SAHABAT IKLAN SELAMBE
.

.

Friday, April 30, 2010

menjana wang dengan Sistem Dapat Duit Mudah Online

Nama: kamar
Email: kamarmajid@yahoo.com
Website: http://ana1967.com
Tajuk: menjana wang dengan Sistem Dapat Duit Mudah Online
Iklan: Anda akan memiliki:
1.Laman web sendiri siap tersedia untuk anda.
2.Laman web dilengkapi Sistem Autoresponder
3.Dilengkapi dengan Sistem Affiliate
4.Percuma Domain dan Hosting setahun

SISTEM AUTORESPONDER

Laman web baru anda akan dibina dan dilengkapi dengan Sistem Autoresponder. Sistem autoresponder berfungsi menghantar email bersiri kepada prospek anda setiap hari 24 jam walaupun anda sedang tidur. Anda tidak perlu pening kepala membina sendiri laman web ini. Kami akan siapkan laman web lengkap tanpa perlu anda belajar apa-apa tentang html dan coding yang sukar. Semuanya sudah tersedia.

SISTEM AFFILIATE

Laman web anda akan dilengkapi dengan sistem affiliate. Sistem Affiliate membantu anda mempromosikan laman web anda dengan usaha yang paling minimum. Sistem ini akan siap dipasang tanpa anda perlu belajar bagaimana memasangnya.

Menerusi pemasangan system affiliate ke dalam laman web jualan, anda sebenarnya membuka peluang perniagaan kepada pengguna internet terutama sekali kenalan – kenalan online anda untuk membantu dalam aktiviti promosi produk atau perkhidmatan yang anda tawarkan.

Pengguna yang mendaftar sebagai agen affiliate anda akan menerima satu link promosi yang akan mengandungi nombor ID yang akan membawa identiti mereka sewaktu aktiviti promosi dilakukan.


Seterusnya apabila pengguna internet yang melayari ke laman web anda menerusi link agen affiliate tersebut membuat pembelian, maka agen affiliate akan diberikan komisyen.

Sebagai seorang pengusaha, penggunaan program affiliate adalah perkara yang SANGAT menguntungkan kerana:

1. Anda tidak perlu bersusah payah melakukan promosi
2. Pihak kami akan menguruskan tempahan pelanggan anda
3. Segala aktiviti pemasaran/promosi dilakukan oleh agen affiliate anda

Cuba anda bayangkan sekiranya anda memiliki 500 agen affiliate yang bekerja mempromosikan laman web anda setiap hari... sudah tentulah hasil penjualan produk akan meningkat kerana aktiviti pemasaran dijalankan dengan meluas!

Pihak kami akan menguruskan PEMBAYARAN KOMISEN kepada agen affiliate anda yang berjaya membuat jualan. Anda hanya menunggu dan melihat wang masuk ke akaun anda sahaja. Pendapatan anda adalah terus ke akaun bank anda tanpa melalui pihak kami.


http://ana1967.com
Ip Pengirim: 115.132.68.82

Thursday, April 29, 2010

jualan rumah di kawasan ipoh

Nama: hatta managemant
Email: ahmadhattaci@yahoo.com
Website: www.hattamss.blogspot.com
Tajuk: jualan rumah di kawasan ipoh
Iklan: rumah kos rendah, sederhana dan mewah di kawasan stesyen 18 pangkalan dan chemor.
berminat layari:

www.hattamss.blogspot.com
tq
Ip Pengirim: 115.134.133.228

Wednesday, April 28, 2010

KERJA PART-TIME..MUDAH !!!

Nama: yahaya:
Email: yahayajon@gmail.com
Website: http://www.part-time-lumayan.com/?pt=PL57905
Tajuk: KERJA PART-TIME..MUDAH !!!
Iklan: RM2,800 - RM28,000 Seminggu. Kerja part time yang lumayan dan mudah hanya isi borang satu borang di bayar Rm 20.. Untuk maklumat lanjut sila layari..Website di atas..
Ip Pengirim: 203.82.94.49

Tuesday, April 27, 2010

Tak Perlu Cari Orang Pun Dapat Duit

Nama: MOHD RAZIMAN MD DOM
Email: emanniaga91@gmail.com
Website: http://duitkerjaonline.blogspot.com/
Tajuk: Tak Perlu Cari Orang Pun Dapat Duit
Iklan: KENAPA SAYA SERTAI REDTAGGY?
1. Sebab saya dah penat promote cari orang cari downline
2. Penat nak explain dekat orang
3. Penat prospek nak jumpe
4. RedTaggy bukan MLM bukan investment
5. Dapat passive income
6. Nak active income pun boleh
7. Direct bank in ( x pakai e-wallet )
8. Takde minimum payout sebab direct bank in
9. Setiap hari dapat duit, beli product digital

Link Isi borang SEKARANG : http://www.redtaggy.com/purchase%20forms.php

INTRODUCER REF. NO : 0115

Borang Hijau : Untuk new member

Borang Biru : Untuk ulang bayaran sahaja

Parcel : Pilih je mane2, tu no ebook. korang bukannya bace. hehe

Contoh :

Ahmad daftar hari Isnin, keluar RM100. Hari ke 2, 4 dan 5 ada orang daftar gune ref no Ahmad. Dapat RM18 x 3 lagi.

Hari ke 10 Ahmad dapat RM140. Ahmad beli lagi untuk dapat income lagi. Bayar RM100. Dan seterusnya.

Contoh :

Ahmad daftar hari Isnin, keluar RM100. Hari ke 2,3,4,5,6,7,8,9 pun Ahmad bayar. So total RM100 x 10 hari = RM1,000 dah keluar.

Hari ke mula hari ke 10 Ahmad dapat RM140 x 10 = RM1400 setiap hari. Dalam mase yang same Ahmad kena bayar RM100 setiap hari kalau nak RM140 setiap hari.

Detail di BLOG : http://duitkerjaonline.blogspot.com/

PENDEK KATA, SETIAP BAYARAN ANDA HARI INI, AKAN DAPAT 10 HARI LAGI HARI BEKERJA. HANYA RM100 SEKALI SEHARI SAHAJA DIBENARKAN

RM100 YANG ANDA BAYAR ADALAH SEBENARNYA PEMBELIAN EBOOK. INI BUKAN SYARIKAT PELABURAN BAYAR RM100 SEMATA-MATA DAN TUNGGU DUIT MASUK.
RM140 PULA ADALAH REFUND DARI SYARIKAT REDTAGGY.


Soal Jawab
Abis tu? Nak buat ape dapat income
Setiap kali anda bayar RM100, 10 hari akan datang anda akan dapat RM140.

Bile kene bayar?
1 hari 1 pembayaran sahaja pada bila2 masa termasuk sabtu dan ahad

So setiap kali bayar, dalam 2 minggu dapat lagi la ye?
Ye

Cakap bile2 boleh bayar, tapi sabtu ahad tak dikire. Macam mane tu?
Ok, kalau bayar sabtu, diorang akan forward ke isnin. So macam bayar hari isnin lah. Selasa dikira hari pertama

Pelik, mane dapat duit tu?
OK, ramai tanye bende ni, try search google. sy pun masih x paham. Ade yg explain dekat suatu forum. tapi lepas sy jumpe ceo tu, die cakap lain ape yang orang forum tu explain. Lagi sy x faham. So ni ceo tu cakap..

"OK, RM100 tu sebenarnye hasil pembelian e-book. Ade yang berminat dengan e-book ni. Sebab die international book. Siape trase jangan bangge pulak. Hehe..so daripada diorang bayar dekat google adsense atau mana2 advertisement, baik diorang bayar kepada anda. Dan, RM40 tu juga adalah profit dari syarikat hasil jualan barangan digital."

Bagaimana diorang send duit dekat kita?
bayaran akan dibuat direct ke bank anda. SMS akan dihantar sehari sebelum penghantaran dibuat untuk pengesahan akaun bank.

Pakai bank ape?
Digalakkan maybank2u. sebab mudah untuk anda bank in setiap hari secara online

Sudah ada maybank?
Sila buat account maybank2u untuk memudahkan transfer online KLIK >>> Maybank2u <<< Tiada cas tersembunyi?
Sebenarnya tiada. Tapi kalau transfer bank lain ke bank lain, bank itu akan cas RM2. So tolak RM2 setiap kali dapat income. Kalau anda transfer macam biasa pun kena cas juga kan?

So passive income ni dapat berape?
kalau anda bayar setiap hari rm100, max u dapat bayar RM1000 SAHAJA. Mengapa? sebab bile anda nak bayar lagi hari ke 10, anda dah dapat dah RM140. So kirenye tu income bayaran pertama. Jadi kalau u ada RM100. Minimum income RM80/bulan tanpa cari orang untuk bayaran RM100 sekali. Kalau bayaran RM100 untuk 10 kali, minimum income RM800/bulan. Tapi harap anda mengajak ramai lagi rakan anda.

10 hari tu die kire macam mane?
ok. kalau anda bayar RM100 hari ini, esok akan dikire hari pertama. Nak senang macam ni je. Minggu pertama hari isnin bayar RM100. Minggu ketiga hari isnin dapat RM140

Kalau nak dapat MAXIMUM passive income bagaimana?
Anda hanya perlu bayar setiap hari RM100, itu sahaja. Pembayaran Sabtu Ahad akan dibawa ke Isnin Selasa. Jadi anda akan dapat RM800/bulan

Kalau bayar setiap hari, kene sms RedTaggy setiap hari la ye?
Yes, SMS itu adalah 1 kewajipan dalam RedTaggy. Nanti anda dapat RM140, anda pula akan di SMS tiap hari oleh admin untuk pengesahan bank in kepada anda

Sy ade RM100 je, tapi RM80/bulan mane cukup bro. Susah x cari orang?
Haha..tak susah. Sebab? Ini passive income. Pasti ramai yang nak passive income. Tak payah cari orang. Nak cari orang pun senang je nak dapat.

Ape produk die bro?
e-book, wallpaper, ringtone, template website, dan sebagainye

Dh brape lame company ni?
5 Tahun

RedTaggy ni berape lame dah?
Mac 2010

Adakah bila ada orang daftar bawah anda, saya akan dapat?
Tidak sama sekali, ini bukan MLM. Hanya pendaftaran atas no ref sahaja akan dapat RM18

Bro, nak buat lebih dari 1 akaun boleh?
1 orang 1 account. Kenapa? Untuk meluaskan redtaggy. Hanya dibenarkan jika ada hubungan keluarga sahaja

Syarat nak daftar lebih 1 akaun untuk 1 keluarga?
Akaun bank, No HP, email dibenarkan sama. Jika boleh, no hp hendaklah lain supaya tidak menyusahkan diri sendiri

Bile dapat RM18 tu?
Bile orang berdaftar atas nama ref anda tu dapat RM140, anda pula dapat RM18. RM18 ini akan dikumpul dan dibayar setiap bulan. (2 Hari Bulan). Jika mereka dapat RM140 setiap hari, anda akan dapat RM18 setiap hari

Disahkan bank negara tak?
Tak perlu sebab RedTaggy bukannya badan kewangan. RedTaggy tidak memegang deposit ahli seperti investment. RM100 adalah pembelian ebook. Kemudian RM140 diberikan semula. Kalau investment, bayar RM100, kemudian tunggu duit masuk RM40 setiap hari tanpa beli ebook semula. Tapi RedTaggy tidak.

Ade dapat website percuma tak?
Tiada, jika anda ingin daftar kan rakan anda di bawah anda, hanya berikan link borang dan isi no ref anda.

Kalau isnin saya buat 1 acc, esok sy daftar lagi atas nama sendiri. Boleh tak?
Tidak boleh, RedTaggy mementingkan keuntungan bersama. Ini bukannya skim cepat kaya. Jadi pendaftaran atas diri sendiri tidak dibenarkan sama sekali

Kenapa takda autoresponder / website sendiri dari redtaggy
Kerana nanti kita kena confermkan payment. Paling penting di sini adalah sms dan bayaran

Kenapa tak boleh 2 orang lain takda hubungan family untuk 1 bank sama?
Sebab nanti kita perlu pengesahan akaun bank sehari sebelum bank in duit kepada anda, takut berlaku kekeliruan antara nama bank dan nama anda

Saya sudah join, tapi tidak dapat login
Anda hanya dapat login setelah pembayaran dan SMS username, password, dan ref no dari admin.
Ip Pengirim: 115.135.39.106

REVOLUSI PERNIAGAAN INTERNET….KESIHATAN DAN PENDAPATAN JALAN SEIRING

Nama: duit2u
Email: duit2u
Website: www.Shamelin4All.com/duit2u
Tajuk: REVOLUSI PERNIAGAAN INTERNET….KESIHATAN DAN PENDAPATAN JALAN SEIRING
Iklan: PART TIME >>> ONLINE DI RUMAH


Nak Tambah Pendapatan…???
Tapi Tak Tahu Caranya…
Mari Saya Tunjukkan…

Ingin MENJANA PENDAPATAN TAMBAHAN Sambil MENJAGA KESIHATAN Untuk Anda Dan Keluarga…???
Hanya Melakukan Kerja SAMBILAN Yang Memberi Pulangan yang LUMAYAN
Perniagaan Ysng Berkonsepkan "ONLINE HOME BASED BUSINESS "Yang Membolehkan Anda Melakukan Kerja HANYA DI RUMAH….

Shamelin4All menawarkan peluang perniagaan kepada anda. Hanya membeli pakej yang disediakan, anda layak menjadi rakaniaga Shamelin4All dan berpeluang menjana pendapatan yang hebat.

Shamelin4All akan melakukan yang terbaik.
Di dahului dengan
> orang membantu orang.
> Produk yang menjanjikan kesihatan yang lebih baik.
> Harga produk yang kompetitif.
> Memiliki Pelan Pemasaran yang terbukti berkesan.
> Peluang mencapai kemewahan.
> Dan juga kebebasan masa

Apakah anda mahu kekal dengan status anda sekarang atau melakukan perubahan? Ini adalah keputusan anda. Shamelin4All memberi peluang kepada anda untuk menentukannya.
Rebutlah peluang yang telah disediakan oleh Shamelin4All untuk anda menjana pendapatan sampingan dengan membuat kerja sambilan di rumah agar anda boleh mencapai cita-cita yang anda inginkan….

TIADA KEJAYAAN TANPA USAHA
TIADA KEUNTUNGAN TANPA PENGORBANAN
BERUSAHALAH DENGAN BIJAK
PASTI PENGORBANAN DAN USAHA AKAN MENGHASILKAN KEJAYAAN
JADI…
APA LAGI YANG KITA TUNGGU…
SIKAP TUNGGU… NANTI…
ITULAH YANG SERING MEMBUATKAN KITA GAGAL DAN KETINGGALAN

MAKLUMAT LANJUT
DAN PENDAFTARAN
SILA LAYARI
www.Shamelin4All.com/duit2u
www.Shamelin4All.com/duit2u
www.Shamelin4All.com/duit2u
Ip Pengirim: 110.159.73.175

Monday, April 26, 2010

ONE LEG PLAN ''STRAIGHTLINE DOWNLINE''THE LARGEST MLM ONLINE JUST LAUNCHES TO 200 COUNTRIES(WORLDWIDE) '' You have been invited by special invitation to participate in one of the biggest online launches in network marketing history-more then 200 countries..THE MOST POWER FULL Straightline com plan in network marketing history-- Guranteed Downline'' No Matter Who Sponsors Them''EARN USD WEEKLY & MONTLY..''''ONE TEAM ONE LINE ONE VISION'' '' Lock your spot for free and upgarde for free under $ 8 @ Rm28

Nama: MaK ju
Email: joe_9521@yahoo.com
Website: www.trytlc.com/flyim
Tajuk: ONE LEG PLAN ''STRAIGHTLINE DOWNLINE''THE LARGEST MLM ONLINE JUST LAUNCHES TO 200 COUNTRIES(WORLDWIDE) '' You have been invited by special invitation to participate in one of the biggest online launches in network marketing history-more then 200 countries..THE MOST POWER FULL Straightline com plan in network marketing history-- Guranteed Downline'' No Matter Who Sponsors Them''EARN USD WEEKLY & MONTLY..''''ONE TEAM ONE LINE ONE VISION'' '' Lock your spot for free and upgarde for free under $ 8 @ Rm28
Iklan: ONE TREAM ONE LINE ONE VISION
Ip Pengirim: 124.13.29.152

Saturday, April 24, 2010

THE MOST POWER FULL STRAIGHTLINE DOWNLINE COM PLAN IN NETWORK MARKETING HIOSTORY ,,Dont wait another minute straightline downline everyone who signup after you is under you NO MATTER WHO SPONSORS THEM ,,one team one line ' lock your spot for free and upgrade for under $8

Nama: iSATEA
Email: joe_9521@yahoo.com
Website: www.trytlc.com/flyim
Tajuk: THE MOST POWER FULL STRAIGHTLINE DOWNLINE COM PLAN IN NETWORK MARKETING HIOSTORY ,,Dont wait another minute straightline downline everyone who signup after you is under you NO MATTER WHO SPONSORS THEM ,,one team one line ' lock your spot for free and upgrade for under $8
Iklan: TRY TLC GUARANTEED DOWNLINE
Ip Pengirim: 60.54.89.102

THE MOST POWER FULL STRAIGHTLINE DOWNLINE COM PLAN IN NETWORK MARKETING HIOSTORY ,,Dont wait another minute straightline downline everyone who signup after you is under you NO MATTER WHO SPONSORS THEM ,,one team one line ' lock your spot for free and upgrade for under $8

Nama: iSATEA
Email: joe_9521@yahoo.com
Website: www.trytlc.com/flyim
Tajuk: THE MOST POWER FULL STRAIGHTLINE DOWNLINE COM PLAN IN NETWORK MARKETING HIOSTORY ,,Dont wait another minute straightline downline everyone who signup after you is under you NO MATTER WHO SPONSORS THEM ,,one team one line ' lock your spot for free and upgrade for under $8
Iklan: guaranteed downlione TRY TLC
Ip Pengirim: 60.54.89.102

RAHSIA2 ILMU PENGASIH KINI DIDEDAHKAN SECARA TERPERINCI

Nama: seniwira
Email: seniwira@gmail.com
Website:
Tajuk: RAHSIA2 ILMU PENGASIH KINI DIDEDAHKAN SECARA TERPERINCI
Iklan: Rahsia-rahsia ilmu pengasih berbilang peringkat kini telah terbongkar. Terperinci satu-persatu.. ketahui segala-galanya di sini.

http://www.seniwira.com
http://www.seniwirawan.com

*Affiliate disediakan.
Ip Pengirim: 203.82.80.58

Friday, April 23, 2010

tshirt polo

Nama: azez
Email: zzeezz@ymail.com
Website: http://www.tshirtpolo.blogspot.com
Tajuk: tshirt polo
Iklan: ANDA TERINGIN MEMULAKAN PERNIAGAAN?
JANGAN BERTANGGUH LAGI

MULAKAN SEKARANG!!
SIAPA BERTANGGUH-TANGGUH DALAM PEKERJAAN AKAN KETINGGALAN DIBELAKANG.. TAK ADA PRODUK??

Atau mungkin selama ni anda selalu dimomokkan dengan pelbagai bisnes internet, penjualan ebook, affiliate, adsense dan sebagainya.

Saya tak menafikan bahawa kesemua teknik di atas akan memberikan keuntungan yang lumayan untuk menjana pendapatan di internet.

Tapi jangan sampai kita tidak nampak peluang-peluang lain yang terbuka luas untuk kita menjana pendapatan lumayan di internet dengan cara yang betul.

Hari ini, saya ada berita gembira untuk anda.

Saya akan mendedahkan satu peluang perniagaan yang saya lakukan sendiri.

Ia adalah perniagaan yang boleh dilakukan secara

offline dan online. Pendedahan ini cukup menarik, kerana perniagaan sebegini mempunyai ciri-ciri menarik seperti :

1. Boleh dibuat secara online atau offline.

2. Tak memerlukan simpan stok barang dalam rumah.

3. Modal yang sangat rendah.

4. Boleh dibuat secara sambilan.


PRODUK KAMI:


Ini bukan perniagaan sambil lewa.

Kami sudah melabur sebanyak 2juta untuk setup perniagaan ini.

Kami ada Office, Showroom, bilik seminar, dan beberapa rangkaian di seluruh Malaysia.

Showroom di Damansara

Ia sama seperti perniagaan konvensional yang lain.

Cuma ia telah di revolusikan.

Untuk pengetahuan, saya sedang mencari protege yang benar-benar serius untuk bersama-sama saya menjalankan bisnes ini.


BERAPA MODALNYA?

RM1280 sahaja untuk anda.

APA YANG AKAN ANDA DAPAT NANTI?

* Sebuah Laman Web (Bernilai RM800)

* Lesen E-Workshop

* Kredit Produk (Bernilai RM640)

Pelabagai lagi kemudahan yang anda akan dapat..

Kami akan terangkan strategi kepada anda pada sesi Temujanji nanti

Ianya adalah PERNIAGAAN yang SEBENAR.

APA KATA MEREKA TENTANG BISNES INI:


Kami mencari agen-agen persendirian seluruh negeri untuk bersama kami mencipta pendapatan lumayan dengan bisnes Polo Tee kami!

100% bukan MLM (Multi Level Marketing)

100% bukan Skim Cepat Kaya

100% bukan Skim Piramid

100% bukan Money Game

100% Jualan produk Polo Tee

Oleh itu saya sedang mencari PROTEGE yang benar-benar serius untuk menjana Pendapatan Sampingan yang lumayan!


Siapa saya?

* Pemilik Syarikat AjakDprinting Enterprise(perniagaan percetakan(Tshirt))
* Consultant di MYPOLOTEE.com dan MYPOLOMILLIONCLUB.com
* Office : Pusat Perdagangan Damansara

Hantar Nama penuh, No hp & Nyatakan minat anda untuk berbisnes ke emel : zzeezz@ymail.com

Buat temujanji bersama saya hari ini.

Saya akan terangkan tentang Perniagaan ini

Saya akan bocorkan strategi pemasaran

Saya akan membantu anda membina pendapatan sampingan

Pelbagai lagi kita akan bincangkan.


P/S: Anda boleh meninggalkan web ini dengan pelbagai alasan, kemudian anda melihat beberapa orang telah berjaya dan anda kembali ke web ini dan mendapati bahawa modal telah dinaikkan! Kerana kami akan memasuki pasaran luar negara selepas ini. Jadi?Bertindak segera!
Ip Pengirim: 202.58.86.15

Gerenti downline''every one who signs- up after you,,is under you,,NO MATTER WHO SPONSORS THEM

Nama: nokia
Email: 2u66@myspace,com
Website: www.trytlc.com/flyim
Tajuk: Gerenti downline''every one who signs- up after you,,is under you,,NO MATTER WHO SPONSORS THEM
Iklan: KONSEP 1 KAKI JARINGAN SAJA ANDA MAMPU MENSAPAT INCOME CUKUP LUMAYAN DI T L C
Ip Pengirim: 124.13.110.122

Tak Perlu Cari Orang Pun Dapat Duit

Nama: MOHD RAZIMAN MD DOM
Email: emanniaga91@gmail.com
Website: http://duitkerjaonline.blogspot.com/
Tajuk: Tak Perlu Cari Orang Pun Dapat Duit
Iklan: Kenapa saya join RedTaggy?

1. Sebab saya dah penat promote cari orang cari downline
2. Penat nak explain dekat orang
3. Penat prospek nak jumpe
4. RedTaggy bukan MLM bukan investment
5. Dapat passive income
6. Nak active income pun boleh
7. Direct bank in ( x pakai e-wallet )
8. Takde minimum payout sebab direct bank in
9. Setiap hari dapat duit, beli product digital

Link Isi borang SEKARANG : http://www.redtaggy.com/purchase%20forms.php

INTRODUCER REF. NO : 0115

Borang Hijau : Untuk new member

Borang Biru : Untuk ulang bayaran sahaja

Parcel : Pilih je mane2, tu no ebook. korang bukannya bace. hehe

Contoh :

Ahmad daftar hari Isnin, keluar RM100. Hari ke 2, 4 dan 5 ada orang daftar gune ref no Ahmad. Dapat RM18 x 3 lagi.

Hari ke 10 Ahmad dapat RM140. Ahmad beli lagi untuk dapat income lagi. Bayar RM100. Dan seterusnya.

Contoh :

Ahmad daftar hari Isnin, keluar RM100. Hari ke 2,3,4,5,6,7,8,9 pun Ahmad bayar. So total RM100 x 10 hari = RM1,000 dah keluar.

Hari ke mula hari ke 10 Ahmad dapat RM140 x 10 = RM1400 setiap hari. Dalam mase yang same Ahmad kena bayar RM100 setiap hari kalau nak RM140 setiap hari.

Detail di BLOG : http://duitkerjaonline.blogspot.com/
Ip Pengirim: 175.144.208.146

Thursday, April 22, 2010

TERBUKTI BERKESAN JANA PENDAPATAN ONLINE

Nama: suhadi
Email: pengiklan@gmail.com
Website:
Tajuk: TERBUKTI BERKESAN JANA PENDAPATAN ONLINE
Iklan: 2 Peluang menjana pendapatan lumayan di internet dan telah terbukti keberkesanannya..

Layari..

http://www.shamelinprofit.com/suhadi73
http://www.aleacorp.com/?ref=suhadi73
Ip Pengirim: 203.82.80.119

PINJAMAN BANK RATE 3.99% UNTUK KAKITANGAN KERAJAAN ( BLACKLIST TERUK DAN HAMPIR BANKRAP )

Nama: ELLA
Email: easy2loan@gmail.com
Website:
Tajuk: PINJAMAN BANK RATE 3.99% UNTUK KAKITANGAN KERAJAAN ( BLACKLIST TERUK DAN HAMPIR BANKRAP )
Iklan: PINJAMAN MUDAH BAGI KAKITANGAN KERAJAAN YANG BLACKLIST / CCRIS / CTOS TIADA HAD LAYAK MEMOHON.


KADAR KEUNTUNGAN SERENDAH 3.99%.

PAYOUT TINGGI 90%


KEISTIMEWAAN


- SKIM KREDIT & PEMBIAYAAN ISLAM TANPA PENJAMIN SEHINGGA RM 150,000

- KADAR KEUNTUNGAN SERENDAH 3.99% -5.99%

- PAYOUT TINGGI 90%

- TEMPOH BAYARAN BALIK SEHINGGA 15 TAHUN

- REBET KE ATAS PEMBAYARAN AWAL

- PEMBAYARAN AKAN DI KREDIT TERUS KE AKAUN AHLI

- CCRIS, CTOS & BLACKLIST LAYAK MEMOHON ( TANPA SETTLE )

- TIADA UPFRONT DAN CAJ-CAJ TERSEMBUNYI


DOKUMEN DIPERLUKAN


- 3 SALINAN KAD PENGENALAN YANG DISAHKAN MAJIKAN

- SALINAN PAYSLIP 3 BULAN TERKINI DISAHKAN MAJIKAN ( 3 COPY SETIAP BULAN )

- ORIGINAL PAYSLIP TERKINI

- 1 SALINAN BIL AIR / API / ASTRO

- SALINAN BUKU AKAUN BANK ATAU SLIP BANK YANG ADA NO AKAUN BANK

- SURAT PENGESAHAN JAWATAN

SILA HUBUNGI / SMS NAMA , GAJI POKOK + ELAUN TETAP DAN JUMLAH POTONGAN MENGIKUT PAYSLIP SERTA NO IC ( UNTUK CHECK BIRO ANGKASA )

0 1 0 – 2 1 1 0 2 0 0
Ip Pengirim: 121.121.1.232

PINJAMAN BANK YANG MUDAH TANPA PENJAMIN UNTUK JAWATAN KONTRAK KERAJAAN

Nama: ELLA
Email: easy2loan@gmail.com
Website:
Tajuk: PINJAMAN BANK YANG MUDAH TANPA PENJAMIN UNTUK JAWATAN KONTRAK KERAJAAN
Iklan: PINJAMAN BANK RAKYAT DAN AMBANK


PINJAMAN UNTUK BANKRAP / BLACKLIST / KONTRAK KHAS KAKITANGAN KERAJAAN DAN BADAN BERKANUN


1) PINJAMAN SEHINGGA RM200,000

2) TEMPOH SEHINGGA 20 TAHUN

3) JAWATAN TETAP DAN KONTRAK LAYAK MEMOHON

4) TANPA SETTLE BANKRAP ATAU BLACKLIST

DOKUMEN-DOKUMEN YANG PERLU

# 3 COPY IC (A4) MESTI DISAHKAN MAJIKAN

# 3 COPY PAYSLIP 3 BULAN TERKINI (A4) (3 COPY SETIAP BULAN) MESTI DISAHKAN MAJIKAN

# PAYSLIP ORIGINAL TERKINI

# 1 COPY BIL AIR ATAU API ATAU ASTRO

# 1 COPY SURAT OPSYEN 58 TAHUN MESTI DISAHKAN MAJIKAN

# BUKU AKAUN BANK RAKYAT

SILA HUBUNGI / SMS GAJI POKOK + ELAUN TETAP DAN JUMLAH POTONGAN. SMS NO IC BARU UNTUK CHECK BIRO ANGKASA


0 1 0 – 2 1 1 0 2 0 0
Ip Pengirim: 121.121.1.232

ANDA BERJAWATAN KONTRAK KERAJAAN ? ADA PINJAMAN BANK TANPA PENJAMIN KHAS UNTUK ANDA

Nama: ELLA
Email: easy2loan@gmail.com
Website:
Tajuk: ANDA BERJAWATAN KONTRAK KERAJAAN ? ADA PINJAMAN BANK TANPA PENJAMIN KHAS UNTUK ANDA
Iklan: PINJAMAN BANK RAKYAT DAN AMBANK


PINJAMAN UNTUK BANKRAP / BLACKLIST / KONTRAK KHAS KAKITANGAN KERAJAAN DAN BADAN BERKANUN


1) PINJAMAN SEHINGGA RM200,000

2) TEMPOH SEHINGGA 20 TAHUN

3) JAWATAN TETAP DAN KONTRAK LAYAK MEMOHON

4) TANPA SETTLE BANKRAP ATAU BLACKLIST


DOKUMEN-DOKUMEN YANG PERLU

# 3 COPY IC (A4) MESTI DISAHKAN MAJIKAN

# 3 COPY PAYSLIP 3 BULAN TERKINI (A4) (3 COPY SETIAP BULAN) MESTI DISAHKAN MAJIKAN

# PAYSLIP ORIGINAL TERKINI

# 1 COPY BIL AIR ATAU API ATAU ASTRO

# 1 COPY SURAT OPSYEN 58 TAHUN MESTI DISAHKAN MAJIKAN

# BUKU AKAUN BANK RAKYAT

SILA HUBUNGI / SMS GAJI POKOK + ELAUN TETAP DAN JUMLAH POTONGAN.


SMS NO IC BARU UNTUK CHECK BIRO ANGKASA

0 1 0 – 2 1 1 0 2 0 0
Ip Pengirim: 121.121.1.232

ANDA BLACKLIST TERUK DAN HAMPIR BANKRAP? ADA PINJAMAN BANK RATE 3.99% KHAS UNTUK KAKITANGAN KERAJAAN

Nama: ELLA
Email: easy2loan@gmail.com
Website:
Tajuk: ANDA BLACKLIST TERUK DAN HAMPIR BANKRAP? ADA PINJAMAN BANK RATE 3.99% KHAS UNTUK KAKITANGAN KERAJAAN
Iklan: PINJAMAN MUDAH BAGI KAKITANGAN KERAJAAN YANG BLACKLIST / CCRIS / CTOS TIADA HAD LAYAK MEMOHON.


KADAR KEUNTUNGAN SERENDAH 3.99%.

PAYOUT TINGGI 90%


KEISTIMEWAAN

- SKIM KREDIT & PEMBIAYAAN ISLAM TANPA PENJAMIN SEHINGGA RM 150,000

- KADAR KEUNTUNGAN SERENDAH 3.99% -5.99%

- PAYOUT TINGGI 90%

- TEMPOH BAYARAN BALIK SEHINGGA 15 TAHUN

- REBET KE ATAS PEMBAYARAN AWAL

- PEMBAYARAN AKAN DI KREDIT TERUS KE AKAUN AHLI

- CCRIS, CTOS & BLACKLIST LAYAK MEMOHON ( TANPA SETTLE )

- TIADA UPFRONT DAN CAJ-CAJ TERSEMBUNYI


DOKUMEN DIPERLUKAN

- 3 SALINAN KAD PENGENALAN YANG DISAHKAN MAJIKAN

- SALINAN PAYSLIP 3 BULAN TERKINI DISAHKAN MAJIKAN ( 3 COPY SETIAP BULAN )

- ORIGINAL PAYSLIP TERKINI

- 1 SALINAN BIL AIR / API / ASTRO

- SALINAN BUKU AKAUN BANK ATAU SLIP BANK YANG ADA NO AKAUN BANK

- SURAT PENGESAHAN JAWATAN

SILA HUBUNGI / SMS NAMA , GAJI POKOK + ELAUN TETAP DAN JUMLAH POTONGAN MENGIKUT PAYSLIP SERTA NO IC ( UNTUK CHECK BIRO ANGKASA )


0 1 0 – 2 1 1 0 2 0 0
Ip Pengirim: 121.121.1.232

Wednesday, April 21, 2010

PEKERJA KEY IN DATA DIPERLUKAN SEGERA

Nama: NETWORKDATA
Email: networkdata08@gmail.com
Website: http://kerjapartimedirumah.webs.com/
Tajuk: PEKERJA KEY IN DATA DIPERLUKAN SEGERA
Iklan: KERJAYA MEMPROSES DATA/MENAIP DATA/DATA ENTRY INI TIDAK MEMERLUKAN SEBARANG PENGALAMAN ATAU KEMAHIRAN , SESIAPAPUN MAMPU MELAKUKANNYA DARI RUMAH ! ***

KAMI MENCARI SERAMAI 100 ORANG PEKERJA SAMBILAN/SEPENUH MASA BAGI MENGISI KEKOSONGAN YANG MASIH ADA.TERBUKA KEPADA SELURUH RAKYAT MALAYSIA YANG BERMINAT UNTUK MEMBUAT KERJA SAMBILAN SEBAGAI KERANI PENGIKLANAN KAMI. TARIKH TUTUP IALAH PADA AKHIR JUN 2010.
Ip Pengirim: 121.121.188.34

INGIN MELIHAT LEDAKAN DI AKAUN BANK ANDA RM100-500 SEHARI!!!

Nama: apizz_3108
Email: apizz_3108@yahoo.com
Website: http://senangbizz.grabwall.com
Tajuk: INGIN MELIHAT LEDAKAN DI AKAUN BANK ANDA RM100-500 SEHARI!!!
Iklan: Keuntungan 100% ke akaun anda TANPA MELALUI ADMIN..Laman web menggunakan nama anda sendiri. Dengan sedikit usaha insyallah kite semua pasti berjaya..Modal kecil tapi pulangan berlipat kali ganda..Sekali klik RM50 ke akaun anda secara terus.Saya ade caranya.Kalau x cuba manela kite tau benda 2 betul ke x..so papehal try klik dulu kt link yg disediakan..
Ip Pengirim: 203.82.94.6

Tuesday, April 20, 2010

Dengan Konsep 1 kaki,tiga cara akan jadi downline anda melalui website anda dengan sistem auto Rotator website.sesiapa saja didunia ini yg join selepas anda.dengan 1 kaki jaringan saja anda mampu menjana pendapatan besar di TLC anda akan dapat semua jenis bonus

Nama: wer
Email: joe_9521@yahoo.com
Website: http;//totallifechanges.com/1053711
Tajuk: Dengan Konsep 1 kaki,tiga cara akan jadi downline anda melalui website anda dengan sistem auto Rotator website.sesiapa saja didunia ini yg join selepas anda.dengan 1 kaki jaringan saja anda mampu menjana pendapatan besar di TLC anda akan dapat semua jenis bonus
Iklan: peluang dapatkan downline antarabangsa
Ip Pengirim: 124.13.110.122

Terhad Free Downline (passive income)

Nama: MOHD RAZIMAN MD DOM
Email: emanniaga91@gmail.com
Website: http://duitkerjaonline.blogspot.com/
Tajuk: Terhad Free Downline (passive income)
Iklan: Soal Jawab

Blog Free Downline : http://freehypro.blogspot.com/

10 orang sahaja!

Saya tak rugi ka?
- Ya! Memang saya banyak rugi. Sepatutnya dapat 100% komisyen hasil penyertaan rakan saya. Tapi sekarang saya dapat 40% sahaja

Mengapa saya beri downline percuma?
- Kerana mereka yang daftar kebanyakan kurang pendapatan, penganggur, dan student universiti
- Rasa bersalah kalau ajak mereka join, lepas tu income mereka tak jalan terkapai
- Untuk membantu mereka (rakan saya dan anda) pulang modal untuk jangka masa yang pendek

Sampai bilakah passive income ni saya dapat?
- Hehe..tak kan sampai bila2. Rugi lah saya. Terbuka hanya orang terawal.
- InsyaAllah mungkin sebulan atau 2 bulan sekali.
- Tempoh seminggu. 20 - 31 hari bulan setiap 2 bulan kot.
- Kalau ramai yang daftar, mungkin tiap bulan. Orang terawal kene kerje la sikit :P

Boleh saya ajak rakan saya?
- Boleh, sudah tentu. Terpulang untuk anda mengajak mereka untuk masuk Downline Percuma saya untuk keuntungan bersama atau individu (join anda)

Kukuh tak syarikat ni?
- InsyaAllah kukuh, pernah keluar RTM dan sistem canggeh

Sistem Halal tak?
- InsyaAllah halal, bukan MLM. Tapi kite dapat komisyen hasil penjualan sistem SMS bulk. 100% komisyen pulak tu. Nak lebih faham bace plan pemasaran.

Product Halal tak?
- Product sistem sms bulk je. Bukannye makanan.

Owner syarikat ni muslim ke?
- Haah muslim, so marilah same2 sokong syarikat muslim malaysia

Perlu ke jual SMS tu?
- Tak perlu, bile downline anda bayar untuk jadi ahli, so automatik la die dh beli sistem tu

Perlu pakai ke sistem SMS ni?
- Tak nak pun takpe

Kalau join bawah saya dapat ape je?
-downline percuma (setiap hujung bulan)
-soft copy bisnes card
-soft copy flyer
-video teknik pemasaran offline dan online (simple je)

Blog Free Downline : http://freehypro.blogspot.com/
Ip Pengirim: 115.133.97.236

Saturday, April 17, 2010

4 Video Cara Sertai Biz

Nama: MOHD RAZIMAN MD DOM
Email: emanniaga91@gmail.com
Website: http://duitkerjaonline.blogspot.com/
Tajuk: 4 Video Cara Sertai Biz
Iklan: BLOG : http://duitkerjaonline.blogspot.com/

4 Simple Video tentang biz:

HyproBulkSMS : http://www.youtube.com/watch?v=z5Ewa_0KxCo
Agent Topup : http://www.youtube.com/watch?v=e4btLnSffyE
Ten-RM
: http://www.youtube.com/watch?v=J5VPkNGYRUs
RM20Segera
: http://www.youtube.com/watch?v=x02wSr_3TYM

MENGAPA SERTAI SAYA?
1) Video teknik promosi akan diberikan
2) 20,900,000 email akan diberikan
3) Penerangan boleh dibuat offline : Table talk (Hanya yg btol2 berminat)
4) Penerangan online YM (Hanya yg btol2 berminat)

Bisnes : HyproBulkSMS
Link : http://hyprobulksms.net/index.php?id=emanboy91
modal : RM250, RM500, RM1000
keuntungan : RM125-RM1000 SEHARI
produk : SMS bulk
kelebihan : pendapatan TERLALU LUMAYAN, Taklimat mingguan di Damansara

Bisnes : Penaja e-book
Link : http://www.wangargo.com/?ref=emanbisnes
modal : RM30
keuntungan : RM5-RM100 SEHARI
produk : e-book pertanian
kelebihan : Bisnes baru!!

Bisnes : Topup prepaid
Link : http://www.bestlelong2u.com/emanboy (TOPUP JUTAWAN)
modal : RM55
keuntungan : RM1-RM100 SEHARI
produk : Topup Bisnes
Kelebihan : Permintaan Tinggi

Bisnes : Penaja RM10
Link : http://www.ten-rm.com/index.php?id=emanboy
Modal : RM10
keuntungan : RM10-RM100 SEHARI
produk : digital
kelebihan : cari 1 downline dah pulang modal

Bisnes : Penaja RM20
Link : http://rm20segera.com/?r=emanboy
modal : RM20
keutungan : RM20-RM200
produk : digital
kelebihan : cari 1 downline dah pulang modal

Bisnes : AleaCorp
Link : http://www.aleacorp.com/v1/?ref=emanboy
modal : RM30,RM150
keuntunangan : RM8-RM300
produk : digital
kelebihan : pool setiap minggu

2 Bisnes Baru akan dilancarkan May 2010.Daftarkan posisi Anda

http://31670.prelaunchinvitation.com/
http://lockyourspot.com/emanbisnes/

Untuk keterangan lanjut,
BLOG : http://duitkerjaonline.blogspot.com/

Sincerely,
Mohd Raziman Md Dom,
UIA Computer Science Student,

no hp : 019-5432 095
ym : azi_eman@yahoo.com.my
email : emanniaga91@gmail.com
Ip Pengirim: 115.132.226.217

Baru lancar pada 17/4/2010. Termudah dan terpantas.Tempah posisi anda sekarang!

Nama: easy
Email: brilliantbionutric@hotmail.com
Website: http://www.easy3x1.com
Tajuk: Baru lancar pada 17/4/2010. Termudah dan terpantas.Tempah posisi anda sekarang!
Iklan: Baru lancar pada 17/4/2010. Termudah dan terpantas.Tempah posisi anda sekarang!


Program Easy3x1 yang terbaru,termudah dan terpantas.

3 orang yang mendaftar selepas anda akan ditempatkan di bawah anda. Tidak peduli siapa sponsor mereka.


Modal sekali seumur hidup dan menerima RM120 setiap kitaran.

Website: http://www.easy3x1.com
Ip Pengirim: 60.52.50.145

Thursday, April 15, 2010

Senarai Biz Masyuk (Dapatkan Teknik Promosi)

Nama: MOHD RAZIMAN MD DOM
Email: emanniaga91@gmail.com
Website: http://duitkerjaonline.blogspot.com/
Tajuk: Senarai Biz Masyuk (Dapatkan Teknik Promosi)
Iklan: BLOG : http://duitkerjaonline.blogspot.com/

Ramai di kalangan anda berminat untuk daftar, sudah daftar, sudah bayar, tapi tak tahu apa langkah strusnya kan? Rugi je, daftar lpas tu penaje tinggal kite mcm tu je.

MENGAPA SERTAI SAYA?
1) Video teknik promosi akan diberikan
2) 20,900,000 email akan diberikan
3) Penerangan boleh dibuat offline : Table talk (Hanya yg btol2 berminat)
4) Penerangan online YM (Hanya yg btol2 berminat)

#Video hypro dan Topup telah siap, cuma tinggal upload. Line x brape bgs buat mase ni. Good Luck#

Sertai bisnes di bawah untuk bebas kewangan SEKARANG!

Bisnes : HyproBulkSMS
Link : http://hyprobulksms.net/index.php?id=emanboy91
modal : RM250, RM500, RM1000
keuntungan : RM125-RM1000 SEHARI
produk : SMS bulk
kelebihan : pendapatan TERLALU LUMAYAN, Taklimat mingguan di Damansara

Bisnes : Penaja e-book
Link : http://www.wangargo.com/?ref=emanbisnes
modal : RM30
keuntungan : RM5-RM100 SEHARI
produk : e-book pertanian
kelebihan : Bisnes baru!!

Bisnes : Topup prepaid
Link : http://www.bestlelong2u.com/emanboy (TOPUP JUTAWAN)
modal : RM55
keuntungan : RM1-RM100 SEHARI
produk : Topup Bisnes
Kelebihan : Permintaan Tinggi

Bisnes : Penaja RM10 (Diskaun 50%)
Link : http://www.ten-rm.com/index.php?id=emanboy
Modal : RM10 (Diskaun = RM5)
keuntungan : RM10-RM100 SEHARI
produk : digital
kelebihan : cari 1 downline dah pulang modal

Bisnes : Penaja RM20 (Diskaun 50%)
Link : http://rm20segera.com/?r=emanboy
modal : RM20 (Diskaun = RM10)
keutungan : RM20-RM200
produk : digital
kelebihan : cari 1 downline dah pulang modal

Bisnes : AleaCorp
Link : http://www.aleacorp.com/v1/?ref=emanboy
modal : RM30,RM150
keuntunangan : RM8-RM300
produk : digital
kelebihan : pool setiap minggu

Bisnes : Mylook
Link : http://mylook.com/join.php?x=119539
modal : FREE
penerangan : Search engine baru yang menyediakan saham

2 Bisnes Baru akan dilancarkan May 2010.Daftarkan posisi Anda

http://31670.prelaunchinvitation.com/

http://lockyourspot.com/emanbisnes/

Untuk keterangan lanjut,
BLOG : http://duitkerjaonline.blogspot.com/

Sincerely,
Mohd Raziman Md Dom,
UIA Computer Science Student,

no hp : 019-5432 095
ym : azi_eman@yahoo.com.my
email : emanniaga91@gmail.com
Ip Pengirim: 110.159.34.88

Wednesday, April 14, 2010

Free 100 % Paid email woth USD $100,paid link woth USD $100,you will get USD $500 sign-up bonus,USD $50 for every one who will sign-up under your reflink,30 % from your referral work,,

Nama: Richestmails.net
Email: aimad75@ymail.com
Website: http;//richestmails.net/pages/index.php?refid=4u
Tajuk: Free 100 % Paid email woth USD $100,paid link woth USD $100,you will get USD $500 sign-up bonus,USD $50 for every one who will sign-up under your reflink,30 % from your referral work,,
Iklan: di atas borang daftar check this box biar kosong,isi data anda klik submit ,pilih affiliate log in,promosi nikmati bonus lumayan seterusnya
Ip Pengirim: 124.82.107.173

Free 100 % Paid email woth USD $100,paid link woth USD0 $100,you will get USD $500 sign-up bonus,USD $50 for every one who will sign-up under your reflink,30 % from your referral work,,

Nama: Richestmails.net
Email: aimad75@ymail.com
Website: http;//richestmails.net/pages/index.php?refid=4u
Tajuk: Free 100 % Paid email woth USD $100,paid link woth USD0 $100,you will get USD $500 sign-up bonus,USD $50 for every one who will sign-up under your reflink,30 % from your referral work,,
Iklan: semasa mendaftar di atas borang tu check this box biar kosong isi maklumat anda klik submit tunggu kejap dan pilih affiliate log in,,promosi dapat bonus seterusnya semakin hebat
Ip Pengirim: 124.82.107.173

4 lot ke atasRm16k susunan ahli secara global tanpa mengira sapa taja semua dapat dengan sistem auto generator

Nama: wpol
Email: joe_9521@yahoo.com
Website: http;//doremi.titan2u.com
Tajuk: 4 lot ke atasRm16k susunan ahli secara global tanpa mengira sapa taja semua dapat dengan sistem auto generator
Iklan: PALING SENANG
Ip Pengirim: 124.13.29.58

Tuesday, April 13, 2010

100 % percuma Baca email kita dibayar usd100 dan lepas daftar kita terus dapat usd 500

Nama: wep
Email: 2u66@myspace.com
Website: http;//payableptr.com/pages/index.php?refid=albab
Tajuk: 100 % percuma Baca email kita dibayar usd100 dan lepas daftar kita terus dapat usd 500
Iklan: duit percuma
Ip Pengirim: 124.13.29.58

REVOLUSI PERNIAGAAN INTERNET…KESIHATAN DAN PENDAPATAN JALAN SEIRING

Nama: uit2u
Email: uit2u
Website: www.Shamelin4All.com/duit2u
Tajuk: REVOLUSI PERNIAGAAN INTERNET…KESIHATAN DAN PENDAPATAN JALAN SEIRING
Iklan: PART TIME DI RUMAH

Nak Tambah Pendapatan…???
Tapi Tak Tahu Caranya…
Mari Saya Tunjukkan...

REVOLUSI PERNIAGAAN INTERNET

Revolusi IT Dan Network Business Sudah Lama Bermula Di Luar Negara, Malaysia Juga Tidak Ketinggalan.

Marilah Kita Sama2 Rebut Peluang Keemasan Yang Di Sediakan Ini, Untuk Menjana Pendapatan Tambahan yang Lumayan.

MENJANA PENDAPATAN Sambil MENJAGA KESIHATAN..

Perniagaan Berkonsepkan "ONLINE HOME BASED BUSINESS" Yang Membolehkan Anda BEKERJA HANYA DI RUMAH

Shamelin4All akan melakukan yang terbaik
Di dahului dengan...
> orang membantu orang
> Produk yang menjanjikan kesihatan yang lebih baik
> Harga produk yang kompetitif
> Memiliki Pelan Pemasaran yang terbukti berkesan
> x perlu maintain bulanan
> x perlu jual barang
> Peluang untuk mencapai kemewahan
> Dan juga kebebasan masa

Rebutlah peluang yang telah disediakan oleh Shamelin4All untuk anda menjana pendapatan sampingan dengan membuat kerja sambilan di rumah agar anda boleh mencapai cita-cita anda selama ini…..

TIADA KEJAYAAN TANPA USAHA
TIADA KEUNTUNGAN TANPA PENGORBANAN
BERUSAHALAH DENGAN BIJAK….
PASTI PENGORBANAN DAN USAHA AKAN MENGHASILKAN KEJAYAAN….

JADI…
APA LAGI YANG KITA TUNGGU…
SIKAP TUNGGU… NANTI…
ITULAH YANG SERING MEMBUATKAN KITA GAGAL DAN KETINGGALAN….


MAKLUMAT LANJUT
DAN PENDAFTARAN
SILA LAYARI
www.Shamelin4All.com/duit2u
www.Shamelin4All.com/duit2u
www.Shamelin4All.com/duit2u
www.Shamelin4All.com/duit2u
Ip Pengirim: 115.134.24.18

Monday, April 12, 2010

KERJA PART-TIME..MUDAH !!!

Nama: yahaya:
Email: yahayajon@gmail.com
Website: http://www.part-time-lumayan.com/?pt=PL57905
Tajuk: KERJA PART-TIME..MUDAH !!!
Iklan: RM2,800 - RM28,000 Seminggu. Kerja part time yang lumayan. Untuk maklumat lanjut sila layari...website di atas...T.k.
Ip Pengirim: 203.82.80.80

Bagaimana modal Rm100 sekali jana pendapatan kurang dari masa 1 minggu Rm13.800 hanya promosi video saja dan menarik lagi Rm13.800 setiap bulan atau lebih sampai bila bila

Nama: wok pool
Email: joe_9521@yahoo.com
Website: www.ibelieved.my/2u
Tajuk: Bagaimana modal Rm100 sekali jana pendapatan kurang dari masa 1 minggu Rm13.800 hanya promosi video saja dan menarik lagi Rm13.800 setiap bulan atau lebih sampai bila bila
Iklan: sampai bila bila pendapatan hanya dengan 4 rakan modal Rm100 sekali
Ip Pengirim: 124.82.107.173

JANA PENDAPATAN ONLINE ANDA SEKARANG

Nama: suhadi
Email: suhadijoiniklan@gmail.com
Website:
Tajuk: JANA PENDAPATAN ONLINE ANDA SEKARANG
Iklan: Jana pendapatan online anda sekarang melalui 2 kaedah yg terbukti berkesan..

http://www.aleacorp.com/?ref=suhadi73
http://www.shamelinprofit.com/suhadi73

Sertai sekarang, jangan tangguh lagi..
Ip Pengirim: 203.82.92.101

Sunday, April 11, 2010

(''')(^_^)(''') Ingin mempromosikan bisnes anda dengan mudah? Hanya RM10(''')(^_^)(''')

Nama: MOHD RAZIMAN MD DOM
Email: emanniaga91@gmail.com
Website: http://duitkerjaonline.blogspot.com/
Tajuk: (''')(^_^)(''') Ingin mempromosikan bisnes anda dengan mudah? Hanya RM10(''')(^_^)(''')
Iklan: BLOG : http://duitkerjaonline.blogspot.com/

Ingin dapatkan 20,900,000 email ini percuma? Mudah! Hanya daftar sebagai ahli VIP di antara mana-mana bisnes di bawah

Rahsia Pendapatn RM2000 Seminggu

http://www.wangargo.com/?ref=emanbisnes
modal : RM30 (RM20 sebelum pelancaran 15 April 2010)

http://hyprobulksms.net/index.php?id=emanboy91
modal : RM250, RM500, RM1000

http://www.bestlelong2u.com/emanboy
modal : RM55

http://www.ten-rm.com/index.php?id=emanboy
modal : RM10

http://rm20segera.com/?r=emanboy
modal : RM20

2 Bisnes Baru akan dilancarkan May 2010.Daftarkan posisi Anda

http://31670.prelaunchinvitation.com/

http://lockyourspot.com/emanbisnes/

BLOG : http://duitkerjaonline.blogspot.com/

Sincerely,
Mohd Raziman Md Dom,
UIA Student,

no hp : 019-5432 095
ym : azi_eman@yahoo.com.my
email : emanniaga91@gmail.com
Ip Pengirim: 115.135.37.148

Rahsia menjana Rm13.800 dalam masa kurang dari 1 minggu dan lebih menarik lagi Rm13.800 akan dibayar setiap bulan kepada anda berulang secara infiniti

Nama: my
Email: 2u66@myspace.com
Website: www.ibelieved.my/2u
Tajuk: Rahsia menjana Rm13.800 dalam masa kurang dari 1 minggu dan lebih menarik lagi Rm13.800 akan dibayar setiap bulan kepada anda berulang secara infiniti
Iklan: modal sekali
Ip Pengirim: 60.54.94.32

20,900,000 EMAIL UNTUK PROMOSIKAN BISNES ANDA

Nama: MOHD RAZIMAN MD DOM
Email: emanniaga91@gmail.com
Website: http://duitkerjaonline.blogspot.com/
Tajuk: 20,900,000 EMAIL UNTUK PROMOSIKAN BISNES ANDA
Iklan: Ingin dapatkan email ini percuma? Mudah! Hanya daftar sebagai ahli VIP di antara mana-mana bisnes di bawah

http://www.wangargo.com/?ref=emanbisnes
modal : RM30 (RM20 sebelum pelancaran 15 April 2010)

http://hyprobulksms.net/index.php?id=emanboy91
modal : RM250, RM500, RM1000

http://www.bestlelong2u.com/emanboy
modal : RM55

http://www.ten-rm.com/index.php?id=emanboy
modal : RM10

http://rm20segera.com/?r=emanboy
modal : RM20

BLOG : http://duitkerjaonline.blogspot.com/

Atau hanya bayar RM10
Ip Pengirim: 115.135.51.77

Saturday, April 10, 2010

KETAHUI RAHSIA BAGAIMANA UNTUK MENDAPAT INCOME 5 ANGKA SEBULAN….

Nama: eddy-4u.
Email: eddy-4u.
Website: www.eddy-4u.webs.com
Tajuk: KETAHUI RAHSIA BAGAIMANA UNTUK MENDAPAT INCOME 5 ANGKA SEBULAN….
Iklan: PART TIME DI RUMAH

REVOLUSI PERNIAGAAN INTERNET…

MAHUKAH ANDA MENJANA PENDAPATAN TAMBAHAN
SAMBIL MENJAGA KESIHATAN ANDA DAN
KELUARGA….???

Hanya Melakukan Kerja SAMBILAN….
Yang Memberikan Pulangan Yang LUMAYAN

Perniagaan Ysng Berkonsepkan
"ONLINE HOME BASED BUSINESS "
Yang Membolehkan Anda Melakukan Kerja
HANYA DI RUMAH….

MAKLUMAT LANJUT
SILA LAYARI
www.eddy-4u.webs.com
www.eddy-4u.webs.com
www.eddy-4u.webs.com
Ip Pengirim: 115.135.111.241

Friday, April 9, 2010

Panduan Pay Per Lead PERCUMA

Nama: MOHD RAZIMAN MD DOM
Email: emanniaga91@gmail.com
Website: http://duitkerjaonline.blogspot.com/
Tajuk: Panduan Pay Per Lead PERCUMA
Iklan: http://www.janaduitonline.com/panduanppl/index.php?ref=emanboy

Download Percuma! Tiada bayaran tersembunyi! Isilah ilmu di dada sebelum mulakan perniagaan online!
Ip Pengirim: 110.159.38.102

Bisnes Baru Akan Lancar 15 April 2010

Nama: MOHD RAZIMAN MD DOM
Email: emanniaga91@gmail.com
Website: http://duitkerjaonline.blogspot.com/
Tajuk: Bisnes Baru Akan Lancar 15 April 2010
Iklan: http://www.wangargo.com/?ref=emanbisnes

pra daftar rm20 sahaja. Harga sebenar rm30. Daftar posisi anda sekarang! Akan dilancarkan pada 15 April 2010
Ip Pengirim: 110.159.38.102

Thursday, April 8, 2010

20,900,000 EMAIL UNTUK PROMOSIKAN BISNES ANDA

Nama: MOHD RAZIMAN MD DOM
Email: emanniaga91@gmail.com
Website: http://duitkerjaonline.blogspot.com/
Tajuk: 20,900,000 EMAIL UNTUK PROMOSIKAN BISNES ANDA
Iklan: Dapatkan 900,000 email Malaysia dan 20,000,000 email Global. Hanya RM10. Mudah untuk mempromosikan bisnes anda.

Maybank : 1611 2758 1433
Nama : MOHD RAZIMAN MD DOM
Email : emanniaga91@gmail.com
No hp : 019 5432 095

Sila sms ke no sy selepas membuat pembayaran
Ip Pengirim: 115.135.40.36

HyproBulkSMS (Bisnes mmg masyuk, Tebukti dlm sehari)

Nama: MOHD RAZIMAN MD DOM
Email: emanniaga91@gmail.com
Website: http://duitkerjaonline.blogspot.com/
Tajuk: HyproBulkSMS (Bisnes mmg masyuk, Tebukti dlm sehari)
Iklan: Rahsia 4 Cara saya mendapatkan pendapatan sampingan. (Yuran seumur hidup)

BLOG : http://duitkerjaonline.blogspot.com/

1)http://www.hyprobulksms.net/index.php?id=emanboy91 (HIGHLY RECOMMENDED)
2)http://www.aleacorp.com/v1/?ref=emanboy
3)http://www.ten-rm.com/index.php?id=emanboy
4)http://www.BestLelong2u.com/emanboy

Assalamualaikum wbt dan Salam sejahtera.

Cara 1 : HyproBulkSMS

-Alhamdullah, baru sehari dah dapat RM500
-Taklimat setiap minggu, Isnin & Rabu
-Product SMS group
-Mudah, stakat ni bisnes ni paling masyuk bagi saya.

Cara 2 : Komisyen AleaCorp

-Sesuai untuk seorang yang mempunyai modal
-Average income RM1,000-RM50,000+++ sebulan
-Product yang digital
-Sesuai untuk penjanaan wang jangka masa panjang
-Hasil yang lumayan akan kelihatan dalam masa 1-3 bulan melebihi modal
-Harga product Minimum RM372 Maximum RM5000
-Populariti : 90%
-Gaji tiap minggu
-Ada BONUS!!!
-1 orang RM30+ BONUS + BONUS + BONUS = Jutawan

Cara 3 : Sistem Affiliate RM10

-Sesuai untuk semua orang
-Bermodalkan RM10 SEUMUR HIDUP
-Average income RM0-RM200+ sehari
-Amat MUDAH
-Sesuai untuk penjanaan wang jangka masa pendek
-Wang masuk TERUS MASUK ke akaun bank
-Tiada bonus
-1 orang RM10 sahaja

Cara 4 : Topup Business

-HIGHlY DEMANDD!!
-Setiap detik manusia di malaysia sms dan topup!
-pelanggan yang cari kita
-Diskaun sehingga 12%
-Jutawan mudah

http://duitkerjaonline.blogspot.com/

MOHD RAZIMAN MD DOM di sini.

Hubungi:

YM: azi_eman@yahoo.com.my
Skype : MOHD RAZIMAN MD DOM
Phone: Minta di ym
MSN : azi_eman@hotmail.com
Loc : KL @ UIA @ MIRI

FACEBOOK : azi_eman@yahoo.com.my

Sincerely yours,

MOHD RAZIMAN MD DOM
Pelajar UIA
Ip Pengirim: 115.135.40.36

Wednesday, April 7, 2010

JANA INCOME 5 ANGKA SEBULAN BERSAMA SHAMELIN4ALL….!!!!! KONSEP MUDAH, MODAL SEKALI JER TAPI UNTUNG BANYAK KALI

Nama: duit2u
Email: duit2u
Website: www.Shamelin4All.com/duit2u
Tajuk: JANA INCOME 5 ANGKA SEBULAN BERSAMA SHAMELIN4ALL….!!!!! KONSEP MUDAH, MODAL SEKALI JER TAPI UNTUNG BANYAK KALI
Iklan: PART TIME DI RUMAH

Shamelin4all menawarkan peluang
perniagaan kepada anda.
Hanya membeli pakej yang disediakan…
Anda layak menjadi rakaniaga dan
berpeluang menjana pendapatan serta
mengecapi pelbagai keuntungan yg disediakan…

Perniagaan ini sungguh MUDAH….
secara Online @ ofline
Cuma SMS dan EMAIL laman web kat internet atau kawan2 anda .
SELEBIHNYA KAMI AKAN LAKUKAN UNTUK ANDA

Shamelin4All akan melakukan yang terbaik…. Di dahului dengan
> orang membantu orang
> Produk yang menjanjikan kesihatan yang lebih baik
> Harga produk yang kompetitif
> Memiliki Pelan Pemasaran yang terbukti berkesan
> x perlu jual barang
> tidak perlu maintain bulanan
> Peluang mencapai kemewahan
> Dan juga kebebasan masa

MAKLUMAT LANJUT
DAN PENDAFTARAN
SILA LAYARI
www.Shamelin4All.com/duit2u
www.Shamelin4All.com/duit2u
www.Shamelin4All.com/duit2u
www.Shamelin4All.com/duit2u
Ip Pengirim: 115.135.111.241

Tuesday, April 6, 2010

Daftar dengan percuma anda terus dapat usd $10.00 ,, rakan baru anda join dapat lagi $10.00

Nama: asmaradana
Email: joe_9521@yahoo.com
Website: www.geostring.com/?1086621
Tajuk: Daftar dengan percuma anda terus dapat usd $10.00 ,, rakan baru anda join dapat lagi $10.00
Iklan: semua percuma daftar saja terus dapat duit
Ip Pengirim: 124.13.29.58

20,900,000 EMAIL UNTUK PROMOSIKAN BISNES ANDA

Nama: MOHD RAZIMAN MD DOM
Email: emanniaga91@gmail.com
Website: http://duitkerjaonline.blogspot.com/
Tajuk: 20,900,000 EMAIL UNTUK PROMOSIKAN BISNES ANDA
Iklan: Dapatkan 900,000 email Malaysia dan 20,000,000 email Global. Hanya RM10. Mudah untuk mempromosikan bisnes anda.

Maybank : 1611 2758 1433
Nama : MOHD RAZIMAN MD DOM
Email : emanniaga91@gmail.com
No hp : 019 5432 095

Sila sms ke no sy selepas membuat pembayaran
Ip Pengirim: 110.159.32.138

HyproBulkSMS (Bisnes mmg masyuk, Tebukti dlm sehari)

Nama: MOHD RAZIMAN MD DOM
Email: emanniaga91@gmail.com
Website: http://duitkerjaonline.blogspot.com/
Tajuk: HyproBulkSMS (Bisnes mmg masyuk, Tebukti dlm sehari)
Iklan: Rahsia 4 Cara saya mendapatkan pendapatan sampingan. (Yuran seumur hidup)

1)http://www.hyprobulksms.net/index.php?id=emanboy91 (HIGHLY RECOMMENDED)
2)http://www.aleacorp.com/v1/?ref=emanboy
3)http://www.ten-rm.com/index.php?id=emanboy
4)http://www.BestLelong2u.com/emanboy

Assalamualaikum wbt dan Salam sejahtera.

Cara 1 : HyproBulkSMS

-Alhamdullah, baru sehari dah dapat RM500
-Taklimat setiap minggu, Isnin & Rabu
-Product SMS group
-Mudah, stakat ni bisnes ni paling masyuk bagi saya.

Cara 2 : Komisyen AleaCorp

-Sesuai untuk seorang yang mempunyai modal
-Average income RM1,000-RM50,000+++ sebulan
-Product yang digital
-Sesuai untuk penjanaan wang jangka masa panjang
-Hasil yang lumayan akan kelihatan dalam masa 1-3 bulan melebihi modal
-Harga product Minimum RM372 Maximum RM5000
-Populariti : 90%
-Gaji tiap minggu
-Ada BONUS!!!
-1 orang RM30+ BONUS + BONUS + BONUS = Jutawan

Cara 3 : Sistem Affiliate RM10

-Sesuai untuk semua orang
-Bermodalkan RM10 SEUMUR HIDUP
-Average income RM0-RM200+ sehari
-Amat MUDAH
-Sesuai untuk penjanaan wang jangka masa pendek
-Wang masuk TERUS MASUK ke akaun bank
-Tiada bonus
-1 orang RM10 sahaja

Cara 4 : Topup Business

-HIGHlY DEMANDD!!
-Setiap detik manusia di malaysia sms dan topup!
-pelanggan yang cari kita
-Diskaun sehingga 12%
-Jutawan mudah

http://duitkerjaonline.blogspot.com/

MOHD RAZIMAN MD DOM di sini.

Hubungi:

YM: azi_eman@yahoo.com.my
Skype : MOHD RAZIMAN MD DOM
Phone: Minta di ym
MSN : azi_eman@hotmail.com
Loc : KL @ UIA @ MIRI

FACEBOOK : azi_eman@yahoo.com.my

Sincerely yours,

MOHD RAZIMAN MD DOM
Pelajar UIA
Ip Pengirim: 115.135.39.56

Monday, April 5, 2010

JANA INCOME 5 ANGKA SEBULAN….!!!!! KONSEP MUDAH, MODAL SEKALI JER TAPI UNTUNG BANYAK KALI

Nama: eddy-4u
Email: eddy-4u
Website: www.eddy-4u.webs.com
Tajuk: JANA INCOME 5 ANGKA SEBULAN….!!!!! KONSEP MUDAH, MODAL SEKALI JER TAPI UNTUNG BANYAK KALI
Iklan: PART TIME DI RUMAH

REVOLUSI PERNIAGAAN INTERNET…

MAHUKAH ANDA KESIHATAN YANG BAIK
SAMBIL MENJANA PENDAPATAN TAMBAHAN….???

Hanya Melakukan Kerja SAMBILAN….
Yang Memberikan Pulangan Yang LUMAYAN

Perniagaan Ysng Berkonsepkan
"ONLINE HOME BASED BUSINESS "
Yang Membolehkan Anda Melakukan Kerja
HANYA DI RUMAH….

MAKLUMAT LANJUT
SILA LAYARI
www.eddy-4u.webs.com
www.eddy-4u.webs.com
www.eddy-4u.webs.com
Ip Pengirim: 115.135.111.241

AFFILIATE PENDEKAR

Nama: seniwira
Email: seniwira@gmail.com
Website:
Tajuk: AFFILIATE PENDEKAR
Iklan: Sertai affiliate percuma ttg kependekaran di sini.. satu2nya di M'sia.

Layari..

http://www.seniwira.com
http://www.seniwirawan.com
Ip Pengirim: 203.82.81.45

HyproBulkSMS (Bisnes mmg masyuk, Tebukti dlm sehari)

Nama: MOHD RAZIMAN MD DOM
Email: emanniaga91@gmail.com
Website: http://duitkerjaonline.blogspot.com/
Tajuk: HyproBulkSMS (Bisnes mmg masyuk, Tebukti dlm sehari)
Iklan: Rahsia 4 Cara saya mendapatkan pendapatan sampingan. (Yuran seumur hidup)

1)http://www.hyprobulksms.net/index.php?id=emanboy91 (HIGHLY RECOMMENDED)
2)http://www.aleacorp.com/v1/?ref=emanboy
3)http://www.ten-rm.com/index.php?id=emanboy
4)http://www.BestLelong2u.com/emanboy

Assalamualaikum wbt dan Salam sejahtera.

Cara 1 : HyproBulkSMS

-Alhamdullah, baru sehari dah dapat RM500
-Taklimat setiap minggu, Isnin & Rabu
-Product SMS group
-Mudah, stakat ni bisnes ni paling masyuk bagi saya.

Cara 2 : Komisyen AleaCorp

-Sesuai untuk seorang yang mempunyai modal
-Average income RM1,000-RM50,000+++ sebulan
-Product yang digital
-Sesuai untuk penjanaan wang jangka masa panjang
-Hasil yang lumayan akan kelihatan dalam masa 1-3 bulan melebihi modal
-Harga product Minimum RM372 Maximum RM5000
-Populariti : 90%
-Gaji tiap minggu
-Ada BONUS!!!
-1 orang RM30+ BONUS + BONUS + BONUS = Jutawan

Cara 3 : Sistem Affiliate RM10

-Sesuai untuk semua orang
-Bermodalkan RM10 SEUMUR HIDUP
-Average income RM0-RM200+ sehari
-Amat MUDAH
-Sesuai untuk penjanaan wang jangka masa pendek
-Wang masuk TERUS MASUK ke akaun bank
-Tiada bonus
-1 orang RM10 sahaja

Cara 4 : Topup Business

-HIGHlY DEMANDD!!
-Setiap detik manusia di malaysia sms dan topup!
-pelanggan yang cari kita
-Diskaun sehingga 12%
-Jutawan mudah

http://duitkerjaonline.blogspot.com/

MOHD RAZIMAN MD DOM di sini.

Hubungi:

YM: azi_eman@yahoo.com.my
Skype : MOHD RAZIMAN MD DOM
Phone: Minta di ym
MSN : azi_eman@hotmail.com
Loc : KL @ UIA @ MIRI

FACEBOOK : azi_eman@yahoo.com.my

Sincerely yours,

MOHD RAZIMAN MD DOM
Pelajar UIA
Ip Pengirim: 115.135.39.56

Sunday, April 4, 2010

peluang bisnes dgn sms

Nama: zie
Email: amzakariya@hotmail.com
Website: http://www.halimhazlin.net/?ref=goldinar
Tajuk: peluang bisnes dgn sms
Iklan: Di samping mengingati orang yang diingati tuan berpeluang mendapat pulangan yang lumayan.Untuk membuktikannya sila layari website tertera.
Peeluang sudah di tangan tuan...
Ip Pengirim: 203.82.94.63

REVOLUSI PERNIAGAAN DI INTERNET…. MENJANA PENDAPATAN SAMBIL MENJAGA KESIHATAN….

Nama: duit2u
Email: duit2u
Website: www.Shamelin4All.com/duit2u
Tajuk: REVOLUSI PERNIAGAAN DI INTERNET…. MENJANA PENDAPATAN SAMBIL MENJAGA KESIHATAN….
Iklan: MAKLUMAT LANJUT
SILA LAYARI
www.eddy-4u.webs.com
www.eddy-4u.webs.com
www.eddy-4u.webs.com


PART DI RUMAH

Nak Tambah Pendapatan…???
Tapi Tak Tahu Caranya…
Mari Saya Tunjukkan...

REVOLUSI PERNIAGAAN INTERNET

MENJANA PENDAPATAN Sambil MENJAGA KESIHATAN..

Perniagaan Ysng Berkonsepkan "ONLINE HOME BASED BUSINESS"
Yang Membolehkan Anda Melakukan Kerja HANYA DI RUMAH….

Shamelin4All akan melakukan yang terbaik…. Di dahului dengan
> orang membantu orang
> Produk yang menjanjikan kesihatan yang lebih baik
> Harga produk yang kompetitif
> Memiliki Pelan Pemasaran yang terbukti berkesan
> x perlu jual barang
> tidak perlu maintain bulanan
> Peluang mencapai kemewahan
> Dan juga kebebasan masa


Apakah anda mahu kekal dengan status anda sekarang atau melakukan perubahan? Ini adalah keputusan anda. Shamelin4All memberi peluang kepada anda untuk menentukannya.

Rebutlah peluang yang telah disediakan oleh Shamelin4All untuk anda menjana pendapatan sampingan dengan membuat kerja sambilan di rumah agar anda boleh mencapai cita-cita yang anda inginkan selama ini……

MAKLUMAT LANJUT
DAN PENDAFTARAN
SILA LAYARI
www.Shamelin4All.com/duit2u
www.Shamelin4All.com/duit2u
www.Shamelin4All.com/duit2u
www.Shamelin4All.com/duit2u
Ip Pengirim: 115.135.111.241

Peluang Buat Duit Percuma

Nama: Zaa
Email: kekwa_8119@yahoo.com
Website: http://payperclick.com.my/?r=best2u
Tajuk: Peluang Buat Duit Percuma
Iklan: Peluang buat duit hanya tengok iklan-iklan Malaysia anda dapat duit.
Setiap RM10 boleh withdraw masuk Maybank.

http://payperclick.com.my/?r=best2u

Lihat contoh angaran pendapatan anda:
Earnings Example
» You click 20 ads per day = RM 0.6
» 90 referrals click 20 ads per day = RM 18
» Your daily earnings = RM 18.6
» Your weekly earnings = RM 130.2
» Your monthly earnings = RM558
» Your total annual earnings = RM6696

Caranya:
1. Daftar percuma. Isikan semua maklumat dengan betul.
2.Log in dan klik surf ads untuk mengklik iklan dan tunggu sehinggan keluar perkataan DONE di bahagian atas sebelah kiri. Kemudian klik lagi iklan yang lain.
3. Syaratnya : hanya orang Malaysia atau yang tinggal di Malaysia sahaja boleh menyertai program ini. Jika ada downline dari luar negara, ia tidak dikira.
4. 1 orang satu komputer. Jika anda mendaftar melalui komputer anda maka orang lain tak boleh daftar melalui komputer anda lagi. Dengan kata lain 1 IP address.

Tunggu apa lagi........jom join sekarang..
http://payperclick.com.my/?r=best2u
Ip Pengirim: 115.132.10.159

Usahawan sms

Nama: zam
Email: amzakariya@hotmail.com
Website: http://www.halimhazlin.net/?ref=goldinar
Tajuk: Usahawan sms
Iklan: Usahawan dari rumah.Bebaskan kekangan kewangan anda...
Daftarlah sebagai ahli free.
Ip Pengirim: 203.82.92.118

Jemputan Jana Pendapatan RM2000 - RM5000 Sebulan

Nama: MOHD RAZIMAN MD DOM
Email: emanniaga91@gmail.com
Website: http://duitkerjaonline.blogspot.com/
Tajuk: Jemputan Jana Pendapatan RM2000 - RM5000 Sebulan
Iklan: HANYA RM10 ANDA BOLEH JANA PENDAPATAN!!! 100% PULANG MODAL

Rahsia 3 Cara saya mendapatkan pendapatan sampingan. (Yuran seumur hidup)

1) http://www.aleacorp.com/v1/?ref=emanboy
2) http://www.ten-rm.com/index.php?id=emanboy
3) http://www.BestLelong2u.com/emanboy


Assalamualaikum wbt dan Salam sejahtera.

Cara 1 : Komisyen AleaCorp

-Sesuai untuk seorang yang mempunyai modal
-Average income RM1,000-RM50,000+++ sebulan
-Product yang digital
-Sesuai untuk penjanaan wang jangka masa panjang
-Hasil yang lumayan akan kelihatan dalam masa 1-3 bulan melebihi modal
-Harga product Minimum RM372 Maximum RM5000
-Populariti : 90%
-Gaji tiap minggu
-Ada BONUS!!!
-1 orang RM30+ BONUS + BONUS + BONUS = Jutawan

Cara 2 : Sistem Affiliate RM10

-Sesuai untuk semua orang
-Bermodalkan RM10 SEUMUR HIDUP
-Average income RM0-RM200+ sehari
-Amat MUDAH
-Sesuai untuk penjanaan wang jangka masa pendek
-Wang masuk TERUS MASUK ke akaun bank
-Tiada bonus
-1 orang RM10 sahaja

Cara 3 : Topup Business

-HIGHlY DEMANDD!!
-Setiap detik manusia di malaysia sms dan topup!
-pelanggan yang cari kita
-Diskaun sehingga 12%
-Jutawan mudah

http://duitkerjaonline.blogspot.com/

MOHD RAZIMAN MD DOM di sini.

Hubungi:

YM: azi_eman@yahoo.com.my
Skype : MOHD RAZIMAN MD DOM
Phone: Minta di ym
MSN : azi_eman@hotmail.com
Loc : KL @ UIA

FACEBOOK : azi_eman@yahoo.com.my
GROUP FACEBOOK : Bisnes Halal Vemma Dapat RM5000+


Sincerely yours,

MOHD RAZIMAN MD DOM
Pelajar UIA
Ip Pengirim: 115.135.40.26

Saturday, April 3, 2010

19 EBOOK SENI KEPENDEKARAN

Nama: seniwira
Email: seniwira@gmail.com
Website: http://www.seniwira.com
Tajuk: 19 EBOOK SENI KEPENDEKARAN
Iklan: Dptkan 19 ebook seni2 kependekaran di sini.. satu2nya di Malaysia.
http://www.seniwira.com
http://www.seniwirawan.com
Ip Pengirim: 203.82.80.9

Anugerah Biz Terbaik 2010, jatuh kepada...

Nama: sigaraga
Email: sigaraga1431@gmail.com
Website: http://www.halimhazlin.net/?ref=galaduit
Tajuk: Anugerah Biz Terbaik 2010, jatuh kepada...
Iklan: SETIAP DETIK DUIT MASUK KE ACC SAYA
ANDA BAGAIMANA???
(Join Pada 13 February 2010 Jam 10.45 malam)

TERKINI!! RM 30,176.00 – 30/3/10!!

ALHAMDULILLAH SUDAH 'FIVE FIGURE INCOME' HANYA DALAM MASA 22 HARI

LUAR BIASA HEBAT. 5 figure income hanya dalam masa 22 hari. Sekarang (30/03/10 - 10.20pm) income saya naik lagi kepada RM 30k lebih. Hari ini saja melebihi RM3000.00, mungkin sama dengan sebulan gaji anda. MASIHKAN ANDA SEBAGAI PEMERHATI? JOM... Register dan Upgrade ke Diamond sekarang, tunggu apa lagi, jika nak dapat seperti apa yang saya dapat, mestilah buat sebagaimana saya buat. (10.45am, 24/02/10)
Mudah bukan? dan anda bertuah kerana jumpa saya yang bersedia membantu anda, tidak seperti saya yang jumpa peluang ni dan bergerak sendiri tanpa ada sesiapa yang tunjuk ajar saya. Malah saya pula yang tunjuk ajar pada upline
-- Halim Hazlin --

Join kami sekarang:
http://www.halimhazlin.net/?ref=galaduit
Ip Pengirim: 118.101.91.47

Jutawan 1MsiaSMS - Satu Realiti

Nama: galaduit
Email: galaduit@gmail.com
Website: http://www.halimhazlin.net/?ref=galaduit
Tajuk: Jutawan 1MsiaSMS - Satu Realiti
Iklan: Perhatian: Bagi Mereka Yang Ingin Mencapai Kebebasan Kewangan Dengan Pantas dan Lumayan tanpa meninggalkan rumah anda . . .

Memperkenalkan Perniagaan On-line yang dilengkapi Sistem Automatik yang bekerja 24 jam sehari untuk anda. Kami telah sediakan 95% urusan dan anda hanya usaha 5% sahaja untuk memberikan anda Pendapatan Lumayan
Teknik Perniagaan Terhebat Masa Kini..

"Jalankan Perniagaan 100% dari rumah Anda !"
Anda Hanya Perlukan Internet!
Anda Tidak Perlu Berjumpa Sesiapa...
Anda Tidak Perlu Pergi Ke Mana-Mana..

Kami akan dedahkan teknik HEBAT ini kepada anda secara PERCUMA. Apa yang perlu anda lakukan hanyalah dengan mengunjungi website di bawah:

http://eCa.sh/NGrY
http://www.halimhazlin.net/?ref=galaduit
Ip Pengirim: 118.101.91.47

SERTAI AFFILIATE PERCUMA DI SINI

Nama: seniwira
Email: seniwira@gmail.com
Website: http://www.seniwira.com
Tajuk: SERTAI AFFILIATE PERCUMA DI SINI
Iklan: Sertai affiliate percuma seniwira.com di sini. 19 ebook luar biasa, lain dpd yg lain.

Layari..

http://www.seniwira.com
http://www.seniwirawan.com
Ip Pengirim: 203.82.80.9

KHAS UTK PESILAT

Nama: seniwira
Email: seniwira@gmail.com
Website: http://www.seniwira.com
Tajuk: KHAS UTK PESILAT
Iklan: Dapatkan 19 ebook khas utk pesilat di sini..
http://www.seniwira.com
http://www.seniwirawan.com
Ip Pengirim: 203.82.80.9

KHAS UTK PESILAT-PESILAT

Nama: seniwira
Email: seniwira@gmail.com
Website: http://www.seniwira.com
Tajuk: KHAS UTK PESILAT-PESILAT
Iklan: Dapatkan 19 ebook khas utk pesilat di sini..
http://www.seniwira.com
http://www.seniwirawan.com
Ip Pengirim: 203.82.80.9

IKLAN2 PERCUMA MALAYSIA

Nama: suhadi
Email: suhadijoiniklan@gmail.com
Website: http://usahawansiber.ning.com
Tajuk: IKLAN2 PERCUMA MALAYSIA
Iklan: Iklan2 percuma Malaysia..

http://usahawansiber.ning.com
http://pengiklanmalaysia.ning.com
http://iklan501.blogspot.com
http://iklanyanghilang.blogspot.com
Ip Pengirim: 203.82.81.57

SERTAI AFFILIATE PERCUMA SENIWIRA

Nama: seniwira
Email: seniwira@gmail.coms
Website: http://www.seniwira.com
Tajuk: SERTAI AFFILIATE PERCUMA SENIWIRA
Iklan: Sertai affiliate percuma seniwira.. dan jana pendapatan melalui produk yg tiada seumpamanya.

Layari..

http://www.seniwira.com
http://www.seniwirawan.com
Ip Pengirim: 203.82.81.57

Friday, April 2, 2010

900,000 EMAIL MALAYSIA UNTUK PROMOSIKAN BISNES ANDA

Nama: MOHD RAZIMAN MD DOM
Email: emanniaga91@gmail.com
Website: http://duitkerjaonline.blogspot.com/
Tajuk: 900,000 EMAIL MALAYSIA UNTUK PROMOSIKAN BISNES ANDA
Iklan: 900,000 EMAIL MALAYSIA UNTUK PROMOSIKAN BISNES ANDA. HANYA RM10

MAYBANK : 1611 2758 1433
NAMA : MOHD RAZIMAN MD DOM
EMAIL : emanniaga91@gmail.com
Ip Pengirim: 115.135.46.6

SERTAI TEAM JUTAWAN MUDA! JANA PENDAPATAN LUMAYAN!

Nama: MOHD RAZIMAN MD DOM
Email: emanniaga91@gmail.com
Website: http://duitkerjaonline.blogspot.com/
Tajuk: SERTAI TEAM JUTAWAN MUDA! JANA PENDAPATAN LUMAYAN!
Iklan: Rahsia 3 Cara saya mendapatkan pendapatan sampingan. (Yuran seumur hidup)

1) http://www.aleacorp.com/v1/?ref=emanboy
2) http://www.ten-rm.com/index.php?id=emanboy
3) http://www.BestLelong2u.com/emanboy


Assalamualaikum wbt dan Salam sejahtera.

Cara 1 : Komisyen AleaCorp

-Sesuai untuk seorang yang mempunyai modal
-Average income RM1,000-RM50,000+++ sebulan
-Product yang digital
-Sesuai untuk penjanaan wang jangka masa panjang
-Hasil yang lumayan akan kelihatan dalam masa 1-3 bulan melebihi modal
-Harga product Minimum RM372 Maximum RM5000
-Populariti : 90%
-Gaji tiap minggu
-Ada BONUS!!!
-1 orang RM30+ BONUS + BONUS + BONUS = Jutawan

Cara 2 : Sistem Affiliate RM10

-Sesuai untuk semua orang
-Bermodalkan RM10 SEUMUR HIDUP
-Average income RM0-RM200+ sehari
-Amat MUDAH
-Sesuai untuk penjanaan wang jangka masa pendek
-Wang masuk TERUS MASUK ke akaun bank
-Tiada bonus
-1 orang RM10 sahaja

Cara 3 : Topup Business

-HIGHlY DEMANDD!!
-Setiap detik manusia di malaysia sms dan topup!
-pelanggan yang cari kita
-Diskaun sehingga 12%
-Jutawan mudah

http://duitkerjaonline.blogspot.com/

MOHD RAZIMAN MD DOM di sini.

Hubungi:

YM: azi_eman@yahoo.com.my
Skype : MOHD RAZIMAN MD DOM
Phone: Minta di ym
MSN : azi_eman@hotmail.com

FACEBOOK : azi_eman@yahoo.com.my
GROUP FACEBOOK : Bisnes Halal Vemma Dapat RM5000+


Sincerely yours,

MOHD RAZIMAN MD DOM
Vemma Top Leader
Vemma Asia and Vemmatrition Sdn Bhd
Ip Pengirim: 115.135.46.6

Thursday, April 1, 2010

SERTAI TEAM JUTAWAN MUDA! JANA PENDAPATAN LUMAYAN!

Nama: MOHD RAZIMAN MD DOM
Email: emanniaga@gmail.com
Website: http://duitkerjaonline.blogspot.com/
Tajuk: SERTAI TEAM JUTAWAN MUDA! JANA PENDAPATAN LUMAYAN!
Iklan: Rahsia 3 Cara saya mendapatkan pendapatan sampingan. (Yuran seumur hidup)

1) http://www.aleacorp.com/v1/?ref=emanboy
2) http://www.ten-rm.com/index.php?id=emanboy
3) http://www.BestLelong2u.com/emanboy


Assalamualaikum wbt dan Salam sejahtera.

Cara 1 : Komisyen AleaCorp

-Sesuai untuk seorang yang mempunyai modal
-Average income RM1,000-RM50,000+++ sebulan
-Product yang berkhasiat
-Sesuai untuk penjanaan wang jangka masa panjang
-Hasil yang lumayan akan kelihatan dalam masa 1-3 bulan melebihi modal
-Harga product Minimum RM372 Maximum RM5000
-Populariti : 90%
-Gaji tiap minggu
-Ada BONUS!!!
-1 orang RM30+ BONUS + BONUS + BONUS = Jutawan

Cara 2 : Sistem Affiliate RM10

-Sesuai untuk semua orang
-Bermodalkan RM10 SEUMUR HIDUP
-Average income RM0-RM200+ sehari
-Amat MUDAH
-Sesuai untuk penjanaan wang jangka masa pendek
-Wang masuk TERUS MASUK ke akaun bank
-Tiada bonus
-1 orang RM10 sahaja

Cara 3 : Topup Business

-HIGHlY DEMANDD!!
-Setiap detik manusia di malaysia sms dan topup!
-pelanggan yang cari kita
-Diskaun sehingga 12%
-Jutawan mudah

http://duitkerjaonline.blogspot.com/

MOHD RAZIMAN MD DOM di sini.

Hubungi:

YM: azi_eman@yahoo.com.my
Skype : MOHD RAZIMAN MD DOM
Phone: Minta di ym
MSN : azi_eman@hotmail.com

FACEBOOK : azi_eman@yahoo.com.my
GROUP FACEBOOK : Bisnes Halal Vemma Dapat RM5000+


Sincerely yours,

MOHD RAZIMAN MD DOM
Vemma Top Leader
Vemma Asia and Vemmatrition Sdn Bhd
Ip Pengirim: 115.135.47.0

JANA PENDAPATAN TAMBAHAN…!!!!! MINUM JUS MANGGIS DEMI KESIHATAN DAN KEMEWAHAN…

Nama: eddy-4u.
Email: eddy-4u.
Website: www.eddy-4u.webs.com
Tajuk: JANA PENDAPATAN TAMBAHAN…!!!!! MINUM JUS MANGGIS DEMI KESIHATAN DAN KEMEWAHAN…
Iklan: PART DI RUMAH

Nak Tambah Pendapatan…???
Tapi Tak Tahu Caranya…
Mari Saya Tunjukkan...

REVOLUSI PERNIAGAAN INTERNET

MENJANA PENDAPATAN Sambil MENJAGA KESIHATAN..

Perniagaan Berkonsepkan
"ONLINE HOME BASED BUSINESS"
Yang Membolehkan Anda Melakukan Kerja HANYA DI RUMAH

MAKLUMAT LANJUT
SILA LAYARI
www.eddy-4u.webs.com
www.eddy-4u.webs.com
www.eddy-4u.webs.com
Ip Pengirim: 115.135.111.241


WEBSITE IKLAN PERCUMA


.
BANNER SAHABAT