SAHABAT IKLAN SELAMBE
.

.

Monday, December 31, 2012

Penghabisan stok NEW Penapis Air Bio Aura Hai-O (RM 500)

Nama: anjang
Email: zarif800p@hotmail.my
Website:
Tajuk: Penghabisan stok NEW Penapis Air Bio Aura Hai-O (RM 500)
Iklan: Saya ada byk unit Penapis Air Bio Aura NEW nak jual murah.Stok saya dan member2 yg masuk bisnes MLM Hai-o tp tak dpt cari downline.skrg amat perlukan duit sbb dah berenti main MLM ni dan ingin buat bisnes lain

JUALAN RUGI BESAR...RUGI 21K!!!!!

NEW STOK DARI STOKIS HAI-O!!!!

Harga RM 500 shj

harga asal RM 2080

Berminat call/sms 019-4728996 (anjang)

*Barang baru dari stokis full box dan original
*Warranty 1 tahun drp Hai-O marketing (ada warranty card)
*penghantaran dan pemasangan percuma utk lembah klang_luar pos laju
*saya agen dan pengedar berdaftar dgn hai-o
Ip Pengirim: 175.137.64.166

Promosi Istimewa Untuk Anda..0% Interest..!

Nama: New House Enterprise
Email: enterprise_newhouse@hotmail.com
Website: http://pinjamanwangpj.blogspot.com/
Tajuk: Promosi Istimewa Untuk Anda..0% Interest..!
Iklan: Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..
Anda ada masalah kesempitan wang? Tiada jalan penyelesaian? Masih buntu? Ataupun anda tidak tahu di mana mahu memohon pinjaman peribadi?
Kami di New House Enterprise sedia membantu anda menyelesaikan masalah kewangan anda. Dengan adanya promosi kami iaitu 0% interest, anda tidak perlu lagi risau.
Promosi ini adalah SETTLEMENT TANPA BUNGA. Ini bermakna sekiranya anda pinjam RM1000.. Anda hanya perlu membayar RM1000 saja pada hujung bulan..
Anda berminat dengan promosi kami??
Anda hanya perlu membawa dokumen yang lengkap iaitu :-
• Penyata Bank (3 Bulan Terbaru)
• Penyata Gaji (3 Bulan Terbaru)
• Bil Api dan Bil Air (2 Bulan Terbaru)
Promosi ini layak pada anda yang :-
• Warganegara Malaysia.
• Blacklist layak memohon.
• Kakitangan kerajaan.
• Pekerja swasta.
• Pekerja kilang.
• Boleh buat overlapping / Settle pinjaman lain
Untuk keterangan yang lebih lanjut, anda boleh terus hubungi kami di :-
Tel : 03 7954 3433 / 3533
Sms : 014 224 8223 (Adam)
Email : enterprise_newhouse@hotmail.com
Website : http://pinjamanwangpj.blogspot.com/

Mudah dan ringkaskan? Jadi apa tunggu lagi… Hubungi kami segera!!
Ip Pengirim: 60.48.85.155

Pinjaman Khas Untuk Bumiputra Sehingga Rm 15000 ( trgantung kelayakan)Hubungi 0129198314

Nama: Puteri
Email: psagroups1@yahoo.com
Website: www.pinjamantunai.weebly.com
Tajuk: Pinjaman Khas Untuk Bumiputra Sehingga Rm 15000 ( trgantung kelayakan)Hubungi 0129198314
Iklan: PINJAMAN UNTUK SEMUA
Assalamualaikum dan salam sejahtera.Kami syarikat pinjaman wang berlesen ingin menawarkan PAKEJ PINJAMAN wang yang sesuai dengan KEEWANGAN ANDA.Proses pinjaman hanya 1 jam sahaja.Pinjaman boleh dibuat sehingga RM 15000.00 .
KELAYAKAN :
Untuk warga KL/SELANGOR sahaja..
Bukan badan berUNIFORM(polis,bomba,tentera)
Bekerja(gaji AUTO KREDIT KE BANK)

Jika anda berminat dokumen yang di perlukan :
1) 3 bulan slip gaji terbaru
2) 3 bulan penyata bank yang terkini
3) Penyata EPF (Sekiranya ada)
4) Utiliti Bil Elektrik / Air yang terkini
5) Surat pengesahan jawatan / EA

Sila hubungi : puteri- 0129198314
ALAMAT BLOG/website KAMI : .
ALAMAT PEJABAT KAMI : : C-7-M,JLN SELAMAN 1,DATARAN PALMA OFF JLN AMPANG,AMPANG POINT,SELANGOR
Waktu Pejabat :Isnin - Jumaat ; 11.30am - 4.30pm
Sabtu: 11.30 am - 1.30pm
Ip Pengirim: 14.192.210.70

PINJAMAN TUNAI SEGERA!!!

Nama: LAILA
Email: laila9055@yahoo.com
Website: http://www.pinjamantunai.com
Tajuk: PINJAMAN TUNAI SEGERA!!!
Iklan: Assalamualaikum dan salam sejahtera,
Kami, adalah Syarikat Kewangan Berlesen ingin menawarkan pinjaman wang tunai segera yang bersesuaian dengan keperluan kewangan anda. Kami akan pastikan anda berpuas hati dengan perkhidmatan kami.
Kenapa anda perlu memilih syarikat kami????
- * Pemberi wang terus
- * Tanpa penjamin dan cagaran
- * Pinjaman di luluskan dalam tempoh 1 jam
- * Tiada pembayaran uprond sehingga lulus
- * Maklumat di rahsiakan
- * Yang bekerja dan menetap area KL dan Selangor sahaja

• Bukan badan berUNIFORM(polis,bomba,tentera)
• Bekerja(gaji AUTO KREDIT KE BANK)

Jika anda berminat dokumen yang di perlukan :
1) 3 bulan slip gaji terbaru
2) 3 bulan penyata bank yang terkini
3) Penyata EPF (Sekiranya ada)
4) Utiliti Bil Elektrik / Air yang terkini
5) Surat pengesahan jawatan / EA

Sila hubungai: LAILA H/P 012 6796706
EMAIL: laila9055@yahoo.com
WEBSITE: www.pinjamantunai.com
ALAMAT: 60B,Jalan Wawasan Ampang 2/3,Bandar Baru Ampang,
68000Ampang,Selangor.
TEL : 03-4287 5085
FAX: 03-4292 6112
Ip Pengirim: 219.92.253.225

Sunday, December 30, 2012

Free Online Multiplayer Strategy Game

Nama: Leo Syahmessi
Email: hardcore_age@yahoo.com
Website: http://www.erepublik.com/en/referrer/Leo+Syahmessi
Tajuk: Free Online Multiplayer Strategy Game
Iklan: A multiplayer strategy game that allows users to rule a country, be an entrepreneur or gather your fellow citizens to start a resistance war. eRepublik the online strategy game. Join me in eRepublik and I will guide your steps into discovering your calling in the New World! Being a cunning politician, a fierce military commander or a media mogul! Interested? Click this link and signup.. http://www.erepublik.com/en/referrer/Leo+Syahmessi
IGM me after signup and i will guide you.. :)
Ip Pengirim: 180.72.150.19

Saturday, December 29, 2012

$$ PROMOSI HEBAT $$ 0% INTEREST$ $$ PINJAMAN SEGERA$$

Nama: Ana
Email: indahmewah@live.com
Website:
Tajuk: $$ PROMOSI HEBAT $$ 0% INTEREST$ $$ PINJAMAN SEGERA$$
Iklan: ADAKAH ANDA MENGALAMI MASALAH SEPERTI INGIN MEMBUAT LOAN TETAPI TIDAK LEPAS? RISAU TENTANG PINJAMAN RUMAH? PINJAMAN UNTUK PELAJARAN? MENYELESAIKAN BAYARAN KERETA YANG TERTUNGGAK? ADAKAH ANDA MENGALAMI MASALAH KEWANGAN? PERLU WANG UNTUK MASA YANG SINGKAT?

NAK CEPAT!! CARILAH KAMI!!

Saya Cik Ana daripada Indah Mewah Resources, Syarikat Pemberi Pinjaman Wang Berlesen. Syarikat kami menawarkan PINJAMAN TUNAI SEGERA kpd kakitangan kerajaan,swasta,pekerja kilang dan juga pence.BLACKLIST JUGA LAYAK MEMOHON!!! PASTI CEPAT, MURAH dan SELAMAT.
CEPAT –30 MIN PROCESS TIME, SUDAH BOLEH DAPAT CASH!!!
MURAH- SETTLEMENT TANPA BUNGA
SELAMAT- LAWYER AGREEMENT MEMJAMIN ANDA
Kami akan menawarkan beberapa pakej yang menarik dan juga faedah yang paling murah dan pasti anda akan tertarik pada perkhidmatan yang kami berikan.

$$ Promotion Dicember $$
0 % interest !! Settlement tanpa bunga !!
Contoh : PINJAM RM 1000 BAYAR RM 1000!!
SENANG memohon!! Cuma perlu :
-SLIP GAJI 3 BULAN TERBARU
-2 BULAN BIL API / BIL AIR TERBARU
-PENYATA BANK TERKINI / BUKU BANK KEMAS KINI

Jika anda ada sebarang pertanyaan sila hubungi office kami :
Phone : 03-4142 3388/03-4142 6388 Cik Ana
Handphone: 017- 212 9660
ATAU boleh email document bagi kami process dulu :
Email : ( ( ( (indahmewah@live.com))))
Address : Block 3E, No.10-1, Jalan Wangsa Delima 11, D'Wangsa, Wangsa Maju, 53300 Kuala Lumpur. (Dekat Wangsa Walk dan Carefour Wangsa Maju)
Ip Pengirim: 175.137.14.143

PINJAMAN TUNAI SEGERA!!!

Nama: LAILA
Email: laila9055@yahoo.com
Website: http://www.pinjamantunai.com
Tajuk: PINJAMAN TUNAI SEGERA!!!
Iklan: Assalamualaikum dan salam sejahtera,
Kami, adalah Syarikat Kewangan Berlesen ingin menawarkan pinjaman wang tunai segera yang bersesuaian dengan keperluan kewangan anda. Kami akan pastikan anda berpuas hati dengan perkhidmatan kami.
Kenapa anda perlu memilih syarikat kami????
- * Pemberi wang terus
- * Tanpa penjamin dan cagaran
- * Pinjaman di luluskan dalam tempoh 1 jam
- * Tiada pembayaran uprond sehingga lulus
- * Maklumat di rahsiakan
- * Yang bekerja dan menetap area KL dan Selangor sahaja

• Bukan badan berUNIFORM(polis,bomba,tentera)
• Bekerja(gaji AUTO KREDIT KE BANK)

Jika anda berminat dokumen yang di perlukan :
1) 3 bulan slip gaji terbaru
2) 3 bulan penyata bank yang terkini
3) Penyata EPF (Sekiranya ada)
4) Utiliti Bil Elektrik / Air yang terkini
5) Surat pengesahan jawatan / EA

Sila hubungai: LAILA H/P 012 6796706
EMAIL: laila9055@yahoo.com
WEBSITE: www.pinjamantunai.com
ALAMAT: 60B,Jalan Wawasan Ampang 2/3,Bandar Baru Ampang,
68000Ampang,Selangor.
TEL : 03-4287 5085
FAX: 03-4292 6112
Ip Pengirim: 219.92.253.225

Mudahnya Menjemput Rezeki

Nama: Darwis Ibrahim
Email: awie_7719@yahoo.com
Website: www.jemputrezeki.com/hop.php?ref=rezeki77
Tajuk: Mudahnya Menjemput Rezeki
Iklan: Tahukah anda….? Menjemput Rezeki Lebih Mudah Berbanding Mencari Rezeki….?
Dapatkan sekarang di:
www.jemputrezeki.com/hop.php?ref=rezeki77
Ip Pengirim: 113.210.102.181

Mudahnya Menjemput Rezeki

Nama: Darwis Ibrahim
Email: awie_7719@yahoo.com
Website: www.jemputrezeki.com/hop.php?ref=rezeki77
Tajuk: Mudahnya Menjemput Rezeki
Iklan: Tahukah anda….? Menjemput Rezeki Lebih Mudah Berbanding Mencari Rezeki….?
Dapatkan sekarang di:
www.jemputrezeki.com/hop.php?ref=rezeki77
Ip Pengirim: 113.210.102.181

Mudahnya Menjemput Rezeki

Nama: Darwis Ibrahim
Email: awie_7719@yahoo.com
Website: www.jemputrezeki.com/hop.php?ref=rezeki77
Tajuk: Mudahnya Menjemput Rezeki
Iklan: Tahukah anda….? Menjemput Rezeki Lebih Mudah Berbanding Mencari Rezeki….?
Dapatkan sekarang di:
www.jemputrezeki.com/hop.php?ref=rezeki77
Ip Pengirim: 113.210.102.181

Mudahnya Menjemput Rezeki

Nama: Darwis Ibrahim
Email: awie_7719@yahoo.com
Website: www.jemputrezeki.com/hop.php?ref=rezeki77
Tajuk: Mudahnya Menjemput Rezeki
Iklan: Tahukah anda….? Menjemput Rezeki Lebih Mudah Berbanding Mencari Rezeki….?
Dapatkan sekarang di:
www.jemputrezeki.com/hop.php?ref=rezeki77
Ip Pengirim: 113.210.102.181

Mudahnya Menjemput Rezeki

Nama: Darwis Ibrahim
Email: awie_7719@yahoo.com
Website: www.jemputrezeki.com/hop.php?ref=rezeki77
Tajuk: Mudahnya Menjemput Rezeki
Iklan: Tahukah anda….? Menjemput Rezeki Lebih Mudah Berbanding Mencari Rezeki….?
Dapatkan sekarang di:
www.jemputrezeki.com/hop.php?ref=rezeki77
Ip Pengirim: 113.210.102.181

Mudahnya Menjemput Rezeki

Nama: Darwis Ibrahim
Email: awie_7719@yahoo.com
Website: www.jemputrezeki.com/hop.php?ref=rezeki77
Tajuk: Mudahnya Menjemput Rezeki
Iklan: Tahukah anda….? Menjemput Rezeki Lebih Mudah Berbanding Mencari Rezeki….?
Dapatkan sekarang di:
www.jemputrezeki.com/hop.php?ref=rezeki77
Ip Pengirim: 113.210.102.181

Mudahnya Menjemput Rezeki

Nama: Darwis Ibrahim
Email: awie_7719@yahoo.com
Website: www.jemputrezeki.com/hop.php?ref=rezeki77
Tajuk: Mudahnya Menjemput Rezeki
Iklan: Tahukah anda….? Menjemput Rezeki Lebih Mudah Berbanding Mencari Rezeki….?
Dapatkan sekarang di:
www.jemputrezeki.com/hop.php?ref=rezeki77
Ip Pengirim: 113.210.102.181

Friday, December 28, 2012

HAPUSKAN HUTANG DENGAN TEKNIK RAHSIA!

Nama: hijrahjutawan
Email: hijrahjutawan@gmail.com
Website: http://misiinternet.com
Tajuk: HAPUSKAN HUTANG DENGAN TEKNIK RAHSIA!
Iklan: Saya faham jika anda mahu berhati-hati dengan pelbagai tawaran bisnes yang ada diinternet pada hari ini. Saya tak salahkan anda, tapi..

Sistem FLB Pro memang berbeza, saya baru menerima testimoni terbaru daripada ahli FLB Pro.

"Menyesal Saya Tak Follow Awal-Awal FLB Pro!"

Mula - mula nak join program ni, 2- 3 kali jugaklah keluar masuk bank sebab takut nak bank in ke akaun Nizam (Formula Luar Biasa)... Dalam
kepala terfikir nak join ke atau tak nak join Formula ni...Maklum lah takut kena tipu... Zaman sekarang ni bukan boleh percaya sangat...
Tapi sekarang 2-3 kali jugak lah keluar masuk bank dalam seminggu.... sebab cash out komisyen dari Formula ni... Alhamdulillah...

Menyesal saya tak follow awal2 Formula ni... Dulu banyak jugaklah program2 merapu yang saya ingatkan betul dan boleh buat duit.... habis beratus ringgit saya keluarkan... panduan itulah, panduan inilah....hasilnya....zerooo...habuk!

Sekarang tidak lagi, saya tersenyum riang setiap kali ke bank...kini saya mampu memperolehi pendapatan 4 angka menggunakan Formula ni... from zero to hero...Mohd Nizam the best... Formula Luar Biasanya memang power... thanks bro....

TERKINI: Pendapatan saya dengan sistem FLB Pro: RM93,850!

- Mohd Hisham, Guru, Ipoh


Lihat buktinya di sini

=> http://misiinternet.com


Anda boleh katakan apa sahaja, tapi saya mahu menolong anda - sama sama buat duit diinternet. Dan saya tidak akan putus asa.

>> http://misiinternet.com


PS: Setakat ini hanya ada 575 tempat daripada 3000 dengan harga istimewa. Jangan terkejut jika harganya
naik selepas kuota ini habis.

Dan saya sudah sediakan 3 bonus tambahan jika anda menyertai FLB Pro hari ini.

Jom buat duit...

>> http://misiinternet.com
Ip Pengirim: 183.171.164.101

FORMULA LUAR BIASA JANA PENDAPATAN!

Nama: misiinternetjutawan
Email: misiinternetjutawan@gmail.com
Website: http://misiinternet.com
Tajuk: FORMULA LUAR BIASA JANA PENDAPATAN!
Iklan: PS: Tahukah anda masalah #1 buat duit diinternet??

TRAFFIK !!! (atau pelawat ke web anda!)

Walaupun anda mempunyai laman web yang terhebat didunia tetapi jika tiada siapa yang datang melawat, tentunya ianya sia-sia sahaja.

0 Trafik, Duit= KOSONG (Habuk pun tarak) :(

Berita baik, sebagai ahli flb pro saya akan dedahkan beberapa teknik membawa trafik yang paling berkesan sehingga saya mampu mengumpul 350,000 list dan fulus dibank!

Hanya ikut teknik saya dan wang pasti masuk, satu-satunya sistem buat duit paling mudah
pernah anda jumpa.

Jika anda masih tertanya-tanya apa itu FLB Pro

>> http://misiinternet.com

Pencarian anda berakhir disini!

PPS: Dari Fadzil, Ampang...

"FLB Pro adalah satu sistem genius yang mampu menambah pendapatan pasif saya. Tidak perlu berjumpa orang, dan saya hanya menjalankannya secara part time sahaja. Bukan SCAM yang didakwa oleh sesetengah orang yang tidak percaya malahan tidak mahu mencuba formula yang sungguh luar biasa ini. Dengan modal 3 angka, saya telah mendapat RM2200 dan mampu menjana 4 malah 5 angka pendapatan.

Terima kasih Nizam, you are the best!!!"

Lihat buktinya di sini

=> http://misiinternet.com
Ip Pengirim: 183.171.164.101

CAGARAN! Anda ingin membuat CAGARAN?

Nama: New House Enterprise
Email: enterprise_newhouse@hotmail.com
Website: http://pinjamanwangpj.blogspot.com/
Tajuk: CAGARAN! Anda ingin membuat CAGARAN?
Iklan: Assalamualaikum w.b.t dan Salam Sejahtera..

Syarikat kami bukan sahaja pemberi pinjaman wang berlesen untuk membuat pinjaman peribadi tetapi kami juga melakukan cagaran.

Anda boleh mencagarkan barang-barang elektronik seperti :
• Handphone (Telefon Pintar)
• Komputer Riba (Laptop)
• Tablet (contoh : I-pad / Galaxy tabs)
• Komputer (Desktop)
• Television
• Camera (contoh : DSLR)
Sekiranya anda berminat untuk mencagarkan barang-barang anda pada kami. Anda terlebih dahulu perlu membawa barang anda ke pejabat kami untuk membincangkan dengan lebih lanjut..

Tiada paksaan dari pihak kami untuk anda cagarkan barang anda. Untuk keterangan lanjut, sila hubungi kami di :-
Tel : 03 7954 3433 / 3533
Sms : 014 224 8223 (Adam)
Email : enterprise_newhouse@hotmail.com
Website : http://pinjamanwangpj.blogspot.com/
Ip Pengirim: 60.48.218.99

Pinjaman Mudah & Segera !! Terbuka kepada Pesara/Blacklist/-Kawasan Kl/selangor Saja.Call 0129198314-Putri

Nama: Puteri
Email: psagroups1@yahoo.com
Website: www.pinjamantunai.weebly.com
Tajuk: Pinjaman Mudah & Segera !! Terbuka kepada Pesara/Blacklist/-Kawasan Kl/selangor Saja.Call 0129198314-Putri
Iklan: PINJAMAN UNTUK SEMUA
Assalamualaikum dan salam sejahtera.Kami syarikat pinjaman wang berlesen ingin menawarkan PAKEJ PINJAMAN wang yang sesuai dengan KEEWANGAN ANDA.Proses pinjaman hanya 1 jam sahaja.Pinjaman boleh dibuat sehingga RM 15000.00 .
KELAYAKAN :
• Untuk warga KL/SELANGOR sahaja..
• Bukan badan berUNIFORM(polis,bomba,tentera)
• Bekerja(gaji AUTO DEBIT KE BANK)

Jika anda berminat dokumen yang di perlukan :
1) 3 bulan slip gaji terbaru
2) 3 bulan penyata bank yang terkini
3) Penyata EPF (Sekiranya ada)
4) Utiliti Bil Elektrik / Air yang terkini
5) Surat pengesahan jawatan / EA

Sila hubungi : puteri- 0129198314
ALAMAT BLOG/website KAMI : .
ALAMAT PEJABAT KAMI : : C-7-M,JLN SELAMAN 1,DATARAN PALMA OFF JLN AMPANG,AMPANG POINT,SELANGOR
Waktu Pejabat :Isnin - Jumaat ; 11.30am - 4.30pm
Sabtu: 11.30 am - 1.30pm
Ip Pengirim: 14.192.210.152

Pinjaman Peribadi Bumiputera Blacklist Tanpa Penjamin Lulus Segera Loan Hingga 15K Area KLCC call/sms 010-2998523

Nama: amy
Email: amy_innoribu@yahoo.com
Website:
Tajuk: Pinjaman Peribadi Bumiputera Blacklist Tanpa Penjamin Lulus Segera Loan Hingga 15K Area KLCC call/sms 010-2998523
Iklan: PINJAMAN SEGERA UTK BUMIPUTRA 100%.

TERBUKA KEPADA KAKITANGAN KERAJAAN & SWASTA YANG BEKERJA DI KL & SLGR
SILA CALL/SMS untuk keterangan lanjut: Amy 010-299 8523

Assalammualaikum & salam 1Malaysia

Kami adalah Syarikat Pemberi Pinjaman Wang Berlesen
kami menawarkan PINJAMAN TUNAI SEGERA loan hingga 15k lulus segera,kpd kakitangan kerajaan & swasta yg layak

Perkhidmatan kami adalah pinjaman segera (kelulusan 40 minit),
juga penyelesaian hutang di syrkt lain,
khidmat nasihat utk masalah kewangan anda
dan juga menyelesaikan masalah kad kredit
serta keperluan peribadi anda

Kami telah disalah anggap oleh setengah masyarakat angkara ceti haram...kami menjalankan perkhidmatan secara sah dibwh akta Pemberi Pinjaman 1951

Kami adalah tempat utk meminimakan masalah anda.

Panel penasihat kami adalah yg terlatih dan kami akan pastikan anda gembira dgn perkhidmatan kami

Kami menyediakan pembiayaan peribadi bkn disaat anda kesempitan tetapi kami adalah backup anda disaat anda memerlukan..
TIDAK SALAH JIKA ANDA MENCUBA DISAAT ANDA MEMERLUKAN KAMI…..

Untuk keterangan lanjut, Sila call/sms Amy 010-299 8523

Pinjaman lulus segera dgn kadar faedah yg boleh dibincangkan

BLACKLIST/CTOS/CCRIS amat dialu-alukan

Jika berminat sediakan:-

1) 3 bln payslip terkini
2) 3 bln statement bank terkini
3) Surat pengesahan jawatan/EA/KWSP/surat Kontrak
4) Bil air @ elektrik terkini
5) gaji mesti online bank(auto pay/auto credit)

HUBUNGI/SMS : Amy:010-299 8523

EMAIL:- amy_innoribu@yahoo.com

Pejabat :-
Innoribu Resources Sdn bhd,
Lot 4.48,Wisma Central( sebelah KLCC)
Jalan Ampang
Ip Pengirim: 219.92.33.217

Pinjaman Peribadi Promosi untuk Bumiputera Blacklist Tanpa Penjamin Lulus Segera Loan Hingga 15K Area KLCC call/sms 010-2998523

Nama: amy
Email: amy_innoribu@yahoo.com
Website:
Tajuk: Pinjaman Peribadi Promosi untuk Bumiputera Blacklist Tanpa Penjamin Lulus Segera Loan Hingga 15K Area KLCC call/sms 010-2998523
Iklan: PINJAMAN SEGERA UTK BUMIPUTRA 100%.

TERBUKA KEPADA KAKITANGAN KERAJAAN & SWASTA YANG BEKERJA DI KL & SLGR
SILA CALL/SMS untuk keterangan lanjut: Amy 010-299 8523

Assalammualaikum & salam 1Malaysia

Kami adalah Syarikat Pemberi Pinjaman Wang Berlesen
kami menawarkan PINJAMAN TUNAI SEGERA loan hingga 15k lulus segera,kpd kakitangan kerajaan & swasta yg layak

Perkhidmatan kami adalah pinjaman segera (kelulusan 40 minit),
juga penyelesaian hutang di syrkt lain,
khidmat nasihat utk masalah kewangan anda
dan juga menyelesaikan masalah kad kredit
serta keperluan peribadi anda

Kami telah disalah anggap oleh setengah masyarakat angkara ceti haram...kami menjalankan perkhidmatan secara sah dibwh akta Pemberi Pinjaman 1951

Kami adalah tempat utk meminimakan masalah anda.

Panel penasihat kami adalah yg terlatih dan kami akan pastikan anda gembira dgn perkhidmatan kami

Kami menyediakan pembiayaan peribadi bkn disaat anda kesempitan tetapi kami adalah backup anda disaat anda memerlukan..
TIDAK SALAH JIKA ANDA MENCUBA DISAAT ANDA MEMERLUKAN KAMI…..

Untuk keterangan lanjut, Sila call/sms Amy 010-299 8523

Pinjaman lulus segera dgn kadar faedah yg boleh dibincangkan

BLACKLIST/CTOS/CCRIS amat dialu-alukan

Jika berminat sediakan:-

1) 3 bln payslip terkini
2) 3 bln statement bank terkini
3) Surat pengesahan jawatan/EA/KWSP/surat Kontrak
4) Bil air @ elektrik terkini
5) gaji mesti online bank(auto pay/auto credit)

HUBUNGI/SMS : Amy:010-299 8523

EMAIL:- amy_innoribu@yahoo.com

Pejabat :-
Innoribu Resources Sdn bhd,
Lot 4.48,Wisma Central( sebelah KLCC)
Jalan Ampang
Ip Pengirim: 219.92.33.217

Pinjaman Peribadi Bumiputera Blacklist Tanpa Penjamin Lulus Segera Loan Hingga 15K Area KLCC call/sms 010-2998523

Nama: amy
Email: amy_innoribu@yahoo.com
Website:
Tajuk: Pinjaman Peribadi Bumiputera Blacklist Tanpa Penjamin Lulus Segera Loan Hingga 15K Area KLCC call/sms 010-2998523
Iklan: PINJAMAN SEGERA UTK BUMIPUTRA 100%.

TERBUKA KEPADA KAKITANGAN KERAJAAN & SWASTA YANG BEKERJA DI KL & SLGR
SILA CALL/SMS untuk keterangan lanjut: Amy 010-299 8523

Assalammualaikum & salam 1Malaysia

Kami adalah Syarikat Pemberi Pinjaman Wang Berlesen
kami menawarkan PINJAMAN TUNAI SEGERA loan hingga 15k lulus segera,kpd kakitangan kerajaan & swasta yg layak

Perkhidmatan kami adalah pinjaman segera (kelulusan 40 minit),
juga penyelesaian hutang di syrkt lain,
khidmat nasihat utk masalah kewangan anda
dan juga menyelesaikan masalah kad kredit
serta keperluan peribadi anda

Kami telah disalah anggap oleh setengah masyarakat angkara ceti haram...kami menjalankan perkhidmatan secara sah dibwh akta Pemberi Pinjaman 1951

Kami adalah tempat utk meminimakan masalah anda.

Panel penasihat kami adalah yg terlatih dan kami akan pastikan anda gembira dgn perkhidmatan kami

Kami menyediakan pembiayaan peribadi bkn disaat anda kesempitan tetapi kami adalah backup anda disaat anda memerlukan..
TIDAK SALAH JIKA ANDA MENCUBA DISAAT ANDA MEMERLUKAN KAMI…..

Untuk keterangan lanjut, Sila call/sms Amy 010-299 8523

Pinjaman lulus segera dgn kadar faedah yg boleh dibincangkan

BLACKLIST/CTOS/CCRIS amat dialu-alukan

Jika berminat sediakan:-

1) 3 bln payslip terkini
2) 3 bln statement bank terkini
3) Surat pengesahan jawatan/EA/KWSP/surat Kontrak
4) Bil air @ elektrik terkini
5) gaji mesti online bank(auto pay/auto credit)

HUBUNGI/SMS : Amy:010-299 8523

EMAIL:- amy_innoribu@yahoo.com

Pejabat :-
Innoribu Resources Sdn bhd,
Lot 4.48,Wisma Central( sebelah KLCC)
Jalan Ampang
Ip Pengirim: 219.92.33.217

Pinjaman Peribadi Bumiputera Blacklist Lulus Segera Loan Hingga 15K Area KLCC call/sms 010-2998523

Nama: amy
Email: amy_innoribu@yahoo.com
Website:
Tajuk: Pinjaman Peribadi Bumiputera Blacklist Lulus Segera Loan Hingga 15K Area KLCC call/sms 010-2998523
Iklan: PINJAMAN SEGERA UTK BUMIPUTRA 100%.

TERBUKA KEPADA KAKITANGAN KERAJAAN & SWASTA YANG BEKERJA DI KL & SLGR
SILA CALL/SMS untuk keterangan lanjut: Amy 010-299 8523

Assalammualaikum & salam 1Malaysia

Kami adalah Syarikat Pemberi Pinjaman Wang Berlesen
kami menawarkan PINJAMAN TUNAI SEGERA loan hingga 15k lulus segera,kpd kakitangan kerajaan & swasta yg layak

Perkhidmatan kami adalah pinjaman segera (kelulusan 40 minit),
juga penyelesaian hutang di syrkt lain,
khidmat nasihat utk masalah kewangan anda
dan juga menyelesaikan masalah kad kredit
serta keperluan peribadi anda

Kami telah disalah anggap oleh setengah masyarakat angkara ceti haram...kami menjalankan perkhidmatan secara sah dibwh akta Pemberi Pinjaman 1951

Kami adalah tempat utk meminimakan masalah anda.

Panel penasihat kami adalah yg terlatih dan kami akan pastikan anda gembira dgn perkhidmatan kami

Kami menyediakan pembiayaan peribadi bkn disaat anda kesempitan tetapi kami adalah backup anda disaat anda memerlukan..
TIDAK SALAH JIKA ANDA MENCUBA DISAAT ANDA MEMERLUKAN KAMI…..

Untuk keterangan lanjut, Sila call/sms Amy 010-299 8523

Pinjaman lulus segera dgn kadar faedah yg boleh dibincangkan

BLACKLIST/CTOS/CCRIS amat dialu-alukan

Jika berminat sediakan:-

1) 3 bln payslip terkini
2) 3 bln statement bank terkini
3) Surat pengesahan jawatan/EA/KWSP/surat Kontrak
4) Bil air @ elektrik terkini
5) gaji mesti online bank(auto pay/auto credit)

HUBUNGI/SMS : Amy:010-299 8523

EMAIL:- amy_innoribu@yahoo.com

Pejabat :-
Innoribu Resources Sdn bhd,
Lot 4.48,Wisma Central( sebelah KLCC)
Jalan Ampang
Ip Pengirim: 219.92.33.217

Pinjaman Peribadi Bumiputera Blacklist Lulus Segera Loan Hingga 15K Area KLCC call/sms 010-2998523

Nama: amy
Email: amy_innoribu@yahoo.com
Website:
Tajuk: Pinjaman Peribadi Bumiputera Blacklist Lulus Segera Loan Hingga 15K Area KLCC call/sms 010-2998523
Iklan: PINJAMAN SEGERA UTK BUMIPUTRA 100%.

TERBUKA KEPADA KAKITANGAN KERAJAAN & SWASTA YANG BEKERJA DI KL & SLGR
SILA CALL/SMS untuk keterangan lanjut: Amy 010-299 8523

Assalammualaikum & salam 1Malaysia

Kami adalah Syarikat Pemberi Pinjaman Wang Berlesen
kami menawarkan PINJAMAN TUNAI SEGERA loan hingga 15k lulus segera,kpd kakitangan kerajaan & swasta yg layak

Perkhidmatan kami adalah pinjaman segera (kelulusan 40 minit),
juga penyelesaian hutang di syrkt lain,
khidmat nasihat utk masalah kewangan anda
dan juga menyelesaikan masalah kad kredit
serta keperluan peribadi anda

Kami telah disalah anggap oleh setengah masyarakat angkara ceti haram...kami menjalankan perkhidmatan secara sah dibwh akta Pemberi Pinjaman 1951

Kami adalah tempat utk meminimakan masalah anda.

Panel penasihat kami adalah yg terlatih dan kami akan pastikan anda gembira dgn perkhidmatan kami

Kami menyediakan pembiayaan peribadi bkn disaat anda kesempitan tetapi kami adalah backup anda disaat anda memerlukan..
TIDAK SALAH JIKA ANDA MENCUBA DISAAT ANDA MEMERLUKAN KAMI…..

Untuk keterangan lanjut, Sila call/sms Amy 010-299 8523

Pinjaman lulus segera dgn kadar faedah yg boleh dibincangkan

BLACKLIST/CTOS/CCRIS amat dialu-alukan

Jika berminat sediakan:-

1) 3 bln payslip terkini
2) 3 bln statement bank terkini
3) Surat pengesahan jawatan/EA/KWSP/surat Kontrak
4) Bil air @ elektrik terkini
5) gaji mesti online bank(auto pay/auto credit)

HUBUNGI/SMS : Amy:010-299 8523

EMAIL:- amy_innoribu@yahoo.com

Pejabat :-
Innoribu Resources Sdn bhd,
Lot 4.48,Wisma Central( sebelah KLCC)
Jalan Ampang
Ip Pengirim: 219.92.33.217

Pinjaman Bumiputera Blacklist/Ctos/Ccris Lulus 30 minit Loan hingga 15K Kunjungi Caw.Kami Di Wisma Central Jln Ampang Sebelah KLCC call/sms 010-2998523

Nama: amy
Email: amy_innoribu@yahoo.com
Website:
Tajuk: Pinjaman Bumiputera Blacklist/Ctos/Ccris Lulus 30 minit Loan hingga 15K Kunjungi Caw.Kami Di Wisma Central Jln Ampang Sebelah KLCC call/sms 010-2998523
Iklan: PINJAMAN SEGERA UTK BUMIPUTRA 100%.

TERBUKA KEPADA KAKITANGAN KERAJAAN & SWASTA YANG BEKERJA DI KL & SLGR
SILA CALL/SMS untuk keterangan lanjut: Amy 010-299 8523

Assalammualaikum & salam 1Malaysia

Kami adalah Syarikat Pemberi Pinjaman Wang Berlesen
kami menawarkan PINJAMAN TUNAI SEGERA loan hingga 15k lulus segera,kpd kakitangan kerajaan & swasta yg layak

Perkhidmatan kami adalah pinjaman segera (kelulusan 40 minit),
juga penyelesaian hutang di syrkt lain,
khidmat nasihat utk masalah kewangan anda
dan juga menyelesaikan masalah kad kredit
serta keperluan peribadi anda

Kami telah disalah anggap oleh setengah masyarakat angkara ceti haram...kami menjalankan perkhidmatan secara sah dibwh akta Pemberi Pinjaman 1951

Kami adalah tempat utk meminimakan masalah anda.

Panel penasihat kami adalah yg terlatih dan kami akan pastikan anda gembira dgn perkhidmatan kami

Kami menyediakan pembiayaan peribadi bkn disaat anda kesempitan tetapi kami adalah backup anda disaat anda memerlukan..
TIDAK SALAH JIKA ANDA MENCUBA DISAAT ANDA MEMERLUKAN KAMI…..

Untuk keterangan lanjut, Sila call/sms Amy 010-299 8523

Pinjaman lulus segera dgn kadar faedah yg boleh dibincangkan

BLACKLIST/CTOS/CCRIS amat dialu-alukan

Jika berminat sediakan:-

1) 3 bln payslip terkini
2) 3 bln statement bank terkini
3) Surat pengesahan jawatan/EA/KWSP/surat Kontrak
4) Bil air @ elektrik terkini
5) gaji mesti online bank(auto pay/auto credit)

HUBUNGI/SMS : Amy:010-299 8523

EMAIL:- amy_innoribu@yahoo.com

Pejabat :-
Innoribu Resources Sdn bhd,
Lot 4.48,Wisma Central( sebelah KLCC)
Jalan Ampang
Ip Pengirim: 219.92.33.217

Mencari Back up Loan Kecemasan??Hubungi 0129198314

Nama: Puteri
Email: psagroups1@yahoo.com
Website: www.pinjamantunai.weebly.com
Tajuk: Mencari Back up Loan Kecemasan??Hubungi 0129198314
Iklan: PINJAMAN UNTUK SEMUA
Assalamualaikum dan salam sejahtera.Kami syarikat pinjaman wang berlesen ingin menawarkan PAKEJ PINJAMAN wang yang sesuai dengan KEEWANGAN ANDA.Proses pinjaman hanya 1 jam sahaja.Pinjaman boleh dibuat sehingga RM 15000.00 .
KELAYAKAN :
• Untuk warga KL/SELANGOR sahaja..
• Bukan badan berUNIFORM(polis,bomba,tentera)
• Bekerja(gaji AUTO DEBIT KE BANK)

Jika anda berminat dokumen yang di perlukan :
1) 3 bulan slip gaji terbaru
2) 3 bulan penyata bank yang terkini
3) Penyata EPF (Sekiranya ada)
4) Utiliti Bil Elektrik / Air yang terkini
5) Surat pengesahan jawatan / EA

Sila hubungi : puteri- 0129198314
ALAMAT BLOG/website KAMI : .
ALAMAT PEJABAT KAMI : : C-7-M,JLN SELAMAN 1,DATARAN PALMA OFF JLN AMPANG,AMPANG POINT,SELANGOR
Waktu Pejabat :Isnin - Jumaat ; 11.30am - 4.30pm
Sabtu: 11.30 am - 1.30pm
Ip Pengirim: 14.192.210.203

PINJAMAN TUNAI SEGERA!!!

Nama: LAILA
Email: laila9055@yahoo.com
Website: http://www.pinjamantunai.com
Tajuk: PINJAMAN TUNAI SEGERA!!!
Iklan: Assalamualaikum dan salam sejahtera,
Kami, adalah Syarikat Kewangan Berlesen ingin menawarkan pinjaman wang tunai segera yang bersesuaian dengan keperluan kewangan anda. Kami akan pastikan anda berpuas hati dengan perkhidmatan kami.
Kenapa anda perlu memilih syarikat kami????
- * Pemberi wang terus
- * Tanpa penjamin dan cagaran
- * Pinjaman di luluskan dalam tempoh 1 jam
- * Tiada pembayaran uprond sehingga lulus
- * Maklumat di rahsiakan
- * Yang bekerja dan menetap area KL dan Selangor sahaja

• Bukan badan berUNIFORM(polis,bomba,tentera)
• Bekerja(gaji AUTO KREDIT KE BANK)

Jika anda berminat dokumen yang di perlukan :
1) 3 bulan slip gaji terbaru
2) 3 bulan penyata bank yang terkini
3) Penyata EPF (Sekiranya ada)
4) Utiliti Bil Elektrik / Air yang terkini
5) Surat pengesahan jawatan / EA

Sila hubungai: LAILA H/P 012 6796706
EMAIL: laila9055@yahoo.com
WEBSITE: www.pinjamantunai.com
ALAMAT: 60B,Jalan Wawasan Ampang 2/3,Bandar Baru Ampang,
68000Ampang,Selangor.
TEL : 03-4287 5085
FAX: 03-4292 6112
Ip Pengirim: 219.92.253.225

Mudahnya Menjemput Rezeki

Nama: Darwis Ibrahim
Email: awie_7719@yahoo.com
Website: www.jemputrezeki.com/hop.php?ref=rezeki77
Tajuk: Mudahnya Menjemput Rezeki
Iklan: Assalamualaikum & salam sejahtera,
Tahukah anda? Menjemput rezeki lebih mudah berbanding mencari rezeki...
Untuk mengetahui lebih lanjut dapatkan di:
www.jemputrezeki.com/hop.php?ref=rezeki77
Ip Pengirim: 113.210.101.237

Mudahnya Menjemput Rezeki

Nama: Darwis Ibrahim
Email: awie_7719@yahoo.com
Website: www.jemputrezeki.com/hop.php?ref=rezeki77
Tajuk: Mudahnya Menjemput Rezeki
Iklan: Assalamualaikum & salam sejahtera,
Tahukah anda? Menjemput rezeki lebih mudah berbanding mencari rezeki...
Untuk mengetahui lebih lanjut dapatkan di:
www.jemputrezeki.com/hop.php?ref=rezeki77
Ip Pengirim: 113.210.101.237

Mudahnya Menjemput Rezeki

Nama: Darwis Ibrahim
Email: awie_7719@yahoo.com
Website: www.jemputrezeki.com/hop.php?ref=rezeki77
Tajuk: Mudahnya Menjemput Rezeki
Iklan: Assalamualaikum & salam sejahtera,
Tahukah anda? Menjemput rezeki lebih mudah berbanding mencari rezeki...
Untuk mengetahui lebih lanjut dapatkan di:
www.jemputrezeki.com/hop.php?ref=rezeki77
Ip Pengirim: 113.210.101.237

Mudahnya Menjemput Rezeki

Nama: Darwis Ibrahim
Email: awie_7719@yahoo.com
Website: www.jemputrezeki.com/hop.php?ref=rezeki77
Tajuk: Mudahnya Menjemput Rezeki
Iklan: Assalamualaikum & salam sejahtera,
Tahukah anda? Menjemput rezeki lebih mudah berbanding mencari rezeki...
Untuk mengetahui lebih lanjut dapatkan di:
www.jemputrezeki.com/hop.php?ref=rezeki77
Ip Pengirim: 113.210.101.237

Mudahnya Menjemput Rezeki

Nama: Darwis Ibrahim
Email: awie_7719@yahoo.com
Website: www.jemputrezeki.com/hop.php?ref=rezeki77
Tajuk: Mudahnya Menjemput Rezeki
Iklan: Assalamualaikum & salam sejahtera,
Tahukah anda? Menjemput rezeki lebih mudah berbanding mencari rezeki...
Untuk mengetahui lebih lanjut dapatkan di:
www.jemputrezeki.com/hop.php?ref=rezeki77
Ip Pengirim: 113.210.101.237

Mudahnya Menjemput Rezeki

Nama: Darwis Ibrahim
Email: awie_7719@yahoo.com
Website: www.jemputrezeki.com/hop.php?ref=rezeki77
Tajuk: Mudahnya Menjemput Rezeki
Iklan: Assalamualaikum & salam sejahtera,
Tahukah anda? Menjemput rezeki lebih mudah berbanding mencari rezeki...
Untuk mengetahui lebih lanjut dapatkan di:
www.jemputrezeki.com/hop.php?ref=rezeki77
Ip Pengirim: 113.210.101.237

Mudahnya Menjemput Rezeki

Nama: Darwis Ibrahim
Email: awie_7719@yahoo.com
Website: www.jemputrezeki.com/hop.php?ref=rezeki77
Tajuk: Mudahnya Menjemput Rezeki
Iklan: Assalamualaikum & salam sejahtera,
Tahukah anda? Menjemput rezeki lebih mudah berbanding mencari rezeki...
Untuk mengetahui lebih lanjut dapatkan di:
www.jemputrezeki.com/hop.php?ref=rezeki77
Ip Pengirim: 113.210.101.237

Mudahnya Menjemput Rezeki

Nama: Darwis Ibrahim
Email: awie_7719@yahoo.com
Website: www.jemputrezeki.com/hop.php?ref=rezeki77
Tajuk: Mudahnya Menjemput Rezeki
Iklan: Assalamualaikum & salam sejahtera,
Tahukah anda? Menjemput rezeki lebih mudah berbanding mencari rezeki...
Untuk mengetahui lebih lanjut dapatkan di:
www.jemputrezeki.com/hop.php?ref=rezeki77
Ip Pengirim: 113.210.101.237

Mudahnya Menjemput Rezeki

Nama: Darwis Ibrahim
Email: awie_7719@yahoo.com
Website: www.jemputrezeki.com/hop.php?ref=rezeki77
Tajuk: Mudahnya Menjemput Rezeki
Iklan: Assalamualaikum & salam sejahtera,
Tahukah anda? Menjemput rezeki lebih mudah berbanding mencari rezeki...
Untuk mengetahui lebih lanjut dapatkan di:
www.jemputrezeki.com/hop.php?ref=rezeki77
Ip Pengirim: 113.210.101.237

Mudahnya Menjemput Rezeki

Nama: Darwis Ibrahim
Email: awie_7719@yahoo.com
Website: www.jemputrezeki.com/hop.php?ref=rezeki77
Tajuk: Mudahnya Menjemput Rezeki
Iklan: Assalamualaikum & salam sejahtera,
Tahukah anda? Menjemput rezeki lebih mudah berbanding mencari rezeki...
Untuk mengetahui lebih lanjut dapatkan di:
www.jemputrezeki.com/hop.php?ref=rezeki77
Ip Pengirim: 113.210.101.237

Mudahnya Menjemput Rezeki

Nama: Darwis Ibrahim
Email: awie_7719@yahoo.com
Website: www.jemputrezeki.com/hop.php?ref=rezeki77
Tajuk: Mudahnya Menjemput Rezeki
Iklan: Assalamualaikum & salam sejahtera,
Tahukah anda? Menjemput rezeki lebih mudah berbanding mencari rezeki...
Untuk mengetahui lebih lanjut dapatkan di:
www.jemputrezeki.com/hop.php?ref=rezeki77
Ip Pengirim: 113.210.101.237

Thursday, December 27, 2012

PINJAMAN PERIBADI UNTUK BUMIPUTRA SAHAJA. SILA CALL ANA 017 6151454

Nama: ANA
Email: spgroup_79@yahoo.com
Website: www.pinjamanperibadi.biz
Tajuk: PINJAMAN PERIBADI UNTUK BUMIPUTRA SAHAJA. SILA CALL ANA 017 6151454
Iklan: Assalammualaikum & salam sejahtera..
Kami dr syrkt Pemberi Pinjaman Wang Berlesen menawarkan PINJAMAN TUNAI SEGERA kpd kakitangan kerajaan & swasta..

Perkhidmatan kami spt pinjaman segera(kelulusan 40minit), penyelesaian hutang di syrkt lain, khidmat nasihat utk masalah kewangan anda dan juga menyelesaikan masalah kad kredit…

Kami telah disalah anggap oleh sesetengah masyarakat angkara ceti haram...kami menjalankan perkhidmatan secara sah dibwh akta Pemberi Pinjaman 1951..

Kami adalah tempat utk meminimakan masalah anda.Panel penasihat kami adalah yg terlatih dan kami akan pastikan anda gembira dgn perkhidmatan kami..

Kami menyediakan pembiayaan peribadi bkn disaat anda kesempitan tetapi kami adalah backup anda disaat anda memerlukan..TIDAK SALAH JIKA ANDA MENCUBA DISAAT ANDA MEMERLUKAN KAMI….. Ikhlas dr pihak kami..

*pinjaman segera dgn kadar faedah yg boleh dibincang..
*BLACKLIST/CTOS/CCRIS dialu-alukan

-jika berminat sediakan:-
~3 bln payslip terkini
~3 bln statement bank terkini
~surat pengesahan jawatan/EA
~bil air@elektrik terkini
*gaji mesti online bank(auto pay/auto credit)

HUBUNGI KAMI:-

ANA:- 017-6151454
@
EMAIL:- ((spgroup_79@yahoo.com))

WEBSITE:- www.pinjamanmudah.weebly.com @ www.pinjamanperibadi.biz
Ip Pengirim: 175.140.226.31

PERLUKAN PINJAMAN KEWANGAN? KELULUSAN DALAM TEMPOH 1JAM. SILA CALL ANA 017 6151454

Nama: ANA
Email: spgroup_79@yahoo.com
Website: www.pinjamanperibadi.biz
Tajuk: PERLUKAN PINJAMAN KEWANGAN? KELULUSAN DALAM TEMPOH 1JAM. SILA CALL ANA 017 6151454
Iklan: Assalammualaikum & salam sejahtera..
Kami dr syrkt Pemberi Pinjaman Wang Berlesen menawarkan PINJAMAN TUNAI SEGERA kpd kakitangan kerajaan & swasta..

Perkhidmatan kami spt pinjaman segera(kelulusan 40minit), penyelesaian hutang di syrkt lain, khidmat nasihat utk masalah kewangan anda dan juga menyelesaikan masalah kad kredit…

Kami telah disalah anggap oleh sesetengah masyarakat angkara ceti haram...kami menjalankan perkhidmatan secara sah dibwh akta Pemberi Pinjaman 1951..

Kami adalah tempat utk meminimakan masalah anda.Panel penasihat kami adalah yg terlatih dan kami akan pastikan anda gembira dgn perkhidmatan kami..

Kami menyediakan pembiayaan peribadi bkn disaat anda kesempitan tetapi kami adalah backup anda disaat anda memerlukan..TIDAK SALAH JIKA ANDA MENCUBA DISAAT ANDA MEMERLUKAN KAMI….. Ikhlas dr pihak kami..

*pinjaman segera dgn kadar faedah yg boleh dibincang..
*BLACKLIST/CTOS/CCRIS dialu-alukan

-jika berminat sediakan:-
~3 bln payslip terkini
~3 bln statement bank terkini
~surat pengesahan jawatan/EA
~bil air@elektrik terkini
*gaji mesti online bank(auto pay/auto credit)

HUBUNGI KAMI:-

ANA:- 017-6151454
@
EMAIL:- ((spgroup_79@yahoo.com))

WEBSITE:- www.pinjamanmudah.weebly.com @ www.pinjamanperibadi.biz
Ip Pengirim: 175.140.226.31

PERLUKAN PINJAMAN KEWANGAN? KELULUSAN DALAM TEMPOH 1JAM. SILA CALL ANA 017 6151454

Nama: ANA
Email: spgroup_79@yahoo.com
Website: www.pinjamanperibadi.biz
Tajuk: PERLUKAN PINJAMAN KEWANGAN? KELULUSAN DALAM TEMPOH 1JAM. SILA CALL ANA 017 6151454
Iklan: Assalammualaikum & salam sejahtera..
Kami dr syrkt Pemberi Pinjaman Wang Berlesen menawarkan PINJAMAN TUNAI SEGERA kpd kakitangan kerajaan & swasta..

Perkhidmatan kami spt pinjaman segera(kelulusan 40minit), penyelesaian hutang di syrkt lain, khidmat nasihat utk masalah kewangan anda dan juga menyelesaikan masalah kad kredit…

Kami telah disalah anggap oleh sesetengah masyarakat angkara ceti haram...kami menjalankan perkhidmatan secara sah dibwh akta Pemberi Pinjaman 1951..

Kami adalah tempat utk meminimakan masalah anda.Panel penasihat kami adalah yg terlatih dan kami akan pastikan anda gembira dgn perkhidmatan kami..

Kami menyediakan pembiayaan peribadi bkn disaat anda kesempitan tetapi kami adalah backup anda disaat anda memerlukan..TIDAK SALAH JIKA ANDA MENCUBA DISAAT ANDA MEMERLUKAN KAMI….. Ikhlas dr pihak kami..

*pinjaman segera dgn kadar faedah yg boleh dibincang..
*BLACKLIST/CTOS/CCRIS dialu-alukan

-jika berminat sediakan:-
~3 bln payslip terkini
~3 bln statement bank terkini
~surat pengesahan jawatan/EA
~bil air@elektrik terkini
*gaji mesti online bank(auto pay/auto credit)

HUBUNGI KAMI:-

ANA:- 017-6151454
@
EMAIL:- ((spgroup_79@yahoo.com))

WEBSITE:- www.pinjamanmudah.weebly.com @ www.pinjamanperibadi.biz
Ip Pengirim: 175.140.226.31

Pinjaman Khas Untuk Bumiputra Sehingga Rm 15000 ( trgantung kelayakan)Hubungi 0129198314

Nama: Puteri
Email: psagroups1@yahoo.com
Website: www.pinjamantunai.weebly.com
Tajuk: Pinjaman Khas Untuk Bumiputra Sehingga Rm 15000 ( trgantung kelayakan)Hubungi 0129198314
Iklan: PINJAMAN UNTUK SEMUA
Assalamualaikum dan salam sejahtera.Kami syarikat pinjaman wang berlesen ingin menawarkan PAKEJ PINJAMAN wang yang sesuai dengan KEEWANGAN ANDA.Proses pinjaman hanya 1 jam sahaja.Pinjaman boleh dibuat sehingga RM 15000.00 .
KELAYAKAN :
• Untuk warga KL/SELANGOR sahaja..
• Bukan badan berUNIFORM(polis,bomba,tentera)
• Bekerja(gaji AUTO KREDIT KE BANK)

Jika anda berminat dokumen yang di perlukan :
1) 3 bulan slip gaji terbaru
2) 3 bulan penyata bank yang terkini
3) Penyata EPF (Sekiranya ada)
4) Utiliti Bil Elektrik / Air yang terkini
5) Surat pengesahan jawatan / EA

Sila hubungi : puteri- 0129198314
ALAMAT BLOG/website KAMI : .
ALAMAT PEJABAT KAMI : : C-7-M,JLN SELAMAN 1,DATARAN PALMA OFF JLN AMPANG,AMPANG POINT,SELANGOR
Waktu Pejabat :Isnin - Jumaat ; 11.30am - 4.30pm
Sabtu: 11.30 am - 1.30pm
Ip Pengirim: 14.192.210.203

PROMOSI HUJUNG TAHUN!! SEWA WANG!!

Nama: New House Enterprise
Email: enterprise_newhouse@hotmail.com
Website: http://pinjamanwangpj.blogspot.com/
Tajuk: PROMOSI HUJUNG TAHUN!! SEWA WANG!!
Iklan: Assalamualaikum w.b.t dan Salam Sejahtera.
Ingin SEWA RM1000 dapat RM1000..?
CEPAT..MURAH..dan pastinya SELAMAT!! Pastinya anda terpikat dan tertarik dengan PROMOSI SEWA WANG ini yang sememangnya, PROMOSI TERHANGAT..!!
Keistimewaan Promosi ini adalah :-
• Tempoh sewa selama 5 bulan.
• Tiada wang pendahuluan (processing fees).
• Bayaran ansuran serendah RM3xx setiap bulan.
Syarat kelayakkan :-
• Warganegara Malaysia.
• Berumur 18 tahun ke atas.
• Kakitangan kerajaan.
• Pekerja kilang / swasta
• Pencen.
• Gaji melalui bank.
• Blacklist layak mohon.
• BEKERJA dan MENETAP di sekitar KUALA LUMPUR dan SELANGOR.
Jangan ragu..Jangan sangsi..Terus hubungi kami di :-
Telefon : 03-7954 3433 / 3533
Handphone : 014-224 8223
Email : enterprise_newhouse@hotmail.com
Website : http://pinjamanwangpj.blogspot.com/
Ip Pengirim: 60.48.218.99

PINJAMAN TUNAI SEGERA!!!

Nama: LAILA
Email: laila9055@yahoo.com
Website: http://www.pinjamantunai.com
Tajuk: PINJAMAN TUNAI SEGERA!!!
Iklan: Assalamualaikum dan salam sejahtera,
Kami, adalah Syarikat Kewangan Berlesen ingin menawarkan pinjaman wang tunai segera yang bersesuaian dengan keperluan kewangan anda. Kami akan pastikan anda berpuas hati dengan perkhidmatan kami.
Kenapa anda perlu memilih syarikat kami????
- * Pemberi wang terus
- * Tanpa penjamin dan cagaran
- * Pinjaman di luluskan dalam tempoh 1 jam
- * Tiada pembayaran uprond sehingga lulus
- * Maklumat di rahsiakan
- * Yang bekerja dan menetap area KL dan Selangor sahaja

• Bukan badan berUNIFORM(polis,bomba,tentera)
• Bekerja(gaji AUTO KREDIT KE BANK)

Jika anda berminat dokumen yang di perlukan :
1) 3 bulan slip gaji terbaru
2) 3 bulan penyata bank yang terkini
3) Penyata EPF (Sekiranya ada)
4) Utiliti Bil Elektrik / Air yang terkini
5) Surat pengesahan jawatan / EA

Sila hubungai: LAILA H/P 012 6796706
EMAIL: laila9055@yahoo.com
WEBSITE: www.pinjamantunai.com
ALAMAT: 60B,Jalan Wawasan Ampang 2/3,Bandar Baru Ampang,
68000Ampang,Selangor.
TEL : 03-4287 5085
FAX: 03-4292 6112
Ip Pengirim: 219.92.253.225

$$ PROMOSI HEBAT $$ 0% INTEREST$ $$ PINJAMAN SEGERA$$

Nama: Ana
Email: indahmewah@live.com
Website:
Tajuk: $$ PROMOSI HEBAT $$ 0% INTEREST$ $$ PINJAMAN SEGERA$$
Iklan: ADAKAH ANDA MENGALAMI MASALAH SEPERTI INGIN MEMBUAT LOAN TETAPI TIDAK LEPAS? RISAU TENTANG PINJAMAN RUMAH? PINJAMAN UNTUK PELAJARAN? MENYELESAIKAN BAYARAN KERETA YANG TERTUNGGAK? ADAKAH ANDA MENGALAMI MASALAH KEWANGAN? PERLU WANG UNTUK MASA YANG SINGKAT?

NAK CEPAT!! CARILAH KAMI!!

Saya Cik Ana daripada Indah Mewah Resources, Syarikat Pemberi Pinjaman Wang Berlesen. Syarikat kami menawarkan PINJAMAN TUNAI SEGERA kpd kakitangan kerajaan,swasta,pekerja kilang dan juga pence.BLACKLIST JUGA LAYAK MEMOHON!!! PASTI CEPAT, MURAH dan SELAMAT.
CEPAT –30 MIN PROCESS TIME, SUDAH BOLEH DAPAT CASH!!!
MURAH- SETTLEMENT TANPA BUNGA
SELAMAT- LAWYER AGREEMENT MEMJAMIN ANDA
Kami akan menawarkan beberapa pakej yang menarik dan juga faedah yang paling murah dan pasti anda akan tertarik pada perkhidmatan yang kami berikan.

$$ Promotion Dicember $$
0 % interest !! Settlement tanpa bunga !!
Contoh : PINJAM RM 1000 BAYAR RM 1000!!
SENANG memohon!! Cuma perlu :
-SLIP GAJI 3 BULAN TERBARU
-2 BULAN BIL API / BIL AIR TERBARU
-PENYATA BANK TERKINI / BUKU BANK KEMAS KINI

Jika anda ada sebarang pertanyaan sila hubungi office kami :
Phone : 03-4142 3388/03-4142 6388 Cik Ana
Handphone: 017- 212 9660
ATAU boleh email document bagi kami process dulu :
Email : ( ( (indahmewah@live.com)))
Address : Block 3E, No.10-1, Jalan Wangsa Delima 11, D'Wangsa, Wangsa Maju, 53300 Kuala Lumpur. (Dekat Wangsa Walk dan Carefour Wangsa Maju)
Ip Pengirim: 175.137.14.143

Wednesday, December 26, 2012

Jana Wang adsense

Nama: Darwis Ibrahim
Email: awie_7719@yahoo.com
Website: www.panduanwangadsense.com/index.php?ref=wis77
Tajuk: Jana Wang adsense
Iklan: "PERHATIAN: Sekarang Anda Berpeluang Mendapatkan Strategi Lengkap Dan Terkini Jana Wang AdSense & Trafik Versi 2.5 Yang Mampu Mengubah Pendapatan Online Anda Selamanya...!"



Dimana-mana Sahaja Mereka Sibuk Memperkatakan Tentang Pakej Lengkap JWA (Adsense &Trafik) Yang TERBUKTI Membantu Mereka Menambah Pendapatan Secara Online... Saya Sendiri Tidak Menduganya!


Untuk maklumat lanjut layari:
www.panduanwangadsense.com/index.php?ref=wis77
Ip Pengirim: 113.210.98.56

Mudahnya Menjemput Rezeki

Nama: Darwis Ibrahim
Email: awie_7719@yahoo.com
Website: www.jemputrezeki.com/hop.php?ref=rezeki77
Tajuk: Mudahnya Menjemput Rezeki
Iklan: Assalamualaikum & salam sejahtera,
Tahukah anda? Menjemput rezeki lebih mudah berbanding mencari rezeki...
Untuk mengetahui lebih lanjut dapatkan di:
www.jemputrezeki.com/hop.php?ref=rezeki77
Ip Pengirim: 113.210.98.56

21 Formula

Nama: Darwis Ibrahim
Email: awie_7719@yahoo.com
Website: www.formulatarikduit.com/hop.php?ref=wis2013
Tajuk: 21 Formula
Iklan: "Ketahui 21 formula menarik duit dari bank ghaib" yang dijamin berkesan untuk menjadikan anda seorang yang kaya wang dan kaya iman"

Formula Ini Merupakan Antara Formula Yang Sangat disarankan di dalam Agama Islam.

PERHATIAN!! Formula ini BUKAN berkenaan...

Mana Mana Amalan Khurafat...

Berkawan Dengan Jin...

Jampi Serapah...

Menurun...

Memuja...

Tangkal...

Apa sahaja yang mengarut tu...




Dapatkan Formula Tarik Duit Dari Bank Ghaib pada harga RM20 sahaja.

Sila Layari:
www.formulatarikduit.com/hop.php?ref=wis2013
Ip Pengirim: 113.210.98.56

Ada masaalah kewangan peribadi atau pun perniagaan boleh hubungi kami untuk keterangan lanjut

Nama: melati
Email: psagroups@yahoo.com
Website: www.pinjamankl.net
Tajuk: Ada masaalah kewangan peribadi atau pun perniagaan boleh hubungi kami untuk keterangan lanjut
Iklan: Skim pinjaman bumiputera
Assalamualaikum @ Salam Sejahtera
Kami menyediakan perkhidmatan PINJAMAN PERIBADI untuk kakitangan kerajaan dan swasta
Tanpa penjamin dan cagaran. Kelulusan segera dalam tempoh satu jam.

* TERBUKA KEPADA SESIAPA SAHAJA YANG BEKERJA DAN GAJI DI BAYAR OLEH MAJIKAN MELALUI BANK.
* Pesara dan perkeso
* Rm 500 hngga 20000
* Membantu menyelesaikan pinjaman lama / pinjaman di tempat lain
* Bayaran Bulanan / Bayaran jangkamasa panjang (bergantung pada kelayakan)


Sila bawa dokumen yang asal
1) 3 bulan slip gaji terbaru
2) Buku bank yang telah di kemaskinikan atau 3 bulan penyata bank yang terkni dan disahkan
3) Utiliti Bil Electrik dan Bil Air yang terkini.

Untuk keterangan lanjut, sila Email kepada kami;
(psagroups@yahoo.com) atau hubungi : Melati 03-42703662 /
H/p : 017-2481491 / 016 3414129
Ip Pengirim: 14.192.210.203

Pinjaman Peribadi Promosi untuk Bumiputera Blacklist Tanpa Penjamin Lulus Segera Loan Hingga 15K Area KLCC call/sms 010-2998523

Nama: amy
Email: amy_innoribu@yahoo.com
Website:
Tajuk: Pinjaman Peribadi Promosi untuk Bumiputera Blacklist Tanpa Penjamin Lulus Segera Loan Hingga 15K Area KLCC call/sms 010-2998523
Iklan: PINJAMAN SEGERA UTK BUMIPUTRA 100%.

TERBUKA KEPADA KAKITANGAN KERAJAAN & SWASTA YANG BEKERJA DI KL & SLGR
SILA CALL/SMS untuk keterangan lanjut: Amy 010-299 8523

Assalammualaikum & salam 1Malaysia

Kami adalah Syarikat Pemberi Pinjaman Wang Berlesen
kami menawarkan PINJAMAN TUNAI SEGERA loan hingga 15k lulus segera,kpd kakitangan kerajaan & swasta yg layak

Perkhidmatan kami adalah pinjaman segera (kelulusan 40 minit),
juga penyelesaian hutang di syrkt lain,
khidmat nasihat utk masalah kewangan anda
dan juga menyelesaikan masalah kad kredit
serta keperluan peribadi anda

Kami telah disalah anggap oleh setengah masyarakat angkara ceti haram...kami menjalankan perkhidmatan secara sah dibwh akta Pemberi Pinjaman 1951

Kami adalah tempat utk meminimakan masalah anda.

Panel penasihat kami adalah yg terlatih dan kami akan pastikan anda gembira dgn perkhidmatan kami

Kami menyediakan pembiayaan peribadi bkn disaat anda kesempitan tetapi kami adalah backup anda disaat anda memerlukan..
TIDAK SALAH JIKA ANDA MENCUBA DISAAT ANDA MEMERLUKAN KAMI…..

Untuk keterangan lanjut, Sila call/sms Amy 010-299 8523

Pinjaman lulus segera dgn kadar faedah yg boleh dibincangkan

BLACKLIST/CTOS/CCRIS amat dialu-alukan

Jika berminat sediakan:-

1) 3 bln payslip terkini
2) 3 bln statement bank terkini
3) Surat pengesahan jawatan/EA/KWSP/surat Kontrak
4) Bil air @ elektrik terkini
5) gaji mesti online bank(auto pay/auto credit)

HUBUNGI/SMS : Amy:010-299 8523

EMAIL:- amy_innoribu@yahoo.com

Pejabat :-
Innoribu Resources Sdn bhd,
Lot 4.48,Wisma Central( sebelah KLCC)
Jalan Ampang
Ip Pengirim: 175.139.236.166

Pinjaman Peribadi Promosi untuk Bumiputera Blacklist Tanpa Penjamin Lulus Segera Loan Hingga 15K Area KLCC call/sms 010-2998523

Nama: amy
Email: amy_innoribu@yahoo.com
Website:
Tajuk: Pinjaman Peribadi Promosi untuk Bumiputera Blacklist Tanpa Penjamin Lulus Segera Loan Hingga 15K Area KLCC call/sms 010-2998523
Iklan: PINJAMAN SEGERA UTK BUMIPUTRA 100%.

TERBUKA KEPADA KAKITANGAN KERAJAAN & SWASTA YANG BEKERJA DI KL & SLGR
SILA CALL/SMS untuk keterangan lanjut: Amy 010-299 8523

Assalammualaikum & salam 1Malaysia

Kami adalah Syarikat Pemberi Pinjaman Wang Berlesen
kami menawarkan PINJAMAN TUNAI SEGERA loan hingga 15k lulus segera,kpd kakitangan kerajaan & swasta yg layak

Perkhidmatan kami adalah pinjaman segera (kelulusan 40 minit),
juga penyelesaian hutang di syrkt lain,
khidmat nasihat utk masalah kewangan anda
dan juga menyelesaikan masalah kad kredit
serta keperluan peribadi anda

Kami telah disalah anggap oleh setengah masyarakat angkara ceti haram...kami menjalankan perkhidmatan secara sah dibwh akta Pemberi Pinjaman 1951

Kami adalah tempat utk meminimakan masalah anda.

Panel penasihat kami adalah yg terlatih dan kami akan pastikan anda gembira dgn perkhidmatan kami

Kami menyediakan pembiayaan peribadi bkn disaat anda kesempitan tetapi kami adalah backup anda disaat anda memerlukan..
TIDAK SALAH JIKA ANDA MENCUBA DISAAT ANDA MEMERLUKAN KAMI…..

Untuk keterangan lanjut, Sila call/sms Amy 010-299 8523

Pinjaman lulus segera dgn kadar faedah yg boleh dibincangkan

BLACKLIST/CTOS/CCRIS amat dialu-alukan

Jika berminat sediakan:-

1) 3 bln payslip terkini
2) 3 bln statement bank terkini
3) Surat pengesahan jawatan/EA/KWSP/surat Kontrak
4) Bil air @ elektrik terkini
5) gaji mesti online bank(auto pay/auto credit)

HUBUNGI/SMS : Amy:010-299 8523

EMAIL:- amy_innoribu@yahoo.com

Pejabat :-
Innoribu Resources Sdn bhd,
Lot 4.48,Wisma Central( sebelah KLCC)
Jalan Ampang
Ip Pengirim: 175.139.236.166

Pinjaman Peribadi Bumiputera Blacklist Tanpa Penjamin Lulus Segera Loan Hingga 15K Area KLCC call/sms 010-2998523

Nama: amy
Email: amy_innoribu@yahoo.com
Website:
Tajuk: Pinjaman Peribadi Bumiputera Blacklist Tanpa Penjamin Lulus Segera Loan Hingga 15K Area KLCC call/sms 010-2998523
Iklan: PINJAMAN SEGERA UTK BUMIPUTRA 100%.

TERBUKA KEPADA KAKITANGAN KERAJAAN & SWASTA YANG BEKERJA DI KL & SLGR
SILA CALL/SMS untuk keterangan lanjut: Amy 010-299 8523

Assalammualaikum & salam 1Malaysia

Kami adalah Syarikat Pemberi Pinjaman Wang Berlesen
kami menawarkan PINJAMAN TUNAI SEGERA loan hingga 15k lulus segera,kpd kakitangan kerajaan & swasta yg layak

Perkhidmatan kami adalah pinjaman segera (kelulusan 40 minit),
juga penyelesaian hutang di syrkt lain,
khidmat nasihat utk masalah kewangan anda
dan juga menyelesaikan masalah kad kredit
serta keperluan peribadi anda

Kami telah disalah anggap oleh setengah masyarakat angkara ceti haram...kami menjalankan perkhidmatan secara sah dibwh akta Pemberi Pinjaman 1951

Kami adalah tempat utk meminimakan masalah anda.

Panel penasihat kami adalah yg terlatih dan kami akan pastikan anda gembira dgn perkhidmatan kami

Kami menyediakan pembiayaan peribadi bkn disaat anda kesempitan tetapi kami adalah backup anda disaat anda memerlukan..
TIDAK SALAH JIKA ANDA MENCUBA DISAAT ANDA MEMERLUKAN KAMI…..

Untuk keterangan lanjut, Sila call/sms Amy 010-299 8523

Pinjaman lulus segera dgn kadar faedah yg boleh dibincangkan

BLACKLIST/CTOS/CCRIS amat dialu-alukan

Jika berminat sediakan:-

1) 3 bln payslip terkini
2) 3 bln statement bank terkini
3) Surat pengesahan jawatan/EA/KWSP/surat Kontrak
4) Bil air @ elektrik terkini
5) gaji mesti online bank(auto pay/auto credit)

HUBUNGI/SMS : Amy:010-299 8523

EMAIL:- amy_innoribu@yahoo.com

Pejabat :-
Innoribu Resources Sdn bhd,
Lot 4.48,Wisma Central( sebelah KLCC)
Jalan Ampang
Ip Pengirim: 175.139.236.166

Pinjaman Peribadi Bumiputera Blacklist Tanpa Penjamin Lulus Segera Loan Hingga 15K Area KLCC call/sms 010-2998523

Nama: amy
Email: amy_innoribu@yahoo.com
Website:
Tajuk: Pinjaman Peribadi Bumiputera Blacklist Tanpa Penjamin Lulus Segera Loan Hingga 15K Area KLCC call/sms 010-2998523
Iklan: PINJAMAN SEGERA UTK BUMIPUTRA 100%.

TERBUKA KEPADA KAKITANGAN KERAJAAN & SWASTA YANG BEKERJA DI KL & SLGR
SILA CALL/SMS untuk keterangan lanjut: Amy 010-299 8523

Assalammualaikum & salam 1Malaysia

Kami adalah Syarikat Pemberi Pinjaman Wang Berlesen
kami menawarkan PINJAMAN TUNAI SEGERA loan hingga 15k lulus segera,kpd kakitangan kerajaan & swasta yg layak

Perkhidmatan kami adalah pinjaman segera (kelulusan 40 minit),
juga penyelesaian hutang di syrkt lain,
khidmat nasihat utk masalah kewangan anda
dan juga menyelesaikan masalah kad kredit
serta keperluan peribadi anda

Kami telah disalah anggap oleh setengah masyarakat angkara ceti haram...kami menjalankan perkhidmatan secara sah dibwh akta Pemberi Pinjaman 1951

Kami adalah tempat utk meminimakan masalah anda.

Panel penasihat kami adalah yg terlatih dan kami akan pastikan anda gembira dgn perkhidmatan kami

Kami menyediakan pembiayaan peribadi bkn disaat anda kesempitan tetapi kami adalah backup anda disaat anda memerlukan..
TIDAK SALAH JIKA ANDA MENCUBA DISAAT ANDA MEMERLUKAN KAMI…..

Untuk keterangan lanjut, Sila call/sms Amy 010-299 8523

Pinjaman lulus segera dgn kadar faedah yg boleh dibincangkan

BLACKLIST/CTOS/CCRIS amat dialu-alukan

Jika berminat sediakan:-

1) 3 bln payslip terkini
2) 3 bln statement bank terkini
3) Surat pengesahan jawatan/EA/KWSP/surat Kontrak
4) Bil air @ elektrik terkini
5) gaji mesti online bank(auto pay/auto credit)

HUBUNGI/SMS : Amy:010-299 8523

EMAIL:- amy_innoribu@yahoo.com

Pejabat :-
Innoribu Resources Sdn bhd,
Lot 4.48,Wisma Central( sebelah KLCC)
Jalan Ampang
Ip Pengirim: 175.139.236.166

Pinjaman Peribadi Bumiputera Blacklist Lulus Segera Loan Hingga 15K Area KLCC call/sms 010-2998523

Nama: amy
Email: amy_innoribu@yahoo.com
Website:
Tajuk: Pinjaman Peribadi Bumiputera Blacklist Lulus Segera Loan Hingga 15K Area KLCC call/sms 010-2998523
Iklan: PINJAMAN SEGERA UTK BUMIPUTRA 100%.

TERBUKA KEPADA KAKITANGAN KERAJAAN & SWASTA YANG BEKERJA DI KL & SLGR
SILA CALL/SMS untuk keterangan lanjut: Amy 010-299 8523

Assalammualaikum & salam 1Malaysia

Kami adalah Syarikat Pemberi Pinjaman Wang Berlesen
kami menawarkan PINJAMAN TUNAI SEGERA loan hingga 15k lulus segera,kpd kakitangan kerajaan & swasta yg layak

Perkhidmatan kami adalah pinjaman segera (kelulusan 40 minit),
juga penyelesaian hutang di syrkt lain,
khidmat nasihat utk masalah kewangan anda
dan juga menyelesaikan masalah kad kredit
serta keperluan peribadi anda

Kami telah disalah anggap oleh setengah masyarakat angkara ceti haram...kami menjalankan perkhidmatan secara sah dibwh akta Pemberi Pinjaman 1951

Kami adalah tempat utk meminimakan masalah anda.

Panel penasihat kami adalah yg terlatih dan kami akan pastikan anda gembira dgn perkhidmatan kami

Kami menyediakan pembiayaan peribadi bkn disaat anda kesempitan tetapi kami adalah backup anda disaat anda memerlukan..
TIDAK SALAH JIKA ANDA MENCUBA DISAAT ANDA MEMERLUKAN KAMI…..

Untuk keterangan lanjut, Sila call/sms Amy 010-299 8523

Pinjaman lulus segera dgn kadar faedah yg boleh dibincangkan

BLACKLIST/CTOS/CCRIS amat dialu-alukan

Jika berminat sediakan:-

1) 3 bln payslip terkini
2) 3 bln statement bank terkini
3) Surat pengesahan jawatan/EA/KWSP/surat Kontrak
4) Bil air @ elektrik terkini
5) gaji mesti online bank(auto pay/auto credit)

HUBUNGI/SMS : Amy:010-299 8523

EMAIL:- amy_innoribu@yahoo.com

Pejabat :-
Innoribu Resources Sdn bhd,
Lot 4.48,Wisma Central( sebelah KLCC)
Jalan Ampang
Ip Pengirim: 175.139.236.166

Pinjaman Bumiputera Blacklist/Ctos/Ccris Lulus 30 minit Loan hingga 15K Kunjungi Caw.Kami Di Wisma Central Jln Ampang Sebelah KLCC call/sms 010-2998523

Nama: amy
Email: amy_innoribu@yahoo.com
Website:
Tajuk: Pinjaman Bumiputera Blacklist/Ctos/Ccris Lulus 30 minit Loan hingga 15K Kunjungi Caw.Kami Di Wisma Central Jln Ampang Sebelah KLCC call/sms 010-2998523
Iklan: PINJAMAN SEGERA UTK BUMIPUTRA 100%.

TERBUKA KEPADA KAKITANGAN KERAJAAN & SWASTA YANG BEKERJA DI KL & SLGR
SILA CALL/SMS untuk keterangan lanjut: Amy 010-299 8523

Assalammualaikum & salam 1Malaysia

Kami adalah Syarikat Pemberi Pinjaman Wang Berlesen
kami menawarkan PINJAMAN TUNAI SEGERA loan hingga 15k lulus segera,kpd kakitangan kerajaan & swasta yg layak

Perkhidmatan kami adalah pinjaman segera (kelulusan 40 minit),
juga penyelesaian hutang di syrkt lain,
khidmat nasihat utk masalah kewangan anda
dan juga menyelesaikan masalah kad kredit
serta keperluan peribadi anda

Kami telah disalah anggap oleh setengah masyarakat angkara ceti haram...kami menjalankan perkhidmatan secara sah dibwh akta Pemberi Pinjaman 1951

Kami adalah tempat utk meminimakan masalah anda.

Panel penasihat kami adalah yg terlatih dan kami akan pastikan anda gembira dgn perkhidmatan kami

Kami menyediakan pembiayaan peribadi bkn disaat anda kesempitan tetapi kami adalah backup anda disaat anda memerlukan..
TIDAK SALAH JIKA ANDA MENCUBA DISAAT ANDA MEMERLUKAN KAMI…..

Untuk keterangan lanjut, Sila call/sms Amy 010-299 8523

Pinjaman lulus segera dgn kadar faedah yg boleh dibincangkan

BLACKLIST/CTOS/CCRIS amat dialu-alukan

Jika berminat sediakan:-

1) 3 bln payslip terkini
2) 3 bln statement bank terkini
3) Surat pengesahan jawatan/EA/KWSP/surat Kontrak
4) Bil air @ elektrik terkini
5) gaji mesti online bank(auto pay/auto credit)

HUBUNGI/SMS : Amy:010-299 8523

EMAIL:- amy_innoribu@yahoo.com

Pejabat :-
Innoribu Resources Sdn bhd,
Lot 4.48,Wisma Central( sebelah KLCC)
Jalan Ampang
Ip Pengirim: 175.139.236.166

Pinjaman Bumiputera Blacklist/Ctos/Ccris Lulus 30 minit Loan hingga 15K Kunjungi Caw.Kami Di Wisma Central Jln Ampang Sebelah KLCC call/sms 010-2998523

Nama: amy
Email: amy_innoribu@yahoo.com
Website:
Tajuk: Pinjaman Bumiputera Blacklist/Ctos/Ccris Lulus 30 minit Loan hingga 15K Kunjungi Caw.Kami Di Wisma Central Jln Ampang Sebelah KLCC call/sms 010-2998523
Iklan: PINJAMAN SEGERA UTK BUMIPUTRA 100%.

TERBUKA KEPADA KAKITANGAN KERAJAAN & SWASTA YANG BEKERJA DI KL & SLGR
SILA CALL/SMS untuk keterangan lanjut: Amy 010-299 8523

Assalammualaikum & salam 1Malaysia

Kami adalah Syarikat Pemberi Pinjaman Wang Berlesen
kami menawarkan PINJAMAN TUNAI SEGERA loan hingga 15k lulus segera,kpd kakitangan kerajaan & swasta yg layak

Perkhidmatan kami adalah pinjaman segera (kelulusan 40 minit),
juga penyelesaian hutang di syrkt lain,
khidmat nasihat utk masalah kewangan anda
dan juga menyelesaikan masalah kad kredit
serta keperluan peribadi anda

Kami telah disalah anggap oleh setengah masyarakat angkara ceti haram...kami menjalankan perkhidmatan secara sah dibwh akta Pemberi Pinjaman 1951

Kami adalah tempat utk meminimakan masalah anda.

Panel penasihat kami adalah yg terlatih dan kami akan pastikan anda gembira dgn perkhidmatan kami

Kami menyediakan pembiayaan peribadi bkn disaat anda kesempitan tetapi kami adalah backup anda disaat anda memerlukan..
TIDAK SALAH JIKA ANDA MENCUBA DISAAT ANDA MEMERLUKAN KAMI…..

Untuk keterangan lanjut, Sila call/sms Amy 010-299 8523

Pinjaman lulus segera dgn kadar faedah yg boleh dibincangkan

BLACKLIST/CTOS/CCRIS amat dialu-alukan

Jika berminat sediakan:-

1) 3 bln payslip terkini
2) 3 bln statement bank terkini
3) Surat pengesahan jawatan/EA/KWSP/surat Kontrak
4) Bil air @ elektrik terkini
5) gaji mesti online bank(auto pay/auto credit)

HUBUNGI/SMS : Amy:010-299 8523

EMAIL:- amy_innoribu@yahoo.com

Pejabat :-
Innoribu Resources Sdn bhd,
Lot 4.48,Wisma Central( sebelah KLCC)
Jalan Ampang
Ip Pengirim: 175.139.236.166

Nak Cetak Baju??

Nama: legasidesign
Email: legasidesign@gmail.com
Website: http://thedesignlegation.blogspot.com
Tajuk: Nak Cetak Baju??
Iklan: NAK CETAK BAJU? BAJU KELAS, BAJU KENANGAN, BAJU REWANG, BAJU AKTIVITI, BAJU KORPORAT DAN SEBAGAINYA? TAPI XTAU NAK BUAT DESIGN? JANGAN RISAU, KAMI ADA PENYELESAIANNYA......... semuanya termasuk kos penghantaran…..hehehee

EMAIL, SMS ATAU COL SAHAJA KAMI DAN KAMI AKAN BUATKAN DESIGN MENGIKUT CITARASA ANDA. BUKAN SAHAJA MEMBUAT DESIGN MALAHAN KAMI BOLEH MENCETAKNYA TERUS KE ATAS MEDIUM YANG ANDA MAHUKAN? NAK CETAK TSHIRT? MUG? LANYARD? APA SAHAJA...

SEMPENA TAHUN BARU YANG BAKAL MENJELMA TIDAK LAMA LAGI, KAMI AKAN MENGADAKAN PROMOSI CETAK BAJU "GILA-GILA MURAH".. DENGAN KUALITI DAN PERKHIDMATAN TERBAIK..

"MAHAL BOLEH BINCANG NGAN KAMI, MURAH BAGITAU LA KAT KAWAN-KAWAN"

MAKLUMAT LANJUT : http://thedesignlegation.blogspot.com
: http://baju3x.blogsot.com

HUBUNGI HOTLINE KAMI: 0122384784 - AY
ATAU NO OFFICE KAMI : 0355240442
LIKE FB kami: http://www.facebook.com/pages/Mai-cetak-baju-noh/473507666025366
Ip Pengirim: 210.195.14.106

ANDA MAHU SEWA WANG??

Nama: New House Enterprise
Email: enterprise_newhouse@hotmail.com
Website: http://pinjamanwangpj.blogspot.com/
Tajuk: ANDA MAHU SEWA WANG??
Iklan: Assalamualaikum w.b.t dan Salam Sejahtera.
Ingin SEWA RM1000 dapat RM1000..?
CEPAT..MURAH..dan pastinya SELAMAT!! Pastinya anda terpikat dan tertarik dengan PROMOSI SEWA WANG ini yang sememangnya, PROMOSI TERHANGAT..!!
Keistimewaan Promosi ini adalah :-
• Tempoh sewa selama 5 bulan.
• Tiada wang pendahuluan (processing fees).
• Bayaran ansuran serendah RM3xx setiap bulan.
Syarat kelayakkan :-
• Warganegara Malaysia.
• Berumur 18 tahun ke atas.
• Kakitangan kerajaan.
• Pekerja kilang / swasta
• Pencen.
• Gaji melalui bank.
• Blacklist layak mohon.
• BEKERJA dan MENETAP di sekitar KUALA LUMPUR dan SELANGOR.
Jangan ragu..Jangan sangsi..Terus hubungi kami di :-
Telefon : 03-7954 3433 / 3533
Handphone : 014-224 8223
Email : enterprise_newhouse@hotmail.com
Website : http://pinjamanwangpj.blogspot.com/
Ip Pengirim: 60.48.218.99

PINJAMAN TUNAI SEGERA!!!

Nama: LAILA
Email: laila9055@yahoo.com
Website: http://www.pinjamantunai.com
Tajuk: PINJAMAN TUNAI SEGERA!!!
Iklan: Assalamualaikum dan salam sejahtera,
Kami, adalah Syarikat Kewangan Berlesen ingin menawarkan pinjaman wang tunai segera yang bersesuaian dengan keperluan kewangan anda. Kami akan pastikan anda berpuas hati dengan perkhidmatan kami.
Kenapa anda perlu memilih syarikat kami????
- * Pemberi wang terus
- * Tanpa penjamin dan cagaran
- * Pinjaman di luluskan dalam tempoh 1 jam
- * Tiada pembayaran uprond sehingga lulus
- * Maklumat di rahsiakan
- * Yang bekerja dan menetap area KL dan Selangor sahaja

• Bukan badan berUNIFORM(polis,bomba,tentera)
• Bekerja(gaji AUTO KREDIT KE BANK)

Jika anda berminat dokumen yang di perlukan :
1) 3 bulan slip gaji terbaru
2) 3 bulan penyata bank yang terkini
3) Penyata EPF (Sekiranya ada)
4) Utiliti Bil Elektrik / Air yang terkini
5) Surat pengesahan jawatan / EA

Sila hubungai: LAILA H/P 012 6796706
EMAIL: laila9055@yahoo.com
WEBSITE: www.pinjamantunai.com
ALAMAT: 60B,Jalan Wawasan Ampang 2/3,Bandar Baru Ampang,
68000Ampang,Selangor.
TEL : 03-4287 5085
FAX: 03-4292 6112
Ip Pengirim: 219.92.253.225

$$ PROMOSI HEBAT $$ 0% INTEREST$ $$ PINJAMAN SEGERA$$

Nama: Ana
Email: indahmewah@live.com
Website:
Tajuk: $$ PROMOSI HEBAT $$ 0% INTEREST$ $$ PINJAMAN SEGERA$$
Iklan: ADAKAH ANDA MENGALAMI MASALAH SEPERTI INGIN MEMBUAT LOAN TETAPI TIDAK LEPAS? RISAU TENTANG PINJAMAN RUMAH? PINJAMAN UNTUK PELAJARAN? MENYELESAIKAN BAYARAN KERETA YANG TERTUNGGAK? ADAKAH ANDA MENGALAMI MASALAH KEWANGAN? PERLU WANG UNTUK MASA YANG SINGKAT?

NAK CEPAT!! CARILAH KAMI!!

Saya Cik Ana daripada Indah Mewah Resources, Syarikat Pemberi Pinjaman Wang Berlesen. Syarikat kami menawarkan PINJAMAN TUNAI SEGERA kpd kakitangan kerajaan,swasta,pekerja kilang dan juga pence.BLACKLIST JUGA LAYAK MEMOHON!!! PASTI CEPAT, MURAH dan SELAMAT.
CEPAT –30 MIN PROCESS TIME, SUDAH BOLEH DAPAT CASH!!!
MURAH- SETTLEMENT TANPA BUNGA
SELAMAT- LAWYER AGREEMENT MEMJAMIN ANDA
Kami akan menawarkan beberapa pakej yang menarik dan juga faedah yang paling murah dan pasti anda akan tertarik pada perkhidmatan yang kami berikan.

$$ Promotion Dicember $$
0 % interest !! Settlement tanpa bunga !!
Contoh : PINJAM RM 1000 BAYAR RM 1000!!
SENANG memohon!! Cuma perlu :
-SLIP GAJI 3 BULAN TERBARU
-2 BULAN BIL API / BIL AIR TERBARU
-PENYATA BANK TERKINI / BUKU BANK KEMAS KINI

Jika anda ada sebarang pertanyaan sila hubungi office kami :
Phone : 03-4142 3388/03-4142 6388 Cik Ana
Handphone: 017- 212 9660
ATAU boleh email document bagi kami process dulu :
Email : ( (indahmewah@live.com))
Address : Block 3E, No.10-1, Jalan Wangsa Delima 11, D'Wangsa, Wangsa Maju, 53300 Kuala Lumpur. (Dekat Wangsa Walk dan Carefour Wangsa Maju)
Ip Pengirim: 175.137.14.143

Tuesday, December 25, 2012

FLB PRO MEMANG SANGAT BERBALOI!!

Nama: misiinternetjutawan
Email: misiinternetjutawan@gmail.com
Website: http://misiinternet.com
Tajuk: FLB PRO MEMANG SANGAT BERBALOI!!
Iklan: Pertama sekali terima kasih kepada saudara nizam yang banyak memberi tunjuk ajar.pada mulanya saya ragu-ragu untuk join flb pro..tetapi dengan bukti kukuh dan lihat testimoni orang2 yang dah berjaya buat saya tidak sabar untuk menyertainya.

DAN TERNYATA HANYA 3 MINGGU MENYERTAI SAYA SUDAH MENDAPAT KOMISEN RM2150+ DENGAN HANYA DUDUK DIDEPAN KOMPUTER SELAMA 20 MINIT SEHARI!PECAYALAH FLB PRO SATU PERNIAGAAN YANG SANGAT MENGUNTUNGKAN!SANGAT RUGI JIKA LAMBAT MENYERTAINYA"

- Zul, Pelajar Teluk Intan


Lihat bagaimana saya Menjana RM2,150 dengan hanya 20 minit sehari...

=> http://misiinternet.com
Ip Pengirim: 183.171.163.202

Mudahnya Menjemput Rezeki

Nama: Darwis Ibrahim
Email: awie_7719@yahoo.com
Website: www.jemputrezeki.com/hop.php?ref=rezeki77
Tajuk: Mudahnya Menjemput Rezeki
Iklan: Tahukah anda….? Menjemput Rezeki Lebih Mudah Berbanding Mencari Rezeki….?
Dapatkan sekarang di:
www.jemputrezeki.com/hop.php?ref=rezeki77
Ip Pengirim: 113.210.102.230

Mudahnya Menjemput Rezeki

Nama: Darwis Ibrahim
Email: awie_7719@yahoo.com
Website: www.jemputrezeki.com/hop.php?ref=rezeki77
Tajuk: Mudahnya Menjemput Rezeki
Iklan: Tahukah anda….? Menjemput Rezeki Lebih Mudah Berbanding Mencari Rezeki….?
Dapatkan sekarang di:
www.jemputrezeki.com/hop.php?ref=rezeki77
Ip Pengirim: 113.210.102.230

Program untuk dikongsi:

Nama: liyamin
Email: lliyamin10@yahoo.com
Website: http://www.facebook.com/shamila.aziz.7?ref=tn_tnmn
Tajuk: Program untuk dikongsi:
Iklan: Program Bantu Membantu - Hanya Perlu 2 Orang Aja

Program mudah dan murah dari segi kos permulaan.Tidak perlu website,tidak perlu blog,tidak perlu sistem yang terlalu canggih.100% on line.

Hanya 2 orang peserta sahaja. Hanya RM30.00 untuk sekali
penyertaan.Jika anda mempunyai kewangan yang kukuh dan stabil,sila abaikan program ini.

Email ini di hantar secara rawak dan anda mungkin
menerimanya berulang.
http://www.facebook.com/shamila.aziz.7?ref=tn_tnmn
Ip Pengirim: 110.159.237.48

Monday, December 24, 2012

PINJAMAN 100% BUMIPUTRA SEKITAR KL & SELANGOR. KELULUSAN 1JAM. CALL ZIELA 017 6151454

Nama: ZIELA
Email: spgroup_79@yahoo.com
Website: www.pinjamanperibadi.biz
Tajuk: PINJAMAN 100% BUMIPUTRA SEKITAR KL & SELANGOR. KELULUSAN 1JAM. CALL ZIELA 017 6151454
Iklan: Assalammualaikum & salam sejahtera..
Kami dr syrkt Pemberi Pinjaman Wang Berlesen menawarkan PINJAMAN TUNAI SEGERA kpd kakitangan kerajaan & swasta..

Perkhidmatan kami spt pinjaman segera(kelulusan 40minit), penyelesaian hutang di syrkt lain, khidmat nasihat utk masalah kewangan anda dan juga menyelesaikan masalah kad kredit…

Kami telah disalah anggap oleh sesetengah masyarakat angkara ceti haram...kami menjalankan perkhidmatan secara sah dibwh akta Pemberi Pinjaman 1951..

Kami adalah tempat utk meminimakan masalah anda.Panel penasihat kami adalah yg terlatih dan kami akan pastikan anda gembira dgn perkhidmatan kami..

Kami menyediakan pembiayaan peribadi bkn disaat anda kesempitan tetapi kami adalah backup anda disaat anda memerlukan..TIDAK SALAH JIKA ANDA MENCUBA DISAAT ANDA MEMERLUKAN KAMI….. Ikhlas dr pihak kami..

*pinjaman segera dgn kadar faedah yg boleh dibincang..
*BLACKLIST/CTOS/CCRIS dialu-alukan

-jika berminat sediakan:-
~3 bln payslip terkini
~3 bln statement bank terkini
~surat pengesahan jawatan/EA
~bil air@elektrik terkini
*gaji mesti online bank(auto pay/auto credit)

HUBUNGI KAMI:-

ANA:- 017-6151454
@
EMAIL:- ((spgroup_79@yahoo.com))

WEBSITE:- www.pinjamanmudah.weebly.com @ www.pinjamanperibadi.biz
Ip Pengirim: 175.140.226.31

PROMOSI HUJUNG TAHUN!! SEWA WANG!!

Nama: New House Enterprise
Email: enterprise_newhouse@hotmail.com
Website: http://pinjamanwangpj.blogspot.com/
Tajuk: PROMOSI HUJUNG TAHUN!! SEWA WANG!!
Iklan: Assalamualaikum w.b.t dan Salam Sejahtera.
Ingin SEWA RM1000 dapat RM1000..?
CEPAT..MURAH..dan pastinya SELAMAT!! Pastinya anda terpikat dan tertarik dengan PROMOSI SEWA WANG ini yang sememangnya, PROMOSI TERHANGAT..!!
Keistimewaan Promosi ini adalah :-
• Tempoh sewa selama 5 bulan.
• Tiada wang pendahuluan (processing fees).
• Bayaran ansuran serendah RM3xx setiap bulan.
Syarat kelayakkan :-
• Warganegara Malaysia.
• Berumur 18 tahun ke atas.
• Kakitangan kerajaan.
• Pekerja kilang / swasta
• Pencen.
• Gaji melalui bank.
• Blacklist layak mohon.
• BEKERJA dan MENETAP di sekitar KUALA LUMPUR dan SELANGOR.
Jangan ragu..Jangan sangsi..Terus hubungi kami di :-
Telefon : 03-7954 3433 / 3533
Handphone : 014-224 8223
Email : enterprise_newhouse@hotmail.com
Website : http://pinjamanwangpj.blogspot.com/
Ip Pengirim: 60.48.219.240

PINJAMAN TUNAI SEGERA!!!

Nama: LAILA
Email: laila9055@yahoo.com
Website: http://www.pinjamantunai.com
Tajuk: PINJAMAN TUNAI SEGERA!!!
Iklan: Assalamualaikum dan salam sejahtera,
Kami, adalah Syarikat Kewangan Berlesen ingin menawarkan pinjaman wang tunai segera yang bersesuaian dengan keperluan kewangan anda. Kami akan pastikan anda berpuas hati dengan perkhidmatan kami.
Kenapa anda perlu memilih syarikat kami????
- * Pemberi wang terus
- * Tanpa penjamin dan cagaran
- * Pinjaman di luluskan dalam tempoh 1 jam
- * Tiada pembayaran uprond sehingga lulus
- * Maklumat di rahsiakan
- * Yang bekerja dan menetap area KL dan Selangor sahaja

• Bukan badan berUNIFORM(polis,bomba,tentera)
• Bekerja(gaji AUTO KREDIT KE BANK)

Jika anda berminat dokumen yang di perlukan :
1) 3 bulan slip gaji terbaru
2) 3 bulan penyata bank yang terkini
3) Penyata EPF (Sekiranya ada)
4) Utiliti Bil Elektrik / Air yang terkini
5) Surat pengesahan jawatan / EA

Sila hubungai: LAILA H/P 012 6796706
EMAIL: laila9055@yahoo.com
WEBSITE: www.pinjamantunai.com
ALAMAT: 60B,Jalan Wawasan Ampang 2/3,Bandar Baru Ampang,
68000Ampang,Selangor.
TEL : 03-4287 5085
FAX: 03-4292 6112
Ip Pengirim: 219.92.253.225

PAKEJ MELANCONG KE UNIVERSAL STUDIOS SINGAPORE 3 HARI 2 MALAM

Nama: MUHAMMAD FATIMI
Email: timi988@yahoo.com.my
Website: http://www.facebook.com/nashamtraveltour
Tajuk: PAKEJ MELANCONG KE UNIVERSAL STUDIOS SINGAPORE 3 HARI 2 MALAM
Iklan: " PAKEJ MARI MELANCONG KE UNIVERSAL STUDIOS di SINGAPURA ".

1.PAKEJ TERMASUK :-

- 3 HARI 2 MALAM
- PENGINAPAN di Grand Sentosa Hotel (Superior Room double)
- PENGANGKUTAN DISEDIAKAN
- tiket masuk untuk 1 HARI ke UNIVERSAL STUDIOS SINGAPURA
- Return Transfer 2 x entry to Singapore(KL-JB-USS-JB-KL)
- MAKANAN & MINUMAN DISEDIAKAN.(Hanya sarapan pagi di HOTEL)

2. SEKIRANYA BERMINAT DENGAN PAKEJ YANG DITAWARKAN SILA HUBUNGI EJEN KAMI DI TALIAN 0126793055 DENGAN KADAR YANG SEGERA UNTUK PERTANYAAN DAN TEMPAHAN.

3. HARGA :-

RM550/pax Adult (twin sharing/triple)
RM475/pax Child (12-4 Yrs)

Child less than/below 2 yrs
FOC(Free entrance to USS )

4. KLIK LINK DIBAWAH UNTUK KE PAGE KAMI :
http://www.facebook.com/nashamtraveltour
Ip Pengirim: 120.141.241.246

Sunday, December 23, 2012

21 Formula

Nama: Darwis Ibrahim
Email: awie_7719@yahoo.com
Website: www.formulatarikduit.com/hop.php?ref=wis2013
Tajuk: 21 Formula
Iklan: "Ketahui 21 formula menarik duit dari bank ghaib" yang dijamin berkesan untuk menjadikan anda seorang yang kaya wang dan kaya iman"

Formula Ini Merupakan Antara Formula Yang Sangat disarankan di dalam Agama Islam.

PERHATIAN!! Formula ini BUKAN berkenaan...

Mana Mana Amalan Khurafat...

Berkawan Dengan Jin...

Jampi Serapah...

Menurun...

Memuja...

Tangkal...

Apa sahaja yang mengarut tu...




Dapatkan Formula Tarik Duit Dari Bank Ghaib pada harga RM20 sahaja.

Sila Layari:
www.formulatarikduit.com/hop.php?ref=wis2013
Ip Pengirim: 113.210.99.205

Saturday, December 22, 2012

PINJAMAN TUNAI SEGERA!!!

Nama: LAILA
Email: laila9055@yahoo.com
Website: http://www.pinjamantunai.com
Tajuk: PINJAMAN TUNAI SEGERA!!!
Iklan: Assalamualaikum dan salam sejahtera,
Kami, adalah Syarikat Kewangan Berlesen ingin menawarkan pinjaman wang tunai segera yang bersesuaian dengan keperluan kewangan anda. Kami akan pastikan anda berpuas hati dengan perkhidmatan kami.
Kenapa anda perlu memilih syarikat kami????
- * Pemberi wang terus
- * Tanpa penjamin dan cagaran
- * Pinjaman di luluskan dalam tempoh 1 jam
- * Tiada pembayaran uprond sehingga lulus
- * Maklumat di rahsiakan
- * Yang bekerja dan menetap area KL dan Selangor sahaja

• Bukan badan berUNIFORM(polis,bomba,tentera)
• Bekerja(gaji AUTO KREDIT KE BANK)

Jika anda berminat dokumen yang di perlukan :
1) 3 bulan slip gaji terbaru
2) 3 bulan penyata bank yang terkini
3) Penyata EPF (Sekiranya ada)
4) Utiliti Bil Elektrik / Air yang terkini
5) Surat pengesahan jawatan / EA

Sila hubungai: LAILA H/P 012 6796706
EMAIL: laila9055@yahoo.com
WEBSITE: www.pinjamantunai.com
ALAMAT: 60B,Jalan Wawasan Ampang 2/3,Bandar Baru Ampang,
68000Ampang,Selangor.
TEL : 03-4287 5085
FAX: 03-4292 6112
Ip Pengirim: 219.92.253.225

Tips Rumah Tangga

Nama: Darwis Ibrahim
Email: awie_7719@yahoo.com
Website: www.klikjer.com/members/idevaffiliate.php?id=6155_33_3_48"
Tajuk: Tips Rumah Tangga
Iklan: ="http://www.klikjer.com/members/idevaffiliate.php?id=6155_33_3_48" target="_blank">Sudah Bertunang? Ingin Berkahwin? Klik Disini!</a>
Ip Pengirim: 113.210.98.129

CAGARAN! Anda ingin membuat CAGARAN?

Nama: New House Enterprise
Email: enterprise_newhouse@hotmail.com
Website: http://pinjamanwangpj.blogspot.com/
Tajuk: CAGARAN! Anda ingin membuat CAGARAN?
Iklan: Assalamualaikum w.b.t dan Salam Sejahtera..

Syarikat kami bukan sahaja pemberi pinjaman wang berlesen untuk membuat pinjaman peribadi tetapi kami juga melakukan cagaran.

Anda boleh mencagarkan barang-barang elektronik seperti :
• Handphone (Telefon Pintar)
• Komputer Riba (Laptop)
• Tablet (contoh : I-pad / Galaxy tabs)
• Komputer (Desktop)
• Television
• Camera (contoh : DSLR)
Sekiranya anda berminat untuk mencagarkan barang-barang anda pada kami. Anda terlebih dahulu perlu membawa barang anda ke pejabat kami untuk membincangkan dengan lebih lanjut..

Tiada paksaan dari pihak kami untuk anda cagarkan barang anda. Untuk keterangan lanjut, sila hubungi kami di :-
Tel : 03 7954 3433 / 3533
Sms : 014 224 8223 (Adam)
Email : enterprise_newhouse@hotmail.com
Website : http://pinjamanwangpj.blogspot.com/
Ip Pengirim: 60.49.69.0

Mudahnya Menjemput Rezeki

Nama: Darwis Ibrahim
Email: awie_7719@yahoo.com
Website: www.jemputrezeki.com/hop.php?ref=rezeki77
Tajuk: Mudahnya Menjemput Rezeki
Iklan: Assalamualaikum & salam sejahtera,
Tahukah anda? Menjemput rezeki lebih mudah berbanding mencari rezeki...
Untuk mengetahui lebih lanjut dapatkan di:
www.jemputrezeki.com/hop.php?ref=rezeki77
Ip Pengirim: 113.210.98.129

Jana Wang adsense

Nama: Darwis Ibrahim
Email: awie_7719@yahoo.com
Website: www.panduanwangadsense.com/index.php?ref=wis77
Tajuk: Jana Wang adsense
Iklan: "PERHATIAN: Sekarang Anda Berpeluang Mendapatkan Strategi Lengkap Dan Terkini Jana Wang AdSense & Trafik Versi 2.5 Yang Mampu Mengubah Pendapatan Online Anda Selamanya...!"



Dimana-mana Sahaja Mereka Sibuk Memperkatakan Tentang Pakej Lengkap JWA (Adsense &Trafik) Yang TERBUKTI Membantu Mereka Menambah Pendapatan Secara Online... Saya Sendiri Tidak Menduganya!


Untuk maklumat lanjut layari:
www.panduanwangadsense.com/index.php?ref=wis77
Ip Pengirim: 113.210.98.129

Friday, December 21, 2012

Ebook

Nama: Darwis Ibrahim
Email: awie_7719@yahoo.com
Website: http://rm20.ibct.my/1942
Tajuk: Ebook
Iklan: Bekerjalah selagi ada daya, berusahalah selagi berupaya,
Bercita2lah menjadi kaya, boleh bantu sesama manusia,
Bersungguh2 mencapai cita2, bersama lebih bermakna,
Bertindaklah segera, belilah SAP bagi yang belum ada...
Ip Pengirim: 113.210.103.182

Pinjaman Peribadi Bumiputera Blacklist Tanpa Penjamin Lulus Segera Loan Hingga 15K Area KLCC call/sms 010-2998523

Nama: amy
Email: amy_innoribu@yahoo.com
Website:
Tajuk: Pinjaman Peribadi Bumiputera Blacklist Tanpa Penjamin Lulus Segera Loan Hingga 15K Area KLCC call/sms 010-2998523
Iklan: PINJAMAN SEGERA UTK BUMIPUTRA 100%.

TERBUKA KEPADA KAKITANGAN KERAJAAN & SWASTA YANG BEKERJA DI KL & SLGR
SILA CALL/SMS untuk keterangan lanjut: Amy 010-299 8523

Assalammualaikum & salam 1Malaysia

Kami adalah Syarikat Pemberi Pinjaman Wang Berlesen
kami menawarkan PINJAMAN TUNAI SEGERA loan hingga 15k lulus segera,kpd kakitangan kerajaan & swasta yg layak

Perkhidmatan kami adalah pinjaman segera (kelulusan 40 minit),
juga penyelesaian hutang di syrkt lain,
khidmat nasihat utk masalah kewangan anda
dan juga menyelesaikan masalah kad kredit
serta keperluan peribadi anda

Kami telah disalah anggap oleh setengah masyarakat angkara ceti haram...kami menjalankan perkhidmatan secara sah dibwh akta Pemberi Pinjaman 1951

Kami adalah tempat utk meminimakan masalah anda.

Panel penasihat kami adalah yg terlatih dan kami akan pastikan anda gembira dgn perkhidmatan kami

Kami menyediakan pembiayaan peribadi bkn disaat anda kesempitan tetapi kami adalah backup anda disaat anda memerlukan..
TIDAK SALAH JIKA ANDA MENCUBA DISAAT ANDA MEMERLUKAN KAMI…..

Untuk keterangan lanjut, Sila call/sms Amy 010-299 8523

Pinjaman lulus segera dgn kadar faedah yg boleh dibincangkan

BLACKLIST/CTOS/CCRIS amat dialu-alukan

Jika berminat sediakan:-

1) 3 bln payslip terkini
2) 3 bln statement bank terkini
3) Surat pengesahan jawatan/EA/KWSP/surat Kontrak
4) Bil air @ elektrik terkini
5) gaji mesti online bank(auto pay/auto credit)

HUBUNGI/SMS : Amy:010-299 8523

EMAIL:- amy_innoribu@yahoo.com

Pejabat :-
Innoribu Resources Sdn bhd,
Lot 4.48,Wisma Central( sebelah KLCC)
Jalan Ampang
Ip Pengirim: 175.139.236.166

Pinjaman Peribadi Bumiputera Blacklist Tanpa Penjamin Lulus Segera Loan Hingga 15K Area KLCC call/sms 010-2998523

Nama: amy
Email: amy_innoribu@yahoo.com
Website:
Tajuk: Pinjaman Peribadi Bumiputera Blacklist Tanpa Penjamin Lulus Segera Loan Hingga 15K Area KLCC call/sms 010-2998523
Iklan: PINJAMAN SEGERA UTK BUMIPUTRA 100%.

TERBUKA KEPADA KAKITANGAN KERAJAAN & SWASTA YANG BEKERJA DI KL & SLGR
SILA CALL/SMS untuk keterangan lanjut: Amy 010-299 8523

Assalammualaikum & salam 1Malaysia

Kami adalah Syarikat Pemberi Pinjaman Wang Berlesen
kami menawarkan PINJAMAN TUNAI SEGERA loan hingga 15k lulus segera,kpd kakitangan kerajaan & swasta yg layak

Perkhidmatan kami adalah pinjaman segera (kelulusan 40 minit),
juga penyelesaian hutang di syrkt lain,
khidmat nasihat utk masalah kewangan anda
dan juga menyelesaikan masalah kad kredit
serta keperluan peribadi anda

Kami telah disalah anggap oleh setengah masyarakat angkara ceti haram...kami menjalankan perkhidmatan secara sah dibwh akta Pemberi Pinjaman 1951

Kami adalah tempat utk meminimakan masalah anda.

Panel penasihat kami adalah yg terlatih dan kami akan pastikan anda gembira dgn perkhidmatan kami

Kami menyediakan pembiayaan peribadi bkn disaat anda kesempitan tetapi kami adalah backup anda disaat anda memerlukan..
TIDAK SALAH JIKA ANDA MENCUBA DISAAT ANDA MEMERLUKAN KAMI…..

Untuk keterangan lanjut, Sila call/sms Amy 010-299 8523

Pinjaman lulus segera dgn kadar faedah yg boleh dibincangkan

BLACKLIST/CTOS/CCRIS amat dialu-alukan

Jika berminat sediakan:-

1) 3 bln payslip terkini
2) 3 bln statement bank terkini
3) Surat pengesahan jawatan/EA/KWSP/surat Kontrak
4) Bil air @ elektrik terkini
5) gaji mesti online bank(auto pay/auto credit)

HUBUNGI/SMS : Amy:010-299 8523

EMAIL:- amy_innoribu@yahoo.com

Pejabat :-
Innoribu Resources Sdn bhd,
Lot 4.48,Wisma Central( sebelah KLCC)
Jalan Ampang
Ip Pengirim: 175.139.236.166

Pinjaman Bumiputera Blacklist/Ctos/Ccris Lulus 30 minit Loan hingga 15K Kunjungi Caw.Kami Di Wisma Central Jln Ampang Sebelah KLCC call/sms 010-2998523

Nama: amy
Email: amy_innoribu@yahoo.com
Website:
Tajuk: Pinjaman Bumiputera Blacklist/Ctos/Ccris Lulus 30 minit Loan hingga 15K Kunjungi Caw.Kami Di Wisma Central Jln Ampang Sebelah KLCC call/sms 010-2998523
Iklan: PINJAMAN SEGERA UTK BUMIPUTRA 100%.

TERBUKA KEPADA KAKITANGAN KERAJAAN & SWASTA YANG BEKERJA DI KL & SLGR
SILA CALL/SMS untuk keterangan lanjut: Amy 010-299 8523

Assalammualaikum & salam 1Malaysia

Kami adalah Syarikat Pemberi Pinjaman Wang Berlesen
kami menawarkan PINJAMAN TUNAI SEGERA loan hingga 15k lulus segera,kpd kakitangan kerajaan & swasta yg layak

Perkhidmatan kami adalah pinjaman segera (kelulusan 40 minit),
juga penyelesaian hutang di syrkt lain,
khidmat nasihat utk masalah kewangan anda
dan juga menyelesaikan masalah kad kredit
serta keperluan peribadi anda

Kami telah disalah anggap oleh setengah masyarakat angkara ceti haram...kami menjalankan perkhidmatan secara sah dibwh akta Pemberi Pinjaman 1951

Kami adalah tempat utk meminimakan masalah anda.

Panel penasihat kami adalah yg terlatih dan kami akan pastikan anda gembira dgn perkhidmatan kami

Kami menyediakan pembiayaan peribadi bkn disaat anda kesempitan tetapi kami adalah backup anda disaat anda memerlukan..
TIDAK SALAH JIKA ANDA MENCUBA DISAAT ANDA MEMERLUKAN KAMI…..

Untuk keterangan lanjut, Sila call/sms Amy 010-299 8523

Pinjaman lulus segera dgn kadar faedah yg boleh dibincangkan

BLACKLIST/CTOS/CCRIS amat dialu-alukan

Jika berminat sediakan:-

1) 3 bln payslip terkini
2) 3 bln statement bank terkini
3) Surat pengesahan jawatan/EA/KWSP/surat Kontrak
4) Bil air @ elektrik terkini
5) gaji mesti online bank(auto pay/auto credit)

HUBUNGI/SMS : Amy:010-299 8523

EMAIL:- amy_innoribu@yahoo.com

Pejabat :-
Innoribu Resources Sdn bhd,
Lot 4.48,Wisma Central( sebelah KLCC)
Jalan Ampang
Ip Pengirim: 175.139.236.166

Pinjaman Peribadi Bumiputera Blacklist Lulus Segera Loan Hingga 15K Area KLCC call/sms 010-2998523

Nama: amy
Email: amy_innoribu@yahoo.com
Website:
Tajuk: Pinjaman Peribadi Bumiputera Blacklist Lulus Segera Loan Hingga 15K Area KLCC call/sms 010-2998523
Iklan: PINJAMAN SEGERA UTK BUMIPUTRA 100%.

TERBUKA KEPADA KAKITANGAN KERAJAAN & SWASTA YANG BEKERJA DI KL & SLGR
SILA CALL/SMS untuk keterangan lanjut: Amy 010-299 8523

Assalammualaikum & salam 1Malaysia

Kami adalah Syarikat Pemberi Pinjaman Wang Berlesen
kami menawarkan PINJAMAN TUNAI SEGERA loan hingga 15k lulus segera,kpd kakitangan kerajaan & swasta yg layak

Perkhidmatan kami adalah pinjaman segera (kelulusan 40 minit),
juga penyelesaian hutang di syrkt lain,
khidmat nasihat utk masalah kewangan anda
dan juga menyelesaikan masalah kad kredit
serta keperluan peribadi anda

Kami telah disalah anggap oleh setengah masyarakat angkara ceti haram...kami menjalankan perkhidmatan secara sah dibwh akta Pemberi Pinjaman 1951

Kami adalah tempat utk meminimakan masalah anda.

Panel penasihat kami adalah yg terlatih dan kami akan pastikan anda gembira dgn perkhidmatan kami

Kami menyediakan pembiayaan peribadi bkn disaat anda kesempitan tetapi kami adalah backup anda disaat anda memerlukan..
TIDAK SALAH JIKA ANDA MENCUBA DISAAT ANDA MEMERLUKAN KAMI…..

Untuk keterangan lanjut, Sila call/sms Amy 010-299 8523

Pinjaman lulus segera dgn kadar faedah yg boleh dibincangkan

BLACKLIST/CTOS/CCRIS amat dialu-alukan

Jika berminat sediakan:-

1) 3 bln payslip terkini
2) 3 bln statement bank terkini
3) Surat pengesahan jawatan/EA/KWSP/surat Kontrak
4) Bil air @ elektrik terkini
5) gaji mesti online bank(auto pay/auto credit)

HUBUNGI/SMS : Amy:010-299 8523

EMAIL:- amy_innoribu@yahoo.com

Pejabat :-
Innoribu Resources Sdn bhd,
Lot 4.48,Wisma Central( sebelah KLCC)
Jalan Ampang
Ip Pengirim: 175.139.236.166

WEBSITE IKLAN PERCUMA


.
BANNER SAHABAT