SELANGOR
KAMI ADALAH SEBUAH SYARIKAT PINJAMAN YANG BERLESEN YANG DILULUSKAN
OLEH KEMENTRIAN PERUMAHAN DAN KERAJAAN TEMPATAN DIBAWAH AKTA PEMBERI PINJAMAN 1951. 
KAMI TIDAK MEWAKILI MANA-MANA SYARIKAT KEWANGAN LAIN
KERANA OBJEKTIF KAMI ADALAH UNTUK MENJADI PERUNDING KEWANGAN YANG PROFESIONAL
DAN BERTAULIAH.PAKEJ AKAN DIBERI BERDASARKAN BAJET DAN KOMITMEN ANDA, INI KERANA KAMI 
TIDAK MAHU MEMBEBANKAN ANDA.

KELAYAKKAN:
- BERKERJA DI SEKITAR KUALA LUMPUR DAN SELANGOR SAHAJA
- GAJI DIBAYAR MELALUI BANK (AUTO CREDIT)
- BERSTATUS PERMENENT. CONFIRM DAN CONTRAK STAFF SAHAJA
- PEKERJA SWASTA AMAT DIALU-AUKAN

KEISTIMEWAAN:
- PINJAMAN LULUS DENGAN SEGERA 40 MINIT - 1 JAM SAHAJA
- KADAR FAEDAH PALING RENDAH 6%-9%
- KAMI BOLEH SELESAIKAN PINJAMAN ANDA DENGAN SYARIKAT PINJAMAN LAIN (OVERLAP)
JIKA ADA
- KAMI TIDAK MEMERLUKAN PENJAMIN DAN JUGA CAGARAN
- PINJAMAN SEHINGGA 5X GAJI DENGAN PEMBAYARAN BALIK YANG BOLEH DIRUNDING
- ANDA BLACKLIST ATAU TELAH DISENAIRAI HITAM OLEH BANK NEGARA JUGA MASIH LAYAK MEMOHON

DOKUMEN YANG DIPERLUKAN:
- 3 BULAN SLIP GAJI TERKINI
- 3 BULAN STATEMENT BANK TERKINI (GAJI MASUK)
- BIL AIR ATAU API TEMPAT TINGGAL TERKINI
- PENGESAHAN JAWATAN/ CONFIRMATION LATER/ SURAT KENAIKAN PANGKAT / KENAIKAN GAJI
- PENYATA KWSP

HUBUNGI:
03-2166 9982/83 (LYDIA)
EMAIL (UTK SEBARANG PERTANYAAN)
tmkl0005@hotmail.com
Ip Pengirim: 210.186.135.220

PINJAMAN TUNAI SEGERA!!!

Nama: LAILA
Email: laila9055@yahoo.com
Website: http://www.pinjamantunai.com
Tajuk: PINJAMAN TUNAI SEGERA!!!
Iklan: Assalamualaikum dan salam sejahtera,
Kami, adalah Syarikat Kewangan Berlesen ingin menawarkan pinjaman wang tunai segera yang bersesuaian dengan keperluan kewangan anda. Kami akan pastikan anda berpuas hati dengan perkhidmatan kami.
Kenapa anda perlu memilih syarikat kami????
- * Pemberi wang terus
- * Tanpa penjamin dan cagaran
- * Pinjaman di luluskan dalam tempoh 1 jam
- * Tiada pembayaran uprond sehingga lulus
- * Maklumat di rahsiakan
- * Yang bekerja dan menetap area KL dan Selangor sahaja

• Bukan badan berUNIFORM(polis,bomba,tentera)
• Bekerja(gaji AUTO KREDIT KE BANK)

Jika anda berminat dokumen yang di perlukan :
1) 3 bulan slip gaji terbaru
2) 3 bulan penyata bank yang terkini
3) Penyata EPF (Sekiranya ada)
4) Utiliti Bil Elektrik / Air yang terkini
5) Surat pengesahan jawatan / EA

Sila hubungai: LAILA H/P 012 6796706
EMAIL: laila9055@yahoo.com
WEBSITE: www.pinjamantunai.com
ALAMAT: 60B,Jalan Wawasan Ampang 2/3,Bandar Baru Ampang,
68000Ampang,Selangor.
TEL : 03-4287 5085
FAX: 03-4292 6112
Ip Pengirim: 175.139.135.157

Peluang buat income harian dengan projek extremerich

Nama: hakimimanaf
Email: kimi_lala92@yahoo.com
Website: http://extremerich.com/dap/a/?a=691
Tajuk: Peluang buat income harian dengan projek extremerich
Iklan: Apakah itu Projek ExtremeRich 2013?

• Projek ExtremeRich ialah satu projek industri minuman

• Syarikat tersebut ialah BYG Worldwide Berhad dan Bio Osmo Berhad.

• Bio Osmo Berhad tersenarai di papan utama Bursa Saham Kuala Lumpur (BSKL).

• Antara major shareholder Bio Osmo Berhad ialah Perbadanan Nasional Berhad, Lembaga Tabung Haji, Affin Capital, RHB Capital, OSK Securities dan lain-lain.=>
Tawaran ! Part Time Job RM500 sehari DiBuka Sekarang !

-------->>>>http://extremerich.com/dap/a/?a=691

• Tidak PERLU jumpa orang
• Tambah pendapatan harian
• Ikut STEP yang diberi
• Sistem TERHEBAT yang akan membantu ANDA!
• Income HARI-HARI
• Hanya PERLU copy paste sahaja
• Ambil masa 10-15 sehari online
* Sebelah kaki GAJAH pun dapat duit, pairing pun
*4 $ bonus yang akan dapat
dapat duit, tak maintain pun dapat duit dan kini dengan tools
terdapat dalam "Member Area "MTEx" yang padat dengan content

-------->>>>http://extremerich.com/dap/a/?a=691

Projek ini adalah untuk jangka panjang pasal modal skali dan tak perlu pening pasal nak maintan!! Insyaallah saya akan curahkan ILMU dan PENGALAMAN saya 100% dan menembusi market Malaysia, Indonesia, Thailand, Hong Kong, Autstralia dan lain-lain negara bersama tuan2!

Maklumat lanjut boleh hubungi saya hakimi di 014-9423688 @ emel saya di kimi_lala92@yahoo.com ATAU kunci tempat anda terus ke link ini… ---

-------->>>>http://extremerich.com/dap/a/?a=691
Ip Pengirim: 60.48.48.139

Peluang buat income harian dengan projek extremerich

Nama: hakimimanaf
Email: kimi_lala92@yahoo.com
Website: http://extremerich.com/dap/a/?a=691
Tajuk: Peluang buat income harian dengan projek extremerich
Iklan: Apakah itu Projek ExtremeRich 2013?

• Projek ExtremeRich ialah satu projek industri minuman

• Syarikat tersebut ialah BYG Worldwide Berhad dan Bio Osmo Berhad.

• Bio Osmo Berhad tersenarai di papan utama Bursa Saham Kuala Lumpur (BSKL).

• Antara major shareholder Bio Osmo Berhad ialah Perbadanan Nasional Berhad, Lembaga Tabung Haji, Affin Capital, RHB Capital, OSK Securities dan lain-lain.=>
Tawaran ! Part Time Job RM500 sehari DiBuka Sekarang !

-------->>>>http://extremerich.com/dap/a/?a=691

• Tidak PERLU jumpa orang
• Tambah pendapatan harian
• Ikut STEP yang diberi
• Sistem TERHEBAT yang akan membantu ANDA!
• Income HARI-HARI
• Hanya PERLU copy paste sahaja
• Ambil masa 10-15 sehari online
* Sebelah kaki GAJAH pun dapat duit, pairing pun
*4 $ bonus yang akan dapat
dapat duit, tak maintain pun dapat duit dan kini dengan tools
terdapat dalam "Member Area "MTEx" yang padat dengan content

-------->>>>http://extremerich.com/dap/a/?a=691

Projek ini adalah untuk jangka panjang pasal modal skali dan tak perlu pening pasal nak maintan!! Insyaallah saya akan curahkan ILMU dan PENGALAMAN saya 100% dan menembusi market Malaysia, Indonesia, Thailand, Hong Kong, Autstralia dan lain-lain negara bersama tuan2!

Maklumat lanjut boleh hubungi saya hakimi di 014-9423688 @ emel saya di kimi_lala92@yahoo.com ATAU kunci tempat anda terus ke link ini… ---

-------->>>>http://extremerich.com/dap/a/?a=691
Ip Pengirim: 60.48.48.139

Peluang buat income harian dengan projek extremerich

Nama: hakimimanaf
Email: kimi_lala92@yahoo.com
Website: http://extremerich.com/dap/a/?a=691
Tajuk: Peluang buat income harian dengan projek extremerich
Iklan: Apakah itu Projek ExtremeRich 2013?

• Projek ExtremeRich ialah satu projek industri minuman

• Syarikat tersebut ialah BYG Worldwide Berhad dan Bio Osmo Berhad.

• Bio Osmo Berhad tersenarai di papan utama Bursa Saham Kuala Lumpur (BSKL).

• Antara major shareholder Bio Osmo Berhad ialah Perbadanan Nasional Berhad, Lembaga Tabung Haji, Affin Capital, RHB Capital, OSK Securities dan lain-lain.=>
Tawaran ! Part Time Job RM500 sehari DiBuka Sekarang !

-------->>>>http://extremerich.com/dap/a/?a=691

• Tidak PERLU jumpa orang
• Tambah pendapatan harian
• Ikut STEP yang diberi
• Sistem TERHEBAT yang akan membantu ANDA!
• Income HARI-HARI
• Hanya PERLU copy paste sahaja
• Ambil masa 10-15 sehari online
* Sebelah kaki GAJAH pun dapat duit, pairing pun
*4 $ bonus yang akan dapat
dapat duit, tak maintain pun dapat duit dan kini dengan tools
terdapat dalam "Member Area "MTEx" yang padat dengan content

-------->>>>http://extremerich.com/dap/a/?a=691

Projek ini adalah untuk jangka panjang pasal modal skali dan tak perlu pening pasal nak maintan!! Insyaallah saya akan curahkan ILMU dan PENGALAMAN saya 100% dan menembusi market Malaysia, Indonesia, Thailand, Hong Kong, Autstralia dan lain-lain negara bersama tuan2!

Maklumat lanjut boleh hubungi saya hakimi di 014-9423688 @ emel saya di kimi_lala92@yahoo.com ATAU kunci tempat anda terus ke link ini… ---

-------->>>>http://extremerich.com/dap/a/?a=691
Ip Pengirim: 60.48.48.139

Peluang buat income harian dengan projek extremerich

Nama: hakimimanaf
Email: kimi_lala92@yahoo.com
Website: http://extremerich.com/dap/a/?a=691
Tajuk: Peluang buat income harian dengan projek extremerich
Iklan: Apakah itu Projek ExtremeRich 2013?

• Projek ExtremeRich ialah satu projek industri minuman

• Syarikat tersebut ialah BYG Worldwide Berhad dan Bio Osmo Berhad.

• Bio Osmo Berhad tersenarai di papan utama Bursa Saham Kuala Lumpur (BSKL).

• Antara major shareholder Bio Osmo Berhad ialah Perbadanan Nasional Berhad, Lembaga Tabung Haji, Affin Capital, RHB Capital, OSK Securities dan lain-lain.=>
Tawaran ! Part Time Job RM500 sehari DiBuka Sekarang !

-------->>>>http://extremerich.com/dap/a/?a=691

• Tidak PERLU jumpa orang
• Tambah pendapatan harian
• Ikut STEP yang diberi
• Sistem TERHEBAT yang akan membantu ANDA!
• Income HARI-HARI
• Hanya PERLU copy paste sahaja
• Ambil masa 10-15 sehari online
* Sebelah kaki GAJAH pun dapat duit, pairing pun
*4 $ bonus yang akan dapat
dapat duit, tak maintain pun dapat duit dan kini dengan tools
terdapat dalam "Member Area "MTEx" yang padat dengan content

-------->>>>http://extremerich.com/dap/a/?a=691

Projek ini adalah untuk jangka panjang pasal modal skali dan tak perlu pening pasal nak maintan!! Insyaallah saya akan curahkan ILMU dan PENGALAMAN saya 100% dan menembusi market Malaysia, Indonesia, Thailand, Hong Kong, Autstralia dan lain-lain negara bersama tuan2!

Maklumat lanjut boleh hubungi saya hakimi di 014-9423688 @ emel saya di kimi_lala92@yahoo.com ATAU kunci tempat anda terus ke link ini… ---

-------->>>>http://extremerich.com/dap/a/?a=691
Ip Pengirim: 60.48.48.139

Peluang buat income harian dengan projek extremerich

Nama: hakimimanaf
Email: kimi_lala92@yahoo.com
Website: http://extremerich.com/dap/a/?a=691
Tajuk: Peluang buat income harian dengan projek extremerich
Iklan: Apakah itu Projek ExtremeRich 2013?

• Projek ExtremeRich ialah satu projek industri minuman

• Syarikat tersebut ialah BYG Worldwide Berhad dan Bio Osmo Berhad.

• Bio Osmo Berhad tersenarai di papan utama Bursa Saham Kuala Lumpur (BSKL).

• Antara major shareholder Bio Osmo Berhad ialah Perbadanan Nasional Berhad, Lembaga Tabung Haji, Affin Capital, RHB Capital, OSK Securities dan lain-lain.=>
Tawaran ! Part Time Job RM500 sehari DiBuka Sekarang !

-------->>>>http://extremerich.com/dap/a/?a=691

• Tidak PERLU jumpa orang
• Tambah pendapatan harian
• Ikut STEP yang diberi
• Sistem TERHEBAT yang akan membantu ANDA!
• Income HARI-HARI
• Hanya PERLU copy paste sahaja
• Ambil masa 10-15 sehari online
* Sebelah kaki GAJAH pun dapat duit, pairing pun
*4 $ bonus yang akan dapat
dapat duit, tak maintain pun dapat duit dan kini dengan tools
terdapat dalam "Member Area "MTEx" yang padat dengan content

-------->>>>http://extremerich.com/dap/a/?a=691

Projek ini adalah untuk jangka panjang pasal modal skali dan tak perlu pening pasal nak maintan!! Insyaallah saya akan curahkan ILMU dan PENGALAMAN saya 100% dan menembusi market Malaysia, Indonesia, Thailand, Hong Kong, Autstralia dan lain-lain negara bersama tuan2!

Maklumat lanjut boleh hubungi saya hakimi di 014-9423688 @ emel saya di kimi_lala92@yahoo.com ATAU kunci tempat anda terus ke link ini… ---

-------->>>>http://extremerich.com/dap/a/?a=691
Ip Pengirim: 60.48.48.139

Peluang buat income harian dengan projek extremerich

Nama: hakimimanaf
Email: kimi_lala92@yahoo.com
Website: http://extremerich.com/dap/a/?a=691
Tajuk: Peluang buat income harian dengan projek extremerich
Iklan: Apakah itu Projek ExtremeRich 2013?

• Projek ExtremeRich ialah satu projek industri minuman

• Syarikat tersebut ialah BYG Worldwide Berhad dan Bio Osmo Berhad.

• Bio Osmo Berhad tersenarai di papan utama Bursa Saham Kuala Lumpur (BSKL).

• Antara major shareholder Bio Osmo Berhad ialah Perbadanan Nasional Berhad, Lembaga Tabung Haji, Affin Capital, RHB Capital, OSK Securities dan lain-lain.=>
Tawaran ! Part Time Job RM500 sehari DiBuka Sekarang !

-------->>>>http://extremerich.com/dap/a/?a=691

• Tidak PERLU jumpa orang
• Tambah pendapatan harian
• Ikut STEP yang diberi
• Sistem TERHEBAT yang akan membantu ANDA!
• Income HARI-HARI
• Hanya PERLU copy paste sahaja
• Ambil masa 10-15 sehari online
* Sebelah kaki GAJAH pun dapat duit, pairing pun
*4 $ bonus yang akan dapat
dapat duit, tak maintain pun dapat duit dan kini dengan tools
terdapat dalam "Member Area "MTEx" yang padat dengan content

-------->>>>http://extremerich.com/dap/a/?a=691

Projek ini adalah untuk jangka panjang pasal modal skali dan tak perlu pening pasal nak maintan!! Insyaallah saya akan curahkan ILMU dan PENGALAMAN saya 100% dan menembusi market Malaysia, Indonesia, Thailand, Hong Kong, Autstralia dan lain-lain negara bersama tuan2!

Maklumat lanjut boleh hubungi saya hakimi di 014-9423688 @ emel saya di kimi_lala92@yahoo.com ATAU kunci tempat anda terus ke link ini… ---

-------->>>>http://extremerich.com/dap/a/?a=691
Ip Pengirim: 60.48.48.139

KHIDMAT LORI SEWA 3ton Pindah Rumah di IPOH call 019-2713376 zain

Nama: zain lori
Email: zainlori@yahoo.com
Website:
Tajuk: KHIDMAT LORI SEWA 3ton Pindah Rumah di IPOH call 019-2713376 zain
Iklan: PERKHIDMATAN PENGANGKUTAN LORI SEWA 3ton 17 kaki sahaja ....(lori jenis lain tiada,harap maaf)
- Pengangkutan lori tersedia dikawasan IPOH, PERAK
- Perkhidmatan pemindahan rumah dan pejabat, barangan kilang dan sebagainya…(untuk muatan penuh lori saja)
- Boleh membekalkan pekerja turun naik barang atas permintaan pelanggan sahaja,(tanpa pekerja pun boleh)..
- Penghantaran pintu ke pintu……
- Kontrak pengangkutan jangka masa panjang………
Untuk keterangan lanjut, sila hubungi:
ZAIN Ditalian:SMS pun boleh….(nyatakan lokasi ambil barang dan lokasi hantar barang)…
019-2713376
* Lori untuk di sewa
* Lori jenis 3 tan (14.5feet/17feet 6 roda) (BDM 5000kg)(cargo am)
* Pindah rumah/pejabat,barangan kilang dan sebagainya
PAKAR PENGHANTARAN BARANGAN DARI KUALA LUMPUR/SELANGOR KE DESTINASI UTARA TANAHAIR
1) PERAK KE KL/SELANGOR
2) KL KE PERAK
3) KL KE PENANG
4) KL KE KEDAH
5) KL KE PERLIS
Ip Pengirim: 175.140.104.209

Peluang buat income harian dengan projek extremerich

Nama: hakimimanaf
Email: kimi_lala92@yahoo.com
Website: http://extremerich.com/dap/a/?a=691
Tajuk: Peluang buat income harian dengan projek extremerich
Iklan: Apakah itu Projek ExtremeRich 2013?

• Projek ExtremeRich ialah satu projek industri minuman

• Syarikat tersebut ialah BYG Worldwide Berhad dan Bio Osmo Berhad.

• Bio Osmo Berhad tersenarai di papan utama Bursa Saham Kuala Lumpur (BSKL).

• Antara major shareholder Bio Osmo Berhad ialah Perbadanan Nasional Berhad, Lembaga Tabung Haji, Affin Capital, RHB Capital, OSK Securities dan lain-lain.=>
Tawaran ! Part Time Job RM500 sehari DiBuka Sekarang !

-------->>>>http://extremerich.com/dap/a/?a=691

• Tidak PERLU jumpa orang
• Tambah pendapatan harian
• Ikut STEP yang diberi
• Sistem TERHEBAT yang akan membantu ANDA!
• Income HARI-HARI
• Hanya PERLU copy paste sahaja
• Ambil masa 10-15 sehari online
* Sebelah kaki GAJAH pun dapat duit, pairing pun
*4 $ bonus yang akan dapat
dapat duit, tak maintain pun dapat duit dan kini dengan tools
terdapat dalam "Member Area "MTEx" yang padat dengan content

-------->>>>http://extremerich.com/dap/a/?a=691

Projek ini adalah untuk jangka panjang pasal modal skali dan tak perlu pening pasal nak maintan!! Insyaallah saya akan curahkan ILMU dan PENGALAMAN saya 100% dan menembusi market Malaysia, Indonesia, Thailand, Hong Kong, Autstralia dan lain-lain negara bersama tuan2!

Maklumat lanjut boleh hubungi saya hakimi di 014-9423688 @ emel saya di kimi_lala92@yahoo.com ATAU kunci tempat anda terus ke link ini… ---

-------->>>>http://extremerich.com/dap/a/?a=691
Ip Pengirim: 60.48.48.139

Peluang buat income harian dengan projek extremerich

Nama: hakimimanaf
Email: kimi_lala92@yahoo.com
Website: http://extremerich.com/dap/a/?a=691
Tajuk: Peluang buat income harian dengan projek extremerich
Iklan: Apakah itu Projek ExtremeRich 2013?

• Projek ExtremeRich ialah satu projek industri minuman

• Syarikat tersebut ialah BYG Worldwide Berhad dan Bio Osmo Berhad.

• Bio Osmo Berhad tersenarai di papan utama Bursa Saham Kuala Lumpur (BSKL).

• Antara major shareholder Bio Osmo Berhad ialah Perbadanan Nasional Berhad, Lembaga Tabung Haji, Affin Capital, RHB Capital, OSK Securities dan lain-lain.=>
Tawaran ! Part Time Job RM500 sehari DiBuka Sekarang !

-------->>>>http://extremerich.com/dap/a/?a=691

• Tidak PERLU jumpa orang
• Tambah pendapatan harian
• Ikut STEP yang diberi
• Sistem TERHEBAT yang akan membantu ANDA!
• Income HARI-HARI
• Hanya PERLU copy paste sahaja
• Ambil masa 10-15 sehari online
* Sebelah kaki GAJAH pun dapat duit, pairing pun
*4 $ bonus yang akan dapat
dapat duit, tak maintain pun dapat duit dan kini dengan tools
terdapat dalam "Member Area "MTEx" yang padat dengan content

-------->>>>http://extremerich.com/dap/a/?a=691

Projek ini adalah untuk jangka panjang pasal modal skali dan tak perlu pening pasal nak maintan!! Insyaallah saya akan curahkan ILMU dan PENGALAMAN saya 100% dan menembusi market Malaysia, Indonesia, Thailand, Hong Kong, Autstralia dan lain-lain negara bersama tuan2!

Maklumat lanjut boleh hubungi saya hakimi di 014-9423688 @ emel saya di kimi_lala92@yahoo.com ATAU kunci tempat anda terus ke link ini… ---

-------->>>>http://extremerich.com/dap/a/?a=691
Ip Pengirim: 60.48.48.139

Peluang buat income harian dengan projek extremerich

Nama: hakimimanaf
Email: kimi_lala92@yahoo.com
Website: http://extremerich.com/dap/a/?a=691
Tajuk: Peluang buat income harian dengan projek extremerich
Iklan: Apakah itu Projek ExtremeRich 2013?

• Projek ExtremeRich ialah satu projek industri minuman

• Syarikat tersebut ialah BYG Worldwide Berhad dan Bio Osmo Berhad.

• Bio Osmo Berhad tersenarai di papan utama Bursa Saham Kuala Lumpur (BSKL).

• Antara major shareholder Bio Osmo Berhad ialah Perbadanan Nasional Berhad, Lembaga Tabung Haji, Affin Capital, RHB Capital, OSK Securities dan lain-lain.=>
Tawaran ! Part Time Job RM500 sehari DiBuka Sekarang !

-------->>>>http://extremerich.com/dap/a/?a=691

• Tidak PERLU jumpa orang
• Tambah pendapatan harian
• Ikut STEP yang diberi
• Sistem TERHEBAT yang akan membantu ANDA!
• Income HARI-HARI
• Hanya PERLU copy paste sahaja
• Ambil masa 10-15 sehari online
* Sebelah kaki GAJAH pun dapat duit, pairing pun
*4 $ bonus yang akan dapat
dapat duit, tak maintain pun dapat duit dan kini dengan tools
terdapat dalam "Member Area "MTEx" yang padat dengan content

-------->>>>http://extremerich.com/dap/a/?a=691

Projek ini adalah untuk jangka panjang pasal modal skali dan tak perlu pening pasal nak maintan!! Insyaallah saya akan curahkan ILMU dan PENGALAMAN saya 100% dan menembusi market Malaysia, Indonesia, Thailand, Hong Kong, Autstralia dan lain-lain negara bersama tuan2!

Maklumat lanjut boleh hubungi saya hakimi di 014-9423688 @ emel saya di kimi_lala92@yahoo.com ATAU kunci tempat anda terus ke link ini… ---

-------->>>>http://extremerich.com/dap/a/?a=691
Ip Pengirim: 60.48.48.139

Peluang buat income harian dengan projek extremerich

Nama: hakimimanaf
Email: kimi_lala92@yahoo.com
Website: http://extremerich.com/dap/a/?a=691
Tajuk: Peluang buat income harian dengan projek extremerich
Iklan: Apakah itu Projek ExtremeRich 2013?

• Projek ExtremeRich ialah satu projek industri minuman

• Syarikat tersebut ialah BYG Worldwide Berhad dan Bio Osmo Berhad.

• Bio Osmo Berhad tersenarai di papan utama Bursa Saham Kuala Lumpur (BSKL).

• Antara major shareholder Bio Osmo Berhad ialah Perbadanan Nasional Berhad, Lembaga Tabung Haji, Affin Capital, RHB Capital, OSK Securities dan lain-lain.=>
Tawaran ! Part Time Job RM500 sehari DiBuka Sekarang !

-------->>>>http://extremerich.com/dap/a/?a=691

• Tidak PERLU jumpa orang
• Tambah pendapatan harian
• Ikut STEP yang diberi
• Sistem TERHEBAT yang akan membantu ANDA!
• Income HARI-HARI
• Hanya PERLU copy paste sahaja
• Ambil masa 10-15 sehari online
* Sebelah kaki GAJAH pun dapat duit, pairing pun
*4 $ bonus yang akan dapat
dapat duit, tak maintain pun dapat duit dan kini dengan tools
terdapat dalam "Member Area "MTEx" yang padat dengan content

-------->>>>http://extremerich.com/dap/a/?a=691

Projek ini adalah untuk jangka panjang pasal modal skali dan tak perlu pening pasal nak maintan!! Insyaallah saya akan curahkan ILMU dan PENGALAMAN saya 100% dan menembusi market Malaysia, Indonesia, Thailand, Hong Kong, Autstralia dan lain-lain negara bersama tuan2!

Maklumat lanjut boleh hubungi saya hakimi di 014-9423688 @ emel saya di kimi_lala92@yahoo.com ATAU kunci tempat anda terus ke link ini… ---

-------->>>>http://extremerich.com/dap/a/?a=691
Ip Pengirim: 60.48.48.139

Peluang buat income harian dengan projek extremerich

Nama: hakimimanaf
Email: kimi_lala92@yahoo.com
Website: http://extremerich.com/dap/a/?a=691
Tajuk: Peluang buat income harian dengan projek extremerich
Iklan: Apakah itu Projek ExtremeRich 2013?

• Projek ExtremeRich ialah satu projek industri minuman

• Syarikat tersebut ialah BYG Worldwide Berhad dan Bio Osmo Berhad.

• Bio Osmo Berhad tersenarai di papan utama Bursa Saham Kuala Lumpur (BSKL).

• Antara major shareholder Bio Osmo Berhad ialah Perbadanan Nasional Berhad, Lembaga Tabung Haji, Affin Capital, RHB Capital, OSK Securities dan lain-lain.=>
Tawaran ! Part Time Job RM500 sehari DiBuka Sekarang !

-------->>>>http://extremerich.com/dap/a/?a=691

• Tidak PERLU jumpa orang
• Tambah pendapatan harian
• Ikut STEP yang diberi
• Sistem TERHEBAT yang akan membantu ANDA!
• Income HARI-HARI
• Hanya PERLU copy paste sahaja
• Ambil masa 10-15 sehari online
* Sebelah kaki GAJAH pun dapat duit, pairing pun
*4 $ bonus yang akan dapat
dapat duit, tak maintain pun dapat duit dan kini dengan tools
terdapat dalam "Member Area "MTEx" yang padat dengan content

-------->>>>http://extremerich.com/dap/a/?a=691

Projek ini adalah untuk jangka panjang pasal modal skali dan tak perlu pening pasal nak maintan!! Insyaallah saya akan curahkan ILMU dan PENGALAMAN saya 100% dan menembusi market Malaysia, Indonesia, Thailand, Hong Kong, Autstralia dan lain-lain negara bersama tuan2!

Maklumat lanjut boleh hubungi saya hakimi di 014-9423688 @ emel saya di kimi_lala92@yahoo.com ATAU kunci tempat anda terus ke link ini… ---

-------->>>>http://extremerich.com/dap/a/?a=691
Ip Pengirim: 60.48.48.139

Peluang buat income harian dengan projek extremerich

Nama: hakimimanaf
Email: kimi_lala92@yahoo.com
Website: http://extremerich.com/dap/a/?a=691
Tajuk: Peluang buat income harian dengan projek extremerich
Iklan: Apakah itu Projek ExtremeRich 2013?

• Projek ExtremeRich ialah satu projek industri minuman

• Syarikat tersebut ialah BYG Worldwide Berhad dan Bio Osmo Berhad.

• Bio Osmo Berhad tersenarai di papan utama Bursa Saham Kuala Lumpur (BSKL).

• Antara major shareholder Bio Osmo Berhad ialah Perbadanan Nasional Berhad, Lembaga Tabung Haji, Affin Capital, RHB Capital, OSK Securities dan lain-lain.=>
Tawaran ! Part Time Job RM500 sehari DiBuka Sekarang !

-------->>>>http://extremerich.com/dap/a/?a=691

• Tidak PERLU jumpa orang
• Tambah pendapatan harian
• Ikut STEP yang diberi
• Sistem TERHEBAT yang akan membantu ANDA!
• Income HARI-HARI
• Hanya PERLU copy paste sahaja
• Ambil masa 10-15 sehari online
* Sebelah kaki GAJAH pun dapat duit, pairing pun
*4 $ bonus yang akan dapat
dapat duit, tak maintain pun dapat duit dan kini dengan tools
terdapat dalam "Member Area "MTEx" yang padat dengan content

-------->>>>http://extremerich.com/dap/a/?a=691

Projek ini adalah untuk jangka panjang pasal modal skali dan tak perlu pening pasal nak maintan!! Insyaallah saya akan curahkan ILMU dan PENGALAMAN saya 100% dan menembusi market Malaysia, Indonesia, Thailand, Hong Kong, Autstralia dan lain-lain negara bersama tuan2!

Maklumat lanjut boleh hubungi saya hakimi di 014-9423688 @ emel saya di kimi_lala92@yahoo.com ATAU kunci tempat anda terus ke link ini… ---

-------->>>>http://extremerich.com/dap/a/?a=691
Ip Pengirim: 60.48.48.139

Tuesday, January 29, 2013

TEKNIK FOREX SEBENAR PANDUAN KE ARAH PROFIT BERTERUSAN

Nama: jamil
Email: jamiljbs@gmail.com
Website: http://www.forexsebenar.com/hop.php?ref=RealTradeTFS
Tajuk: TEKNIK FOREX SEBENAR PANDUAN KE ARAH PROFIT BERTERUSAN
Iklan: Kepada rakan-rakan yang ingin menceburi biddang forex.
Selalu loss dan rugi terus menerus
Sedang tercari-cari dam mencari teknik yang mantap
Ingin menambah pendapatan dan banyak hutang



Jika ya ,,Di sini saya ingin meperkenalkan satu teknik yang mantap dan berkesan.Ebook TFS
cukup mantap,sejak dipekenalkan versi 1 hingga versi 3... versi terkini cukup padat dan
merangkumi semua aspek dan jika dikira nilai ebook ni memang tak terkira nilainya.Di sini ada
diterangkan bagaimana cara menggunakan teknik SNR,TRENDLINE,FIBO,EMA,MONEY MANAGMENT dan
banyak lagi.Memang cukup lengkap ,,detail satu persatu

Tidak cukup dengan ebook pihak TFS melengkapkan lagi dengan tutorial video,,memang berbaloi
memilikinya.

Jika ingin memiliki ebook ini sila klik

http://www.forexsebenar.com/hop.php?ref=RealTradeTFS

Apa yang menariknya ialah anda cuma sekali bayar saja,tetapi teknik,ilmu,segala info terkini
akan di update secara automatik.Anda juga secara automatik menjadi ahli Face Book,,disni ahli
ahli boleh berbincang mengenai forex,pihak admin dan rakan-rakan TFS sedia membantu

Jadi apa tunggu lagi dapatkan sekarang !!!!

Ebook dan Video Tutorial TFS sekarang

http://www.forexsebenar.com/hop.php?ref=RealTradeTFS
Ip Pengirim: 115.132.176.47

PINJAMAN TUNAI SEGERA!!!

Nama: LAILA
Email: laila9055@yahoo.com
Website: http://www.pinjamantunai.com
Tajuk: PINJAMAN TUNAI SEGERA!!!
Iklan: Assalamualaikum dan salam sejahtera,
Kami, adalah Syarikat Kewangan Berlesen ingin menawarkan pinjaman wang tunai segera yang bersesuaian dengan keperluan kewangan anda. Kami akan pastikan anda berpuas hati dengan perkhidmatan kami.
Kenapa anda perlu memilih syarikat kami????
- * Pemberi wang terus
- * Tanpa penjamin dan cagaran
- * Pinjaman di luluskan dalam tempoh 1 jam
- * Tiada pembayaran uprond sehingga lulus
- * Maklumat di rahsiakan
- * Yang bekerja dan menetap area KL dan Selangor sahaja

• Bukan badan berUNIFORM(polis,bomba,tentera)
• Bekerja(gaji AUTO KREDIT KE BANK)

Jika anda berminat dokumen yang di perlukan :
1) 3 bulan slip gaji terbaru
2) 3 bulan penyata bank yang terkini
3) Penyata EPF (Sekiranya ada)
4) Utiliti Bil Elektrik / Air yang terkini
5) Surat pengesahan jawatan / EA

Sila hubungai: LAILA H/P 012 6796706
EMAIL: laila9055@yahoo.com
WEBSITE: www.pinjamantunai.com
ALAMAT: 60B,Jalan Wawasan Ampang 2/3,Bandar Baru Ampang,
68000Ampang,Selangor.
TEL : 03-4287 5085
FAX: 03-4292 6112
Ip Pengirim: 175.139.135.157

PROMOSI PINJAMAN TUNAI SEHINGGA 15,000 YG TERBAIK SEKITAR KL & SELANGOR>>HBGI 012-6140456

Nama: zura
Email: spc_1971@yahoo.com
Website: www.pinjamanbumiputera.com
Tajuk: PROMOSI PINJAMAN TUNAI SEHINGGA 15,000 YG TERBAIK SEKITAR KL & SELANGOR>>HBGI 012-6140456
Iklan: Kami menyediakan PINJAMAN PERIBADI kepada semua kakitangan kerajaan dan swasta . Tanpa penjamin dan tiada cagaran (TUNAI SEGERA). Kelulusan segera dalam tempoh 20 minit.

TERBUKA KEPADA PEKERJA SWASTA /KERAJAAN (KECUALI POLIS/TENTERA)/ PENCEN/SOCSO GAJI DI BAYAR MELALUI BANK. KHAS BAGI YANG MENETAP DAN BEKERJA DI KUALA LUMPUR DAN SELANGOR SAHAJA.

Berminat? (UNTUK PERSONAL LOAN SEGERA SAHAJA)
Sila bawa dokumen;-
1) 3 bulan slip gaji terbaru
2) Buku bank yang telah dikemaskini atau 3 bulan penyata bank yang terkini
3) Surat pengesahan jawatan @EA Form (Sekiranya ada)
4) Utiliti Bill Elektrik/Air yang terkini

Hubungi kami untuk temujanji ;-
Zura : 012 6140456 @ layari www.pinjamanbumiputera.com

Atau Sila Datang terus ke Pejabat kami berjumpa dengan pegawai kami;
INNORIBU RESOURCES SDN.BHD,
LOT 4.48,4TH FLOOR,
WISMA CENTRAL,
JLN AMPANG,
50450 KUALA LUMPUR.
11.30am--4.30pm

PROMOSI KAMI ADALAH YANG TERBAIK!!!!!!!!

KAMI BUKAN ALONG/CETI HARAM TETAPI PEMBERI PINJAMAN WANG BERLESEN YANG SAH DAN DILULUSKAN OLEH KEMENTERIAN PERUMAHAN & KERAJAAN TEMPATAN DI BAWAH AKTA PEMBERI PINJAMAN 1951.
Ip Pengirim: 210.186.134.103

**NAK PINJAMAN???KELULUSAN MUDAH & PANTAS CALL/SMS 012-6140456 (zura)

Nama: zura
Email: spc_1971@yahoo.com
Website: www.pinjamanbumiputera.com
Tajuk: **NAK PINJAMAN???KELULUSAN MUDAH & PANTAS CALL/SMS 012-6140456 (zura)
Iklan: Kami menyediakan PINJAMAN PERIBADI kepada semua kakitangan kerajaan dan swasta . Tanpa penjamin dan tiada cagaran (TUNAI SEGERA). Kelulusan segera dalam tempoh 20 minit.

TERBUKA KEPADA PEKERJA SWASTA /KERAJAAN (KECUALI POLIS/TENTERA)/ PENCEN/SOCSO GAJI DI BAYAR MELALUI BANK. KHAS BAGI YANG MENETAP DAN BEKERJA DI KUALA LUMPUR DAN SELANGOR SAHAJA.

Berminat? (UNTUK PERSONAL LOAN SEGERA SAHAJA)
Sila bawa dokumen;-
1) 3 bulan slip gaji terbaru
2) Buku bank yang telah dikemaskini atau 3 bulan penyata bank yang terkini
3) Surat pengesahan jawatan @EA Form (Sekiranya ada)
4) Utiliti Bill Elektrik/Air yang terkini

Hubungi kami untuk temujanji ;-
Zura : 012 6140456 @ layari www.pinjamanbumiputera.com

Atau Sila Datang terus ke Pejabat kami berjumpa dengan pegawai kami;
INNORIBU RESOURCES SDN.BHD,
LOT 4.48,4TH FLOOR,
WISMA CENTRAL,
JLN AMPANG,
50450 KUALA LUMPUR.
11.30am--4.30pm

PROMOSI KAMI ADALAH YANG TERBAIK!!!!!!!!

KAMI BUKAN ALONG/CETI HARAM TETAPI PEMBERI PINJAMAN WANG BERLESEN YANG SAH DAN DILULUSKAN OLEH KEMENTERIAN PERUMAHAN & KERAJAAN TEMPATAN DI BAWAH AKTA PEMBERI PINJAMAN 1951.
Ip Pengirim: 210.186.134.103

SKIM PINJAMAN PERIBADI BUMIPUTERA CALL/SMS ZURA 012-6140456 MUDAH & CEPAT

Nama: zura
Email: spc_1971@yahoo.com
Website: www.pinjamanbumiputera.com
Tajuk: SKIM PINJAMAN PERIBADI BUMIPUTERA CALL/SMS ZURA 012-6140456 MUDAH & CEPAT
Iklan: Kami menyediakan PINJAMAN PERIBADI kepada semua kakitangan kerajaan dan swasta . Tanpa penjamin dan tiada cagaran (TUNAI SEGERA). Kelulusan segera dalam tempoh 20 minit.

TERBUKA KEPADA PEKERJA SWASTA /KERAJAAN (KECUALI POLIS/TENTERA)/ PENCEN/SOCSO GAJI DI BAYAR MELALUI BANK. KHAS BAGI YANG MENETAP DAN BEKERJA DI KUALA LUMPUR DAN SELANGOR SAHAJA.

Berminat? (UNTUK PERSONAL LOAN SEGERA SAHAJA)
Sila bawa dokumen;-
1) 3 bulan slip gaji terbaru
2) Buku bank yang telah dikemaskini atau 3 bulan penyata bank yang terkini
3) Surat pengesahan jawatan @EA Form (Sekiranya ada)
4) Utiliti Bill Elektrik/Air yang terkini

Hubungi kami untuk temujanji ;-
Zura : 012 6140456 @ layari www.pinjamanbumiputera.com

Atau Sila Datang terus ke Pejabat kami berjumpa dengan pegawai kami;
INNORIBU RESOURCES SDN.BHD,
LOT 4.48,4TH FLOOR,
WISMA CENTRAL,
JLN AMPANG,
50450 KUALA LUMPUR.
11.30am--4.30pm

PROMOSI KAMI ADALAH YANG TERBAIK!!!!!!!!

KAMI BUKAN ALONG/CETI HARAM TETAPI PEMBERI PINJAMAN WANG BERLESEN YANG SAH DAN DILULUSKAN OLEH KEMENTERIAN PERUMAHAN & KERAJAAN TEMPATAN DI BAWAH AKTA PEMBERI PINJAMAN 1951.
Ip Pengirim: 210.186.134.103

**NAK PINJAMAN???KELULUSAN MUDAH & PANTAS CALL/SMS 012-6140456 (zura)

Nama: zura
Email: spc_1971@yahoo.com
Website: www.pinjamanbumiputera.com
Tajuk: **NAK PINJAMAN???KELULUSAN MUDAH & PANTAS CALL/SMS 012-6140456 (zura)
Iklan: Kami menyediakan PINJAMAN PERIBADI kepada semua kakitangan kerajaan dan swasta . Tanpa penjamin dan tiada cagaran (TUNAI SEGERA). Kelulusan segera dalam tempoh 20 minit.

TERBUKA KEPADA PEKERJA SWASTA /KERAJAAN (KECUALI POLIS/TENTERA)/ PENCEN/SOCSO GAJI DI BAYAR MELALUI BANK. KHAS BAGI YANG MENETAP DAN BEKERJA DI KUALA LUMPUR DAN SELANGOR SAHAJA.

Berminat? (UNTUK PERSONAL LOAN SEGERA SAHAJA)
Sila bawa dokumen;-
1) 3 bulan slip gaji terbaru
2) Buku bank yang telah dikemaskini atau 3 bulan penyata bank yang terkini
3) Surat pengesahan jawatan @EA Form (Sekiranya ada)
4) Utiliti Bill Elektrik/Air yang terkini

Hubungi kami untuk temujanji ;-
Zura : 012 6140456 @ layari www.pinjamanbumiputera.com

Atau Sila Datang terus ke Pejabat kami berjumpa dengan pegawai kami;
INNORIBU RESOURCES SDN.BHD,
LOT 4.48,4TH FLOOR,
WISMA CENTRAL,
JLN AMPANG,
50450 KUALA LUMPUR.
11.30am--4.30pm

PROMOSI KAMI ADALAH YANG TERBAIK!!!!!!!!

KAMI BUKAN ALONG/CETI HARAM TETAPI PEMBERI PINJAMAN WANG BERLESEN YANG SAH DAN DILULUSKAN OLEH KEMENTERIAN PERUMAHAN & KERAJAAN TEMPATAN DI BAWAH AKTA PEMBERI PINJAMAN 1951.
Ip Pengirim: 210.186.134.103

**NAK PINJAMAN???KELULUSAN MUDAH & PANTAS CALL/SMS 012-6140456 (zura)

Nama: zura
Email: spc_1971@yahoo.com
Website: www.pinjamanbumiputera.com
Tajuk: **NAK PINJAMAN???KELULUSAN MUDAH & PANTAS CALL/SMS 012-6140456 (zura)
Iklan: Kami menyediakan PINJAMAN PERIBADI kepada semua kakitangan kerajaan dan swasta . Tanpa penjamin dan tiada cagaran (TUNAI SEGERA). Kelulusan segera dalam tempoh 20 minit.

TERBUKA KEPADA PEKERJA SWASTA /KERAJAAN (KECUALI POLIS/TENTERA)/ PENCEN/SOCSO GAJI DI BAYAR MELALUI BANK. KHAS BAGI YANG MENETAP DAN BEKERJA DI KUALA LUMPUR DAN SELANGOR SAHAJA.

Berminat? (UNTUK PERSONAL LOAN SEGERA SAHAJA)
Sila bawa dokumen;-
1) 3 bulan slip gaji terbaru
2) Buku bank yang telah dikemaskini atau 3 bulan penyata bank yang terkini
3) Surat pengesahan jawatan @EA Form (Sekiranya ada)
4) Utiliti Bill Elektrik/Air yang terkini

Hubungi kami untuk temujanji ;-
Zura : 012 6140456 @ layari www.pinjamanbumiputera.com

Atau Sila Datang terus ke Pejabat kami berjumpa dengan pegawai kami;
INNORIBU RESOURCES SDN.BHD,
LOT 4.48,4TH FLOOR,
WISMA CENTRAL,
JLN AMPANG,
50450 KUALA LUMPUR.
11.30am--4.30pm

PROMOSI KAMI ADALAH YANG TERBAIK!!!!!!!!

KAMI BUKAN ALONG/CETI HARAM TETAPI PEMBERI PINJAMAN WANG BERLESEN YANG SAH DAN DILULUSKAN OLEH KEMENTERIAN PERUMAHAN & KERAJAAN TEMPATAN DI BAWAH AKTA PEMBERI PINJAMAN 1951.
Ip Pengirim: 210.186.134.103

PINJAMAN EXPRESS SEHINGGA 15,000 DLM 30MINIT HBGI 012-6140456

Nama: zura
Email: spc_1971@yahoo.com
Website: www.pinjamanbumiputera.com
Tajuk: PINJAMAN EXPRESS SEHINGGA 15,000 DLM 30MINIT HBGI 012-6140456
Iklan: Kami menyediakan PINJAMAN PERIBADI kepada semua kakitangan kerajaan dan swasta . Tanpa penjamin dan tiada cagaran (TUNAI SEGERA). Kelulusan segera dalam tempoh 20 minit.

TERBUKA KEPADA PEKERJA SWASTA /KERAJAAN (KECUALI POLIS/TENTERA)/ PENCEN/SOCSO GAJI DI BAYAR MELALUI BANK. KHAS BAGI YANG MENETAP DAN BEKERJA DI KUALA LUMPUR DAN SELANGOR SAHAJA.

Berminat? (UNTUK PERSONAL LOAN SEGERA SAHAJA)
Sila bawa dokumen;-
1) 3 bulan slip gaji terbaru
2) Buku bank yang telah dikemaskini atau 3 bulan penyata bank yang terkini
3) Surat pengesahan jawatan @EA Form (Sekiranya ada)
4) Utiliti Bill Elektrik/Air yang terkini

Hubungi kami untuk temujanji ;-
Zura : 012 6140456 @ layari www.pinjamanbumiputera.com

Atau Sila Datang terus ke Pejabat kami berjumpa dengan pegawai kami;
INNORIBU RESOURCES SDN.BHD,
LOT 4.48,4TH FLOOR,
WISMA CENTRAL,
JLN AMPANG,
50450 KUALA LUMPUR.
11.30am--4.30pm

PROMOSI KAMI ADALAH YANG TERBAIK!!!!!!!!

KAMI BUKAN ALONG/CETI HARAM TETAPI PEMBERI PINJAMAN WANG BERLESEN YANG SAH DAN DILULUSKAN OLEH KEMENTERIAN PERUMAHAN & KERAJAAN TEMPATAN DI BAWAH AKTA PEMBERI PINJAMAN 1951.
Ip Pengirim: 210.186.134.103

PINJAMAN TUNAI SEGERA!!!

Nama: LAILA
Email: laila9055@yahoo.com
Website: http://www.pinjamantunai.com
Tajuk: PINJAMAN TUNAI SEGERA!!!
Iklan: Assalamualaikum dan salam sejahtera,
Kami, adalah Syarikat Kewangan Berlesen ingin menawarkan pinjaman wang tunai segera yang bersesuaian dengan keperluan kewangan anda. Kami akan pastikan anda berpuas hati dengan perkhidmatan kami.
Kenapa anda perlu memilih syarikat kami????
- * Pemberi wang terus
- * Tanpa penjamin dan cagaran
- * Pinjaman di luluskan dalam tempoh 1 jam
- * Tiada pembayaran uprond sehingga lulus
- * Maklumat di rahsiakan
- * Yang bekerja dan menetap area KL dan Selangor sahaja

• Bukan badan berUNIFORM(polis,bomba,tentera)
• Bekerja(gaji AUTO KREDIT KE BANK)

Jika anda berminat dokumen yang di perlukan :
1) 3 bulan slip gaji terbaru
2) 3 bulan penyata bank yang terkini
3) Penyata EPF (Sekiranya ada)
4) Utiliti Bil Elektrik / Air yang terkini
5) Surat pengesahan jawatan / EA

Sila hubungai: LAILA H/P 012 6796706
EMAIL: laila9055@yahoo.com
WEBSITE: www.pinjamantunai.com
ALAMAT: 60B,Jalan Wawasan Ampang 2/3,Bandar Baru Ampang,
68000Ampang,Selangor.
TEL : 03-4287 5085
FAX: 03-4292 6112
Ip Pengirim: 175.139.135.157

PINJAMAN SEGERA..30 HARI TANPA FAEDAH!!

Nama: New House Enterprise
Email: enterprise_newhouse@hotmail.com
Website: http://pinjamanwangpj.blogspot.com/
Tajuk: PINJAMAN SEGERA..30 HARI TANPA FAEDAH!!
Iklan: Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Anda mengalami masalah kewangan dan kesempitan hidup..Mari lihat pakej promosi terhangat dari kami..

Promosi 30 HARI TANPA FAEDAH.. Maksudnya, anda pinjam RM1000 dan hanya perlu bayar RM1000 sahaja tanpa faedah sehingga hujung bulan.

Anda hanya perlu membawa dokumen yang lengkap iaitu :-
• Penyata Bank (3 Bulan Terbaru)
• Penyata Gaji (3 Bulan Terbaru)
• Bil Api dan Bil Air (2 Bulan Terbaru)

Promosi ini layak pada anda yang :-
• Warganegara Malaysia.
• Blacklist layak memohon.
• Kakitangan kerajaan.
• Pekerja swasta.
• Pekerja kilang.
• Boleh buat overlapping / Settle pinjaman lain.
• Gaji melalu bank.

Anda juga boleh mengisi permohonan secara online kami di http://pinjamanwangpj.blogspot.com/ dan klik button APPLY NOW di sebelah kiri anda..

Untuk keterangan yang lebih lanjut, anda boleh terus hubungi kami di :-

Tel : 03 7954 3433 / 3533
Sms : 014 224 8223
Email : enterprise_newhouse@hotmail.com
WebsitE : http://pinjamanwangpj.blogspot.com/
Facebook : http://www.facebook.com/pinjamanwangpj
Ip Pengirim: 60.48.216.102

Belajar urusniaga matawang forex 100% percuma

Nama: zulaiha
Email: zulaiha.su@gmail.com
Website: http://forextrg.ws/movinghaiken/bawapercuma.html
Tajuk: Belajar urusniaga matawang forex 100% percuma
Iklan: forexTRG ada memberi perhidmatan belajar urusniaga matawang forex 100% percuma. Tidak dikenakan bayaran walau sesen pun Teknik yang diberi tunjuk ajar dinamakan MOVING HAIKEN.satu teknik yang dipercayai berkesan boleh memdapat profit yang tinggi. Joom bersama forexTRG mempelajari teknik ini. Belajar secara on line.video disediakan bagi memudahkan trader memahami teknik ini.
Ip Pengirim: 203.82.93.69

Menjana wang dengan forex 4 angka seminggu secara konsisten..

Nama: jusman
Email: jusman74@gmail.com
Website: http://forextrg.ws/panduan_lengkap/
Tajuk: Menjana wang dengan forex 4 angka seminggu secara konsisten..
Iklan: Ketahui bagaimana RAHSIA FOREXTRADER MENJANA WANG 4 ANGKA SEMINGGU SECARA KONSISTEN dengan hanya 1 jam sehari di depan computer.Anda tidak perlu risau walaupun anda masih baru dalam dunia forex.Teknik yang digunakan sangat mudah anda kuasai.Lihat bukti di sini.
Ip Pengirim: 203.82.93.69

Belajar urusniaga matawang forex 100% percuma.tidak dikena bayaran walau sesen pun

Nama: mang
Email: jusman@arque-engineering.com
Website: http://forextrg.ws/movinghaiken/bawapercuma.html
Tajuk: Belajar urusniaga matawang forex 100% percuma.tidak dikena bayaran walau sesen pun
Iklan: Belajar urusniaga matawang forex 100% percuma.Teknik yang diberi tunjuk ajar dinamakan moving haiken.Teknik ini dapat memberi profit minimun 300 seminggu secara konsisten.Lihat bukti di sini
Ip Pengirim: 203.82.93.69

Jadikan forex sebagai mesin duit anda

Nama: forextrg
Email: jusman@forextrg.ws
Website: http://forextrg.ws/panduan_lengkap/
Tajuk: Jadikan forex sebagai mesin duit anda
Iklan: Ketahui bagaimana RAHSIA FOREXTRADER MENJANA WANG 4 ANGKA SEMINGGU SECARA KONSISTEN dengan hanya 1 jam sehari di depan computer.Anda tidak perlu risau walaupun anda masih baru dalam dunia forex.Teknik yang digunakan sangat mudah anda kuasai Dengan hanya RM50 sahaja anda layak dapatkan:-

1. Ebook panduan lengkap moving haiken(MENJANA WANG 4 ANGKA SEMINGGU)
2. Money management (software membuat penggurusan kewangan)
3. Pipserv simulator(EA untuk membuat latihan memahirkan diri dengan teknik moving haiken.
4. Dapat menyertai kami di forextrg Sgroup
5. Video tutorial ringkas dan padat untuk memudahkan anda kuasai teknik ini

Klik link di bawah untuk lebih lanjut
Ip Pengirim: 203.82.93.69

Monday, January 28, 2013

Extremerich

Nama: hakimimanaf
Email: kimi_lala92@yahoo.com
Website: http://extremerich.com/dap/a/?a=691
Tajuk: Extremerich
Iklan: Program Extremerich Buat income 4,5 ANGKA SEHARI!!

wah..harinie dua prospek join pakej RM900 dan RM2100.. potensi income RM198000 sebulan dan potensi income ialah RM4.8mils sebulan!!WOW!Tahniah!! Syarikat yg berstatus berhad selama 21 tahun!


Projek 0.8% dari RM150 juta. Produk terhebat kami Extreme Energy Coffee(EEC) sesuai untuk lelaki dan wanita.BG YANG BERKAHWIN,AMAT DIGALAKKAN ANDA MENGGUNANYA,...Anda bila lagi?

step yg perlu anda buat?
1. daftar PERCUMA disini>>>http://bit.ly/1000sehari
2.Add saya sebagai rakan http://www.facebook.com/kimilala92
3.Saya akan tunjuk video supaya anda lebih memahami dan akan join serta merta
4.Saya add anda ke group intro bisnes ini supaya anda nmpak bukti2 sahih

Nk lebih detail lagi?daftar diatas dahulu..

Contact saya jika berminat >>> 0149423688
Ip Pengirim: 60.48.48.139

Extremerich

Nama: hakimimanaf
Email: kimi_lala92@yahoo.com
Website: http://extremerich.com/dap/a/?a=691
Tajuk: Extremerich
Iklan: Program Extremerich Buat income 4,5 ANGKA SEHARI!!

wah..harinie dua prospek join pakej RM900 dan RM2100.. potensi income RM198000 sebulan dan potensi income ialah RM4.8mils sebulan!!WOW!Tahniah!! Syarikat yg berstatus berhad selama 21 tahun!


Projek 0.8% dari RM150 juta. Produk terhebat kami Extreme Energy Coffee(EEC) sesuai untuk lelaki dan wanita.BG YANG BERKAHWIN,AMAT DIGALAKKAN ANDA MENGGUNANYA,...Anda bila lagi?

step yg perlu anda buat?
1. daftar PERCUMA disini>>>http://bit.ly/1000sehari
2.Add saya sebagai rakan http://www.facebook.com/kimilala92
3.Saya akan tunjuk video supaya anda lebih memahami dan akan join serta merta
4.Saya add anda ke group intro bisnes ini supaya anda nmpak bukti2 sahih

Nk lebih detail lagi?daftar diatas dahulu..

Contact saya jika berminat >>> 0149423688
Ip Pengirim: 60.48.48.139

Extremerich

Nama: hakimimanaf
Email: kimi_lala92@yahoo.com
Website: http://extremerich.com/dap/a/?a=691
Tajuk: Extremerich
Iklan: Program Extremerich Buat income 4,5 ANGKA SEHARI!!

wah..harinie dua prospek join pakej RM900 dan RM2100.. potensi income RM198000 sebulan dan potensi income ialah RM4.8mils sebulan!!WOW!Tahniah!! Syarikat yg berstatus berhad selama 21 tahun!


Projek 0.8% dari RM150 juta. Produk terhebat kami Extreme Energy Coffee(EEC) sesuai untuk lelaki dan wanita.BG YANG BERKAHWIN,AMAT DIGALAKKAN ANDA MENGGUNANYA,...Anda bila lagi?

step yg perlu anda buat?
1. daftar PERCUMA disini>>>http://bit.ly/1000sehari
2.Add saya sebagai rakan http://www.facebook.com/kimilala92
3.Saya akan tunjuk video supaya anda lebih memahami dan akan join serta merta
4.Saya add anda ke group intro bisnes ini supaya anda nmpak bukti2 sahih

Nk lebih detail lagi?daftar diatas dahulu..

Contact saya jika berminat >>> 0149423688
Ip Pengirim: 60.48.48.139

Extremerich

Nama: hakimimanaf
Email: kimi_lala92@yahoo.com
Website: http://extremerich.com/dap/a/?a=691
Tajuk: Extremerich
Iklan: Program Extremerich Buat income 4,5 ANGKA SEHARI!!

wah..harinie dua prospek join pakej RM900 dan RM2100.. potensi income RM198000 sebulan dan potensi income ialah RM4.8mils sebulan!!WOW!Tahniah!! Syarikat yg berstatus berhad selama 21 tahun!


Projek 0.8% dari RM150 juta. Produk terhebat kami Extreme Energy Coffee(EEC) sesuai untuk lelaki dan wanita.BG YANG BERKAHWIN,AMAT DIGALAKKAN ANDA MENGGUNANYA,...Anda bila lagi?

step yg perlu anda buat?
1. daftar PERCUMA disini>>>http://bit.ly/1000sehari
2.Add saya sebagai rakan http://www.facebook.com/kimilala92
3.Saya akan tunjuk video supaya anda lebih memahami dan akan join serta merta
4.Saya add anda ke group intro bisnes ini supaya anda nmpak bukti2 sahih

Nk lebih detail lagi?daftar diatas dahulu..

Contact saya jika berminat >>> 0149423688
Ip Pengirim: 60.48.48.139

Extremerich

Nama: hakimimanaf
Email: kimi_lala92@yahoo.com
Website: http://extremerich.com/dap/a/?a=691
Tajuk: Extremerich
Iklan: Program Extremerich Buat income 4,5 ANGKA SEHARI!!

wah..harinie dua prospek join pakej RM900 dan RM2100.. potensi income RM198000 sebulan dan potensi income ialah RM4.8mils sebulan!!WOW!Tahniah!! Syarikat yg berstatus berhad selama 21 tahun!


Projek 0.8% dari RM150 juta. Produk terhebat kami Extreme Energy Coffee(EEC) sesuai untuk lelaki dan wanita.BG YANG BERKAHWIN,AMAT DIGALAKKAN ANDA MENGGUNANYA,...Anda bila lagi?

step yg perlu anda buat?
1. daftar PERCUMA disini>>>http://bit.ly/1000sehari
2.Add saya sebagai rakan http://www.facebook.com/kimilala92
3.Saya akan tunjuk video supaya anda lebih memahami dan akan join serta merta
4.Saya add anda ke group intro bisnes ini supaya anda nmpak bukti2 sahih

Nk lebih detail lagi?daftar diatas dahulu..

Contact saya jika berminat >>> 0149423688
Ip Pengirim: 60.48.48.139

Extremerich

Nama: hakimimanaf
Email: kimi_lala92@yahoo.com
Website: http://extremerich.com/dap/a/?a=691
Tajuk: Extremerich
Iklan: Program Extremerich Buat income 4,5 ANGKA SEHARI!!

wah..harinie dua prospek join pakej RM900 dan RM2100.. potensi income RM198000 sebulan dan potensi income ialah RM4.8mils sebulan!!WOW!Tahniah!! Syarikat yg berstatus berhad selama 21 tahun!


Projek 0.8% dari RM150 juta. Produk terhebat kami Extreme Energy Coffee(EEC) sesuai untuk lelaki dan wanita.BG YANG BERKAHWIN,AMAT DIGALAKKAN ANDA MENGGUNANYA,...Anda bila lagi?

step yg perlu anda buat?
1. daftar PERCUMA disini>>>http://bit.ly/1000sehari
2.Add saya sebagai rakan http://www.facebook.com/kimilala92
3.Saya akan tunjuk video supaya anda lebih memahami dan akan join serta merta
4.Saya add anda ke group intro bisnes ini supaya anda nmpak bukti2 sahih

Nk lebih detail lagi?daftar diatas dahulu..

Contact saya jika berminat >>> 0149423688
Ip Pengirim: 60.48.48.139

Extremerich

Nama: hakimimanaf
Email: kimi_lala92@yahoo.com
Website: http://extremerich.com/dap/a/?a=691
Tajuk: Extremerich
Iklan: Program Extremerich Buat income 4,5 ANGKA SEHARI!!

wah..harinie dua prospek join pakej RM900 dan RM2100.. potensi income RM198000 sebulan dan potensi income ialah RM4.8mils sebulan!!WOW!Tahniah!! Syarikat yg berstatus berhad selama 21 tahun!


Projek 0.8% dari RM150 juta. Produk terhebat kami Extreme Energy Coffee(EEC) sesuai untuk lelaki dan wanita.BG YANG BERKAHWIN,AMAT DIGALAKKAN ANDA MENGGUNANYA,...Anda bila lagi?

step yg perlu anda buat?
1. daftar PERCUMA disini>>>http://bit.ly/1000sehari
2.Add saya sebagai rakan http://www.facebook.com/kimilala92
3.Saya akan tunjuk video supaya anda lebih memahami dan akan join serta merta
4.Saya add anda ke group intro bisnes ini supaya anda nmpak bukti2 sahih

Nk lebih detail lagi?daftar diatas dahulu..

Contact saya jika berminat >>> 0149423688
Ip Pengirim: 60.48.48.139

PELUANG BUAT DUIT TANPA MODAL!!

Nama: mza59
Email: mzba16@hotmail.com
Website: http://cinta.my/07cb
Tajuk: PELUANG BUAT DUIT TANPA MODAL!!
Iklan: Salam 1Malaysia,

Mahukah anda saya perkenalkan satu peluang buat duit dengan hanya tanpa modal?
Jika jawapan anda YA!! Maka silakan anda daftar disini:
http://cinta.my/07cb

Dengan sedikit berkat usaha anda saya yakin anda akan berjaya!!
AYUH!! Jangan tunggu lama lama..
Daftar disini: http://cinta.my/07cb

SEMOGA BERJAYA!!
Ip Pengirim: 220.255.1.29

Saturday, January 26, 2013

Projek ExtremeRich ! Peluang membantu sumber kewangan harian anda!!

Nama: hakimimanaf
Email: kimi_lala92@yahoo.com
Website: http://extremerich.com/dap/a/?a=691
Tajuk: Projek ExtremeRich ! Peluang membantu sumber kewangan harian anda!!
Iklan: wah..harinie dua prospek join pakej RM900 dan RM2100.. potensi income RM198000 sebulan dan potensi income ialah RM4.8mils sebulan!!WOW!Tahniah!! Extremerich membolehkan anda berjaya dalm bisnes dan dunia perniagaan ..Projek 0.8% dari RM150 juta. Anda bila lagi?

nk tahu lebih lanjut klik link ini.. >>> http://bit.ly/1000sehari

Contact saya jika berminat >>> 0149423688"
Ip Pengirim: 124.13.188.7

Projek ExtremeRich ! Peluang membantu sumber kewangan harian anda!!

Nama: hakimimanaf
Email: kimi_lala92@yahoo.com
Website: http://extremerich.com/dap/a/?a=691
Tajuk: Projek ExtremeRich ! Peluang membantu sumber kewangan harian anda!!
Iklan: wah..harinie dua prospek join pakej RM900 dan RM2100.. potensi income RM198000 sebulan dan potensi income ialah RM4.8mils sebulan!!WOW!Tahniah!! Extremerich membolehkan anda berjaya dalm bisnes dan dunia perniagaan ..Projek 0.8% dari RM150 juta. Anda bila lagi?

nk tahu lebih lanjut klik link ini.. >>> http://bit.ly/1000sehari

Contact saya jika berminat >>> 0149423688"
Ip Pengirim: 124.13.188.7

Projek ExtremeRich ! Peluang membantu sumber kewangan harian anda!!

Nama: hakimimanaf
Email: kimi_lala92@yahoo.com
Website: http://extremerich.com/dap/a/?a=691
Tajuk: Projek ExtremeRich ! Peluang membantu sumber kewangan harian anda!!
Iklan: wah..harinie dua prospek join pakej RM900 dan RM2100.. potensi income RM198000 sebulan dan potensi income ialah RM4.8mils sebulan!!WOW!Tahniah!! Extremerich membolehkan anda berjaya dalm bisnes dan dunia perniagaan ..Projek 0.8% dari RM150 juta. Anda bila lagi?

nk tahu lebih lanjut klik link ini.. >>> http://bit.ly/1000sehari

Contact saya jika berminat >>> 0149423688"
Ip Pengirim: 124.13.188.7

Projek ExtremeRich ! Peluang membantu sumber kewangan harian anda!!

Nama: hakimimanaf
Email: kimi_lala92@yahoo.com
Website: http://extremerich.com/dap/a/?a=691
Tajuk: Projek ExtremeRich ! Peluang membantu sumber kewangan harian anda!!
Iklan: wah..harinie dua prospek join pakej RM900 dan RM2100.. potensi income RM198000 sebulan dan potensi income ialah RM4.8mils sebulan!!WOW!Tahniah!! Extremerich membolehkan anda berjaya dalm bisnes dan dunia perniagaan ..Projek 0.8% dari RM150 juta. Anda bila lagi?

nk tahu lebih lanjut klik link ini.. >>> http://bit.ly/1000sehari

Contact saya jika berminat >>> 0149423688"
Ip Pengirim: 124.13.188.7

Projek ExtremeRich ! Peluang membantu sumber kewangan harian anda!!

Nama: hakimimanaf
Email: kimi_lala92@yahoo.com
Website: http://extremerich.com/dap/a/?a=691
Tajuk: Projek ExtremeRich ! Peluang membantu sumber kewangan harian anda!!
Iklan: wah..harinie dua prospek join pakej RM900 dan RM2100.. potensi income RM198000 sebulan dan potensi income ialah RM4.8mils sebulan!!WOW!Tahniah!! Extremerich membolehkan anda berjaya dalm bisnes dan dunia perniagaan ..Projek 0.8% dari RM150 juta. Anda bila lagi?

nk tahu lebih lanjut klik link ini.. >>> http://bit.ly/1000sehari

Contact saya jika berminat >>> 0149423688"
Ip Pengirim: 124.13.188.7

Dari 0 Kepada RM93,850 Automatik (Bukti Kukuh)

Nama: misiinternetjutawan
Email: misiinternetjutawan@gmail.com
Website: http://misiinternet.com
Tajuk: Dari 0 Kepada RM93,850 Automatik (Bukti Kukuh)
Iklan: Cuba anda bayangkan jika anda boleh ledakkan wang akaun bank anda daripada 0 kepada RM93,850 dalam masa beberapa bulan secara automatik, tanpa perlu pening kepala!

Itulah yang telah dilakukan oleh salah seorang ahli FLB Pro, yang berani menyahut cabaran dan kini boleh tersenyum dan gembira setiap kali menerima email daripada maybank2u...

Ini yang beliau tuliskan diblognya :


" Tengah dok ralit blog walking ke blog-blog member mencari info2 terbaru, keluar reminder message dari yahoo messenger di taskbar bertulis "m2u@maybank" wahhh..ni mesti komisyen dari owner Formula Luar Biasa Mohd Nizam..then aku pun buka email..confirm komisyen dari bro Nizam.. perghh..2 hari lepas baru je dapat RM500, hari ni masyukk lagi RM650..memang power sistem pemasaran yang dicipta bro Nizam. RM1150 dalam 3 hari.. komisyen terkumpul aku sekarang dah mencecah RM34,250.. Alhamdulillah."

Sila lihat BUKTI KUKUH saya buat duit walaupun saya sedang tidur atau shopping sakan kat bukti Louis Vuitton, Gucci & Hugo Boss di Pavilion, KL ;)


>> http://misiinternet.com
Ip Pengirim: 183.171.173.137

Dapatkan laman web anda sendiri dengan hanya RM20

Nama: Farid
Email: akuyang97@gmail.com
Website: http://www.sistemwebsegera.com/?id=faridman
Tajuk: Dapatkan laman web anda sendiri dengan hanya RM20
Iklan: Kini anda boleh mempunyai laman web anda sendiri dengan bermodalkan RM20.100 peratus duit masuk kedalam akaun anda tanpa melalui admin.KLIK DI LINK INI UNTUK MENDAPATKAN LAMAN WEB ANDA DENGAN HANYA RM20:
http://www.sistemwebsegera.com/?id=faridman
Duit anda akan bertubi-tubi masuk ke akaun bank anda...anda tidak perlukan domain dan hosting anda cuma perlu promosi sahaja dan tunggu duit masuk ke akaun anda.
http://www.sistemwebsegera.com/?id=faridman
RM20
itu hanya sekali seumur hidup....cubalah dan percayalah...wang akan masuk ke akaun anda bertubi-tubi
http://www.sistemwebsegera.com/?id=faridman
Ip Pengirim: 203.82.92.43

PINJAMAN BUMIPUTERA DENGAN KADAR FAEDAH TERENDAH CALL LYDIA 03-2166 9982

Nama: elastic enterprise
Email: tmkl0005@gmail.com
Website: www.pinjamankl.com/index.html
Tajuk: PINJAMAN BUMIPUTERA DENGAN KADAR FAEDAH TERENDAH CALL LYDIA 03-2166 9982
Iklan: SKIM PINJAMAN PERIBADI BUMIPUTERA SEKITAR KUALA LUMPUR DAN SELANGOR
KAMI ADALAH SEBUAH SYARIKAT PINJAMAN YANG BERLESEN YANG DILULUSKAN
OLEH KEMENTRIAN PERUMAHAN DAN KERAJAAN TEMPATAN DIBAWAH AKTA PEMBERI PINJAMAN 1951. 
KAMI TIDAK MEWAKILI MANA-MANA SYARIKAT KEWANGAN LAIN
KERANA OBJEKTIF KAMI ADALAH UNTUK MENJADI PERUNDING KEWANGAN YANG PROFESIONAL
DAN BERTAULIAH.PAKEJ AKAN DIBERI BERDASARKAN BAJET DAN KOMITMEN ANDA, INI KERANA KAMI 
TIDAK MAHU MEMBEBANKAN ANDA.

KELAYAKKAN:
- BERKERJA DI SEKITAR KUALA LUMPUR DAN SELANGOR SAHAJA
- GAJI DIBAYAR MELALUI BANK (AUTO CREDIT)
- BERSTATUS PERMENENT. CONFIRM DAN CONTRAK STAFF SAHAJA
- PEKERJA SWASTA AMAT DIALU-AUKAN

KEISTIMEWAAN:
- PINJAMAN LULUS DENGAN SEGERA 40 MINIT - 1 JAM SAHAJA
- KADAR FAEDAH PALING RENDAH 6%-9%
- KAMI BOLEH SELESAIKAN PINJAMAN ANDA DENGAN SYARIKAT PINJAMAN LAIN (OVERLAP)
JIKA ADA
- KAMI TIDAK MEMERLUKAN PENJAMIN DAN JUGA CAGARAN
- PINJAMAN SEHINGGA 5X GAJI DENGAN PEMBAYARAN BALIK YANG BOLEH DIRUNDING
- ANDA BLACKLIST ATAU TELAH DISENAIRAI HITAM OLEH BANK NEGARA JUGA MASIH LAYAK MEMOHON

DOKUMEN YANG DIPERLUKAN:
- 3 BULAN SLIP GAJI TERKINI
- 3 BULAN STATEMENT BANK TERKINI (GAJI MASUK)
- BIL AIR ATAU API TEMPAT TINGGAL TERKINI
- PENGESAHAN JAWATAN/ CONFIRMATION LATER/ SURAT KENAIKAN PANGKAT / KENAIKAN GAJI
- PENYATA KWSP

HUBUNGI:
03-2166 9982/83 (LYDIA)
EMAIL (UTK SEBARANG PERTANYAAN)
tmkl0005@hotmail.com
Ip Pengirim: 210.186.135.220

REVOLUSI KAD SERBAGUNA YANG HEBAT!

Nama: mza59
Email: mzba16@hotmail.com
Website: http://cinta.my/e4ae
Tajuk: REVOLUSI KAD SERBAGUNA YANG HEBAT!
Iklan: Salam hormat Tuan/Puan
Saya ingin memperkenalkan Pakej terhebat dari Netbizkad..

1) Netbizkad - Kad Pelbagai Guna yang HEBAT!
>> Loyalty & Payment + Prepaid Topup + Bayar Bil + Online Shopping
>> Insurans kemalangan sehingga RM50K!
2) Ebook Teknik WNA - Ganda Wang Anda, Sah & Selamat!
Berapakah nilai yang anda sanggup bayar untuk revolusi Kad Pelbagai Guna, Perlindungan Kemalangan RM50K dan Teknik Ganda Wang yang CANGGIH ini??

Ia sangat murah berbanding nilai yang bakal anda terima!
Fikirkan masa hadapan diri anda, keluarga anda.. Untuk jaminan keselamatan diri dan kewangan peribadi!

Layari:-

http://cinta.my/e4ae
Ip Pengirim: 220.255.1.25

Friday, January 25, 2013

Nak cepat kaya?Income senang?Projek ExtremeRich 1% dari RM150juta

Nama: rosdi
Email: padiemaskulim@yahoo.com
Website: http://extremerich.com/dap/a/?a=2814
Tajuk: Nak cepat kaya?Income senang?Projek ExtremeRich 1% dari RM150juta
Iklan: wah..harinie dua prospek join pakej RM900 dan RM2100.. potensi income RM198000 sebulan dan potensi income ialah RM4.8mils sebulan!!WOW!Tahniah!! Extremerich membolehkan anda berjaya dalm bisnes dan dunia perniagaan ..Projek 0.8% dari RM150 juta. Anda bila lagi?nk tahu lebih lanjut klik link ini.. >>> http://extremerich.com/dap/a/?a=2814
sms saya jika anda betul2 berminat 0174465639
Ip Pengirim: 124.13.188.7

Nak cepat kaya?Income senang?Projek ExtremeRich 1% dari RM150juta

Nama: rosdi
Email: padiemaskulim@yahoo.com
Website: http://extremerich.com/dap/a/?a=2814
Tajuk: Nak cepat kaya?Income senang?Projek ExtremeRich 1% dari RM150juta
Iklan: wah..harinie dua prospek join pakej RM900 dan RM2100.. potensi income RM198000 sebulan dan potensi income ialah RM4.8mils sebulan!!WOW!Tahniah!! Extremerich membolehkan anda berjaya dalm bisnes dan dunia perniagaan ..Projek 0.8% dari RM150 juta. Anda bila lagi?nk tahu lebih lanjut klik link ini.. >>> http://extremerich.com/dap/a/?a=2814
sms saya jika anda betul2 berminat 0174465639
Ip Pengirim: 124.13.188.7

Nak cepat kaya?Income senang?Projek ExtremeRich 1% dari RM150juta

Nama: rosdi
Email: padiemaskulim@yahoo.com
Website: http://extremerich.com/dap/a/?a=2814
Tajuk: Nak cepat kaya?Income senang?Projek ExtremeRich 1% dari RM150juta
Iklan: wah..harinie dua prospek join pakej RM900 dan RM2100.. potensi income RM198000 sebulan dan potensi income ialah RM4.8mils sebulan!!WOW!Tahniah!! Extremerich membolehkan anda berjaya dalm bisnes dan dunia perniagaan ..Projek 0.8% dari RM150 juta. Anda bila lagi?nk tahu lebih lanjut klik link ini.. >>> http://extremerich.com/dap/a/?a=2814
sms saya jika anda betul2 berminat 0174465639
Ip Pengirim: 124.13.188.7

Nak cepat kaya?Income senang?Projek ExtremeRich 1% dari RM150juta

Nama: rosdi
Email: padiemaskulim@yahoo.com
Website: http://extremerich.com/dap/a/?a=2814
Tajuk: Nak cepat kaya?Income senang?Projek ExtremeRich 1% dari RM150juta
Iklan: wah..harinie dua prospek join pakej RM900 dan RM2100.. potensi income RM198000 sebulan dan potensi income ialah RM4.8mils sebulan!!WOW!Tahniah!! Extremerich membolehkan anda berjaya dalm bisnes dan dunia perniagaan ..Projek 0.8% dari RM150 juta. Anda bila lagi?nk tahu lebih lanjut klik link ini.. >>> http://extremerich.com/dap/a/?a=2814
sms saya jika anda betul2 berminat 0174465639
Ip Pengirim: 124.13.188.7

Nak cepat kaya?Income senang?Projek ExtremeRich 1% dari RM150juta

Nama: rosdi
Email: padiemaskulim@yahoo.com
Website: http://extremerich.com/dap/a/?a=2814
Tajuk: Nak cepat kaya?Income senang?Projek ExtremeRich 1% dari RM150juta
Iklan: wah..harinie dua prospek join pakej RM900 dan RM2100.. potensi income RM198000 sebulan dan potensi income ialah RM4.8mils sebulan!!WOW!Tahniah!! Extremerich membolehkan anda berjaya dalm bisnes dan dunia perniagaan ..Projek 0.8% dari RM150 juta. Anda bila lagi?nk tahu lebih lanjut klik link ini.. >>> http://extremerich.com/dap/a/?a=2814
sms saya jika anda betul2 berminat 0174465639
Ip Pengirim: 124.13.188.7

Program ExtremeRICH! Nak kaya ??Dapat income ratusan ribu...

Nama: hakimimanaf
Email: kimi_lala92@yahoo.com
Website: http://extremerich.com/dap/a/?a=691
Tajuk: Program ExtremeRICH! Nak kaya ??Dapat income ratusan ribu...
Iklan: Tawaran kepada mereka yang mahu buat income!Program ExtremeRICH!

wah..harinie dua prospek join pakej RM900 dan RM2100.. potensi income RM198000 sebulan dan potensi income ialah RM4.8mils sebulan!!WOW!Tahniah!! Extremerich membolehkan anda berjaya dalm bisnes dan dunia perniagaan ..Projek 0.8% dari RM150 juta. Anda bila lagi?nk tahu lebih lanjut klik link ini.. >>> http://bit.ly/1000sehari


JAMINAN 100% ANDA AKAN MENYESAL JIKA TINGGALKAN PELUANG INI!!

PENDEDAHAN TERPERINCI **RAHSIA** bagaimana kami perolehi sekurang-kurangnya RM1,000 SEHARI 100% ONLINE AUTOPILOT dari "Projek ExtremeRich",Daftar Percuma Sekarang:===>http://bit.ly/1000sehari

Model Bisnes ini dimiliki oleh Gabungan 2 Syarikat berstatus BERHAD Tersenarai di Papan Utama BSKL (Syariah Compliance)

Antara Major Shareholder ialah Perbadanan Nasional Be

Rugi Kalau Anda Lepaskan,Projek 1% Dari 150 Juta......

nak tahu lebih lanjut boleh sms saya terus 0149423688
Ip Pengirim: 124.13.188.7

Program ExtremeRICH! Nak kaya ??Dapat income ratusan ribu...

Nama: hakimimanaf
Email: kimi_lala92@yahoo.com
Website: http://extremerich.com/dap/a/?a=691
Tajuk: Program ExtremeRICH! Nak kaya ??Dapat income ratusan ribu...
Iklan: Tawaran kepada mereka yang mahu buat income!Program ExtremeRICH!

wah..harinie dua prospek join pakej RM900 dan RM2100.. potensi income RM198000 sebulan dan potensi income ialah RM4.8mils sebulan!!WOW!Tahniah!! Extremerich membolehkan anda berjaya dalm bisnes dan dunia perniagaan ..Projek 0.8% dari RM150 juta. Anda bila lagi?nk tahu lebih lanjut klik link ini.. >>> http://bit.ly/1000sehari


JAMINAN 100% ANDA AKAN MENYESAL JIKA TINGGALKAN PELUANG INI!!

PENDEDAHAN TERPERINCI **RAHSIA** bagaimana kami perolehi sekurang-kurangnya RM1,000 SEHARI 100% ONLINE AUTOPILOT dari "Projek ExtremeRich",Daftar Percuma Sekarang:===>http://bit.ly/1000sehari

Model Bisnes ini dimiliki oleh Gabungan 2 Syarikat berstatus BERHAD Tersenarai di Papan Utama BSKL (Syariah Compliance)

Antara Major Shareholder ialah Perbadanan Nasional Be

Rugi Kalau Anda Lepaskan,Projek 1% Dari 150 Juta......

nak tahu lebih lanjut boleh sms saya terus 0149423688
Ip Pengirim: 124.13.188.7

Program ExtremeRICH! Nak kaya ??Dapat income ratusan ribu...

Nama: hakimimanaf
Email: kimi_lala92@yahoo.com
Website: http://extremerich.com/dap/a/?a=691
Tajuk: Program ExtremeRICH! Nak kaya ??Dapat income ratusan ribu...
Iklan: Tawaran kepada mereka yang mahu buat income!Program ExtremeRICH!

wah..harinie dua prospek join pakej RM900 dan RM2100.. potensi income RM198000 sebulan dan potensi income ialah RM4.8mils sebulan!!WOW!Tahniah!! Extremerich membolehkan anda berjaya dalm bisnes dan dunia perniagaan ..Projek 0.8% dari RM150 juta. Anda bila lagi?nk tahu lebih lanjut klik link ini.. >>> http://bit.ly/1000sehari


JAMINAN 100% ANDA AKAN MENYESAL JIKA TINGGALKAN PELUANG INI!!

PENDEDAHAN TERPERINCI **RAHSIA** bagaimana kami perolehi sekurang-kurangnya RM1,000 SEHARI 100% ONLINE AUTOPILOT dari "Projek ExtremeRich",Daftar Percuma Sekarang:===>http://bit.ly/1000sehari

Model Bisnes ini dimiliki oleh Gabungan 2 Syarikat berstatus BERHAD Tersenarai di Papan Utama BSKL (Syariah Compliance)

Antara Major Shareholder ialah Perbadanan Nasional Be

Rugi Kalau Anda Lepaskan,Projek 1% Dari 150 Juta......

nak tahu lebih lanjut boleh sms saya terus 0149423688
Ip Pengirim: 124.13.188.7

WEBSITE IKLAN PERCUMA


.
BANNER SAHABAT